kayıt

çalar saati 5 dakika ertelemenin verdiği dayanılmaz haz

  1. 13
    (bkz: thats how i ruined my life)
    *
    bu tür küçük ve kötü alışkanlıkların en kötü yanı, hep daha büyüğüne ön ayak olmalarıdır. dikkat edin, ertelediğiniz şey çalar saat değil çünkü...
  2. 12
    5 dakika sonra tekrarlanan küfürlerin habercisidir.
  3. 11
    eti bidolunun bile veremeyeceği hazdır.

    işsiz olmama rağmen sadece bu hazzı yakalamak için alarm kuruyorum.
  4. 10
    Vücudunun biyolojik saatine göre yatamayıp, biyolojik saatine göre de kalkamayan vasıfsız işçi sınıfı söylemi. Böyle disiplinsiz bir yaşama sahip olunduğu sürece o alarm daha çok ertelenir.
  5. 9
    Eskiden o ertelediğim beş dakika ile 5 gün yetecek uykuyu uyuduğum için mükemmel bir haz alıyordum.

    Şimdilerde ise 5 dakikayı 55 kere erteliyorum yine de yetmiyor uyku. Bi önceki hayatımda kesin yastıkmışım ben. Ya da yatak. Camış desen o bile bu kadar uyumaz.
  6. 8
    24 saat aralıksız uyuyo dahi olsam o alarm çalınca 5 dk erteleye tıklayınca dünyanın en güzel kızlarıyla sonsuza dek parasız yatılı takılıyomuş gibi mutlu oluyorum.
  7. 7
    Patronun sizden önce işe geldiğini gördüğünüzde yerini pişmanlığa bırakır.

    Keşke o son 5 dakikayı ertelemeseydim dersiniz.
  8. 6
    Uyuya kaldı.
  9. 5
    tarif edilemeyen bir haz. bilerek saatimi 5 dakika önceye kurup erteledikten sonraki 5 dakika içinde ayılmak hobimdir.
  10. 4
    5 dakka sonra son bulacak olana hazdır
  11. 3
    teknolojinin ilerlemesiyle telefonlardaki çoklu alarm kurma özelliği ile ertelemeden de yaşanabilen hazdır... durdur deyip 5 dakika sonra yeniden kalkmak ise hoş bir olay değildir... asıl zevk durdur ya da ertele deyip hiç kalkmamaktır...
  12. 2
    aynı haz annenin uyandırmaya çalıştığında 5 dakika daha koparmasıyla da yaşanır. sırf bu hazzı yaşamak için anneme beni erken kaldırmasını söylerim.
  13. 1
    insanı nirvanaya ulaştıran hazdır.

    kimisinin 5 dakika daha ertelemeye zamanı yoktur, kalkıp hemen kahvaltı yapması ya da hazırlanıp çıkması lazımdır. ama sizde öyle mi? 5 dakika erteleyip bütün gece uyuduğunuzdan daha çok uyumuş gibi hissedersiniz. o alarm çalmaz zaten. diken üstünde uyursunuz, bir gözünüz sürekli açıktır, 2 dakika kala iyice uyanırsınız artık. ama güne enerjik başlamanın yolu alarmı 5 dakika ertelemektir.