kayıt

goodreads

  1. 1
    *

    kitap dünyasının imdbsi.

    www.goodreads.com/...
  2. 2
    Geçenlerde imdb'nin uygulamasında dolaşırken "yok mu lan imdb'nin kitap versiyonu, hayır nasıl yapmazlar bunca sene" diye önce sinirlendiğim, sonra "belki yapmışlardır" diyerek araştırmaya koyulduktan sonra karşılaştığım platform. Uygulaması stabil, tavsiye ederim.

    Kitaplığınızı oluşturabiliyorsunuz ki en temel işlevi bu. Yani raflarınızı düzenleyebiliyorsunuz ki "okunmuş, okunan ve okunmak istenen" şeklinde düzenlemek en mantıklısı. Sonra "tag" olayı da var ki helal olsun lan dedirtti bana. Modern Türk romanları, modern klasikler ve klasikler şeklinde gruplamak istiyordum kitapları ki birine girdiğimde görebileyim neleri okumuşum bu gruptan diye. Bunun için ayrı listeler oluşturma düşüncem vardı ki bu da çok üşendirici. Ama tag olayı varmış listeden (raftan) farklı. Kitabı bi listeye koyduktan sonra etiketleyebiliyorsun bir de kolayca. Mis.

    Arkadaşın napmış ne okuyor özellikleri falan var ama hikaye tabi. Gerek yok. Facebook girişi de kabul ediyor ki aman aman, buna da gerek yok. Amazon satın almış sanırım geçen senelerde, yani istediğim her kitabı bulabildim. Kindle ile de entegreymiş ama Kindle'ım olmadığı için ilgilendirmiyor beni. Ne acı.

    Kitabı okuduktan sonra şu an okunanlardan okunmuşlar listesine almak epey keyifli. Bitirme tarihini falan da kaydediyor kendisi, ilerisi için güzel kayıtlar demek bunlar. Kitaplığın elinin altında. Harika. *
  3. 3
    yılda 1 kez uğradığım uygulama. okuduğum kitapları yazıyorum başka da bir şey yapmıyorum. nasıl maksimum verim alırım bu uygulamadan bilmiyorum :(