kayıt

futureme.org

  1. 8
    bir yıl önceki mektubumun elime ulaştığı site.

    hayat doluymuşum ya, sinirlerim bozuldu. kendime şunu yap, nolur bunu yapma dediğim ne varsa gerçekleşmiş. helal olsun kendim, bravo sana.
  2. 7
    Buradan bir mail atmıştım kendime 3-4 yıl önce. Hangi tarihi seçtiğimi bilmiyorum ama galiba epey ileri bir tarih seçmişim ki hala gelmedi. Aşırı merak ediyorum ne yazdığımı. İnşallah mail adresimi doğru yazmışımdır da gelir bir ara.
  3. 6
    aklıma geldikçe olayları diri tutmak adına kendime mail atıyorum ve bundan saplantılı şekilde zevk alıyorum. hissettiklerimi, düşük cümlelerimi okumak bazen bünyeme iyi geliyor. ^^
  4. 5
    Gelecekteki halimize mail atabilme imkanımız olduğunu öğreten site. Görünce çok heyecanlandım kendime bir mail attım hislerimi, beklentilerimi, üzüntülerimi hepsini uzun uzun anlattım eğer işler düzelirse havaya girip yine dağıtmamam için yapmam gerekenleri öğütledim iyice. O kadar uzun yazdım yine de yetersiz geliyor. bir tane daha atmak istiyorum ama okuyunca "amaan sapık mıyım neyim derdim neymiş de yazmışım habire." derim diye korktum. Neyse hele yolladığım mailin vakti gelsin de ondan sonra 2. Mailin sırası gelir. Yalnız şimdiden merak ediyorum acaba bugün yazdıklarımı nasıl bir günde okuyacağım acaba?
  5. 4
    Bir üst girdiyi görünce 8 yıl sonraki kendime elektronik posta attığım site. Umarım mail adresimi değiştirmem de vakti gelince okuyabilirim.
  6. 3
    ben bunu yaptIm. 5 yIl evvel yazdIgIm maili gonderdiler. bir hos oldum. zaten kIsacIk bir sey yazmIsIm cidden gonderir mi diye merak ederek.. farklI bir deneyimdi.
  7. 2
    yazdığınız bir mektubu gelecek yıllarda herhangi bir gün mail adresinize iletmeye yarayan site. tarih seçimi spesifik isterseniz bir ay sonraya isterseniz kırk sene sonraya gönderebilirsiniz. keyifli gibi ama bir yandan da ürkütücü görünüyor.

    www.futureme.org/...
  8. 1
    *

    Geleceğe mail yollamak için yapılmış websitesidir.

    Sıklıkla kullanarak gelecekteki bana yine bu haltı yiyor musun diye sormak hobilerimden.