kayıt

kemal kılıçdaroğlu

  1. 26
    ilk pozunu marstan vermiş.. aydınlık türkiy'nin çağdaş yüzünü tüm dünya'ya duyurmak adına..

    2.bp.blogspot.com/...
  2. 27
    sonunda dersimli olduğunu hatırlayan başkandır. açın devrimci kemalin önünü.
  3. 28
    kendi seçmeni tarafından bile sevilmeyen siyasetçi.
  4. 29
    herkesi şaşırtmıştır:

    pbs.twimg.com/...
  5. 30
    dersimine belediye başkanı olarak gitmesini umduğum zat.
  6. 31
    Nabtin babacan ya...
    Sokaklarda iki molotof Gördün türk askeri kobaniye girsin diyosun..bize ne kobaniden..kandildekiler yatarken türk askeri niye direkt olarak tek başına kobaniye girecekmiş..yıllardır bize ne suriyeden diyosun şimdi tek başımıza kobaniye girelim diyosun..kemal başgan..?
  7. 32
    suriye ırak ortak tezkeresine karşı çıkıp sadece kobani için tezkere çıkartalım fikrini ortaya atan chp genel başkanıdır.

    bu adamın açıktan söylemediği ama el altından aslında ben kürdüm chp zihniyeti ve atatürkle pekte alakam yoktur demesinin üstü kapalı halidir.

    sen demiyor muydun bizim suriye'de ne işimiz var diye. şimdi neden kobani girelim diyorsun. ayrıca kobani girip kimleri korumayı hedefliyorsun. orada ışid ile çatışıp orasını ülke topraklarına mı katmayı amaçlıyorsun. ya da bu sivri zekan kobani 'ye girip olay sadece oras ile kapanacağını mı zannediyor.

    allah aşkına şu adamı birisi şu genel başkanlık görevinden alsın ya.

    bu kadar gerizekalı bir siyasetçi olamaz. şu sözlükte ki yazarlardan birini koysak daha iyi yönetir o partiyi.
  8. 33
    www.odatv.com/...
  9. 34
    ya şu mehepiklere yanlama manevralarını artık bir bıraksın. bir işe yaramıyor ki bilader. zaten bir iç savaş çıksa, türkücü hareketin ilk işi senin kitlene saldırmak olur; ki şu ortamda bile bu böyle yani. sen hala "bizim milliyetçi qhardeshlerimis" modundasın asdadfsasd. adamlar 19 türkmen milletvekili ışid tarafından kesilirken bile bırao ışid, kılıcına gurban, kürtleri de doğra diye tempo tutuyordu asdsdslsdkfslkasld.............

  10. 35
    chp genel başkanıdır.

    sadece kobani için tezkere önerisini neden istediğini açıkladı bugün. orada akrabalarımız varmış. ülkemizin caydırıcılığını göstermek için ışid'e bir ders vermek için akıllı ol demek için girmek lazımmış. milli tezkereymiş. kjakdasd. yabancı askerler yokmuş.dhasdjj tampon bölge uçuşa yasak bölge falan yokmuş.ajshdakjjda. eğer kobani ışid alırsa suriye sınırı tamamen terör örgütü ile komşu olacakmışız.jdashdajsd. ulan gerizekalı kobani'de suriye askerleri mi var? orada pkk uzantısı olan terör örgütü var. bu adam hangi ülkede yaşıyor la ya da biz başka ülkenin mi vatandaşıyız acaba.

    ilahi adam seni bizi güldür diye mi koydular.

  11. 36
    tam bir saf örneğidir..

    sen git montaj kurgu fotoyu gerçek san polemik yarat..

    kardeşim gördükçe mickey mouse diyordu doğru diyor herhal.

    bir de gidip bu adamın partisine oy vermek zorunda kalıyorum ya.. çok sinirlendim bak şimdi.
  12. 37
    memeler ile ilgili gafı favorilerimdendir. www.youtube.com/...
  13. 38
    Hapishanelerde Küçük Çocuklara Tecavüzü Çıkaran Siyasi parti lideri.

    youtu.be/...
  14. 39
    bugünkü grup toplantısında küçük enişteyi ve onun uyguladığı abuk politikaları çok güzel bir şekilde eleştiren politikacı.

    www.youtube.com/...
  15. 40
    grup toplantıları güldür güldür şov tadında olan,grup toplantısı dışında ki tüm söylemleri incir çekirdeğini doldurmayacak kadar kapasitesiz muhalefet lideri.
    not:ak-it değilim.
  16. 41
    insanlığına sözüm yok.

    aynı söylem ve kendin çal kendin oyna tavrıyla, aramızda yine oturduk doğruları konuşuyoruz şenliği artık kaçıncı kez işe yaramıyor bir düşünmesi gereken başkan.

    namusu ve insanlığından şüphem yok, bu bile günümüzde ülkede g..tü kokulu ayak takımında dahi bulunmayan bir kavram.
    ahlak bir ülkeyi terk etti gitti.

    kendisi gibi insanların başarılı ve karşılığı alabileceği işler yapabilmesi için önce olduğu yerin sonra yarıştığı insanların ve hizmet ettiği halkın ahlaklı dürüst olması gerekir o yüzden sırıtıyor bu eyyamcı kişiliksiz milletin içinde.

    evet millet senin gibi birini istemiyor, istemez!
  17. 42
    Atatürk ve parti adı sayesinde, alternatifi olmadığı için oy alan, aldığı oy oranı düşer ama çıkmaz siyasetçidir. hata sadece kendisinde de değildir. dosyacı kemal iken bu halk yüzünden gaza getirilmiş ve sonra da tabi bu halkın en sevdiği şekilde "gitsin buu" ve "bir bok olmaz" itemlerine maruz kalmıştır.

    ayrıca kendisi hem Seyyid hemde Oğuz Türk'üdür. *
  18. 43
    Yolsuzluk yapmayan temiz parti lideri.

    Demokrat insan.
  19. 44
    Hakkinda hertür hakaret edilse de mahkeme kapilarina dusurmeyecek siyasetcidir.
    muhalifligi ne derecedir (bkz: türkiye gerçekleri)
  20. 45
    şu an tobb genel kurulu'nda konuşan muhalefet lideri. Son zamanlarda bu adamı dinleyince bir ümit doğuyor içime, konuştuklarını Türkiye'de konuşan bir siyasetçi gördüğümü hatırlamıyorum. En son edirne mitingini izlerken reklam arasıyla geçilen ahmet davutoğlu'nun gümüşhane mitingine geçmesiyle ne kadar önemli projelerden bahsettiğini ama bunların bizim halkımızın çoğu için hiç bir şey ifade etmediğini, Allah'ın temsilcileri, Allah'ın sopasını gösterecek , Allah'ın sevdiği, Allah'ını seven Gümüşhaneliler'i izlerken anladım. Allah'tan başka bir şey söylemeyen, planlaması olmayan, muhalafet liderlerini eleştirmekten başka söylemi olmayan bir başbakan, bir de ekonomik kalkınma planlarından tut, ileri, demokrasi ve sosyal devlet ilkelerinden bahseden Kemal Kılıçdaroğlu. Sonra Allah dedim ve oyumu..
  21. 46
    atanamayan öğretmenlerin umududur. 4 yıllık chp iktidarında atanamayan öğretmen kalmayacağının sözünü vermiştir. oktay ekşi'nin türkiye'ye sözüm var adlı söyleşi kitabında bunu nasıl yapacağını açıklamıştır.
  22. 47
    Kendi iyi ama danışmanları çok kötü insan. Yazık ediyorlar adama danışmanlar ne derse evet diyor. Bu arada iki şeker içer çayı beraber icmisligimiz var .
  23. 48
    tayyip'in yezid olduğunu görebilmiş adam. severim. kötü hiçbir niyeti varmış gibi durmuyor. ancak biraz güçsüz kalıyor.

    gece ntvde çıktı. mis gibi konuştu adam. saldırmadı. biraz saldırabilirdi belki. ama olsun.

    chp'nin başındaki adam. baykal'ın kaset olaylarından sonra yerine geçmiştir.
  24. 49
    kalbimize ateş etmiş adam...

    pbs.twimg.com/...
  25. 50
    devlet bahçeli'yle birlikte kafa siyasi liderler içindeki en dürüst siyasetçilerden biridir. Hele o florasanlarla kıyasladığınızda cennetten bir mücevher gibi kalıyor.