kayıt

genç fenerbahçeliler

  1. 11
    halk arasında "gay fenerliler" olarak da bilinirler.
    • zamansız geliyor işte karşı koyamıyorsun xd
    • hatta bestesi dilimin ucuna geldi de o kadarını söylemeye dilim varmadı :D
  2. 10
    hem içerde hem dışarda türkiye'nin her yerinde, takımlara kendi sahasında deplasman yaşatan türkiye'nin en iyi taraftar grubu.
  3. 9

    (bkz: pavalı köpeklev )
    (bkz: aziz yıldırım)
  4. 8
    sefa kalya'nın kurduğu deplasmanda olsun, içerde olsun türkiye'nin en büyük taraftar grubudur. saraçoğlu'ndaki maçlarda şuan ki adıyla spor toto tribünü, bilinen adıyla okul açık tribünü'nde destekler.

    ''bazen uçuk, bazen kaçık bu alemde okul açık.''
  5. 7
    türk tribün tarihinin en kaypak ikinci oluşumudur,kurucusu olan sefa denen rahmetlik bjk tribününden kovulup bu oluşumun başına geçmiştir.
    birincisi için ; (bkz: ultraslan)
  6. 6
    Bunca senelik küskünlüğün ardından yönetimle barışılmış.

    twitter.com/...

    Bir yandan tribünlerin canlanması güzel olacak ama bir yandan tam aziz yıldırım'ın karşısına güçlü bir rakip çıkmışken olması ilginç. Umarım yönetimle barıştılar diye aziz yıldırım yalakalığı yapmazlar.
  7. 5
    her zaman her yere gider.
  8. 4
    adamı götünden siker.
  9. 3
    eskiden yönetimden bedava bilet ve kombine temin edilirdi. bu olay kalktıktan sonra tamamen taraftar cephe aldı. sonra sefa reisin ölmesiyle dağılan bir gruptur.
  10. 2
    severse gönülden sever.
  11. 1
    *

    fenerbahçe'nin taraftar gruplarından biri. fenerbahçe'nin ultraslan'ı veya çarşı'sı denemez. çünkü ultraslan'ın galatasaray'da, çarşı'nın beşiktaş'ta kurduğu hakimiyeti hiçbir zaman kuramamıştır fenerbahçe'de herhangi bir taraftar grubu. farklı farklı gruplar birarada yer almıştır her zaman. gfb, kfy, unifeb, utg diye uzar gider bu liste.

    gfb de zamanında aziz yıldırım tarafından kurdurulmuş, hatta aziz yıldırım göstermelik istifa ettikten sonra geri dönsün diye yürüyüş yapmış, daha sonra aziz yıldırım'a karşı saf almışlardır. aziz yıldırım'a göre başkanlığı devralmak isteyen başka isimlerin maşası haline gelmişlerdir. "satılmış köpekler" sözünü bu düşüncesine dayanarak söylemiştir. amigosu sefa kalya geçtiğimiz sene vefat etmiştir.