kayıt

çalar saati 5 dakika ertelemenin verdiği dayanılmaz haz

  1. 1
    insanı nirvanaya ulaştıran hazdır.

    kimisinin 5 dakika daha ertelemeye zamanı yoktur, kalkıp hemen kahvaltı yapması ya da hazırlanıp çıkması lazımdır. ama sizde öyle mi? 5 dakika erteleyip bütün gece uyuduğunuzdan daha çok uyumuş gibi hissedersiniz. o alarm çalmaz zaten. diken üstünde uyursunuz, bir gözünüz sürekli açıktır, 2 dakika kala iyice uyanırsınız artık. ama güne enerjik başlamanın yolu alarmı 5 dakika ertelemektir.
  2. 2
    aynı haz annenin uyandırmaya çalıştığında 5 dakika daha koparmasıyla da yaşanır. sırf bu hazzı yaşamak için anneme beni erken kaldırmasını söylerim.
  3. 3
    teknolojinin ilerlemesiyle telefonlardaki çoklu alarm kurma özelliği ile ertelemeden de yaşanabilen hazdır... durdur deyip 5 dakika sonra yeniden kalkmak ise hoş bir olay değildir... asıl zevk durdur ya da ertele deyip hiç kalkmamaktır...
  4. 4
    5 dakka sonra son bulacak olana hazdır
  5. 5
    tarif edilemeyen bir haz. bilerek saatimi 5 dakika önceye kurup erteledikten sonraki 5 dakika içinde ayılmak hobimdir.
  6. 6
    Uyuya kaldı.
  7. 7
    Patronun sizden önce işe geldiğini gördüğünüzde yerini pişmanlığa bırakır.

    Keşke o son 5 dakikayı ertelemeseydim dersiniz.
  8. 8
    24 saat aralıksız uyuyo dahi olsam o alarm çalınca 5 dk erteleye tıklayınca dünyanın en güzel kızlarıyla sonsuza dek parasız yatılı takılıyomuş gibi mutlu oluyorum.
  9. 9
    Eskiden o ertelediğim beş dakika ile 5 gün yetecek uykuyu uyuduğum için mükemmel bir haz alıyordum.

    Şimdilerde ise 5 dakikayı 55 kere erteliyorum yine de yetmiyor uyku. Bi önceki hayatımda kesin yastıkmışım ben. Ya da yatak. Camış desen o bile bu kadar uyumaz.
  10. 10
    Vücudunun biyolojik saatine göre yatamayıp, biyolojik saatine göre de kalkamayan vasıfsız işçi sınıfı söylemi. Böyle disiplinsiz bir yaşama sahip olunduğu sürece o alarm daha çok ertelenir.
  11. 11
    eti bidolunun bile veremeyeceği hazdır.

    işsiz olmama rağmen sadece bu hazzı yakalamak için alarm kuruyorum.
  12. 12
    5 dakika sonra tekrarlanan küfürlerin habercisidir.
  13. 13
    (bkz: thats how i ruined my life)
    *
    bu tür küçük ve kötü alışkanlıkların en kötü yanı, hep daha büyüğüne ön ayak olmalarıdır. dikkat edin, ertelediğiniz şey çalar saat değil çünkü...