kayıt

sarılmak

  1. 66
    Pandemi hasebiyle yenilediğimiz alışkanlıklarımız arasında en çok özlediğim. Omuzlar değmeli, sırta pat pat vurulmalı sarılma bir kardeşlik manifestosudur.
  2. 65
    twitter.com/...

    bugün 1.sınıftan bir çocuk bana sarıldı hem de koşarak gelip hem de 2 defa.* galiba hatırlayınca mutlu oluyoruz diye iyi geliyor ve sağlıklı oluyoruz.*
  3. 64
    ay sanırım unuttuğum eylem.

    elimizi esneye mi atıyorduk.
    hadi bakalım hooop künde
  4. 63
    insanı içsel anlamda en çok rahatlatan eylemdir.
  5. 62
    iki kol vasıtasıyla olmadığını düşünmeye başlayalı oldu bayağı. biraz da -ve belki sadece- bu yüzden sarılmak, iki benliğin yazısız bir sözleşmeyle bütünleşmeye çalışırken, elde edilen sonucun pek de “başarı” olmaması sonucu, sevilen kişiye özlem bit-e-miyor, sarılmak iyi de hissettirse, yetmiyor.. niye bilmiyorum ama cinsel ilişki sırasında, insanın içine boşalmaya çalışması, yahut çıkmak istememesi debana bunu düşündürür. bir tür öz'e kaynağa dönüş istenci duyumsuyorum. anne karnındaki mutlak huzur'a benzer bir huzur ve rahatlık arayışı var sanki insanda, yaşı, adı, memleketi ne olursa olsun.
  6. 61
    samimi olmadığım insanlara arkamı dönmekten haz etmesem de, sevdiğim insanlara zorla sarılmayı çok seviyorum. ^^
  7. 60
    iki kol vasıtasıyla olmayan iş. koldan önce kalbin sarılması lazım.
  8. 59
    Çok ihtiyacım var bir kere sarılmaya ve bir daha sana sarılamayacak olmam beni kahrediyor.
  9. 58
    Tensel temas.. hoş olmayan şeyler bunlar. Aile bireylerimle bile rahat üç yıldır sarılmadık. Sevgi belirtmiyor daha çok rahatsızlık veriyor bnc. Öpüşmek falan daha beter hele. Mıç mıç.. yormayın güzellik abideleri yormayın.
  10. 57
    benim pek sevdiğim bir şey değil ama kişiye göre fikirlerim değişebilir.
  11. 56
    Hiç de güzel değil sarılmadan da sevdiğimizi gösterebiliriz.
  12. 55
    sevilen insanla ve samimi duygularla yapIldIgInda guzel olan bir eylem.
  13. 54
    gerçekleştirilirken gözler kapanır istemsizce...
  14. 53
    bu eylemin nesnesi yastık olmadığında alınan zevk başka ne yaparken alınabilir bilmiyorum.

  15. 52
    yatıştırıcı etkisi olan eylem.
  16. 51
    (bkz: Yastık)
  17. 50
    Beni çok mutlu eden ve rahatlatan eylem.
    Sevdiğim herkese koala gibi sarılı kalmak istiyorum ama pek mümkün olmuyor tabi.
  18. 49
    VAllahi yapamıyorum bu eylemi. 10 yıllık arkadaşıma da olsa , anneme veya babama da olsa sarılamıyorum. En son kime sarıldım yemin olsun ki hatırlamıyorum.
  19. 48
    Sarılmak benim için su içmek kadar önemli bir eylem. Rahatlatıyor, ferahlatıyor, kalbimin kuruluğunu alıyor. Bazen öyle oluyor ki sarılma krizim geldiğinde elim ayağıma karışıyor.

    Ben bugün şimdiye kadar hiç elini tutmadığım, tabiri caizse dokunmadığım sevdiğime sarıldım. Ve sarıldım. Günlerdir içimde sönmek bilmeyen yangın onun kollarının arasında dindi. Tamamlanmış hissettim ben. Kalbimin yandığını hissettim. Son zamanlarda hiç olmadığım kadar mutlu oldum. Kapadım gözlerimi, kokusunu çektim içime. Onun olduğumu hissettim. Öyle sıkı sarılmışım ki bunu, o, kesik kesik boğulucam dediğinde fark ettim. Her ne kadar kollarının arasından ayrılmak istemesem de bırakmak zorunda kaldım. O an farkında değildim bir daha sarılamayacağımın. Eee kokusuyla sarhoş olmuşum ilerisi umrumda olur mu o an ? Olmadı. Ve acısını şimdi çekiyorum.
  20. 47
    Hamile kediye sarılmaya ihtiyacım var.
  21. 46
    güzel ve rahatlatıcı bir eylem. uzun zamandır yaşamadığım için nasıl bir his olduğunu unuttum.
  22. 45
    Saçma bir eylem. Temas hoş değil. Tabi bence.

    Edit; tamam siz sarılın. Allah kitap aşkına sevdiklerinize sarılın. Tamam sarılmak güzel. Teşekkür ederim, anladım. Free hugs töreni de yapalım, ona da tamam.
  23. 44
    i.hizliresim.com/...
    • İyi de ingiliççem yok. :)
  24. 43
    dünyanın en tatlı, en içten, en sıcak (en en en bu böyle devam eder)duygusudur. onun kadar daha en üst seviyede duygu yaşatan başka bir eylem yoktur. her derde deva sarılın !
  25. 42
    İnsanın bazı anlarda delicesine ihtiyaç duyduğu eylem. Belki sırtını yaslayacak bir göğüs, belki yüzünü saklayacak bir boyun belki de belini saracak bir çift kol... Hangisine ihtiyaç duyduğunuz değişir ama ortak bir şey var: kişinin kendine yetemediği, güç alacak birilerini aradığı anlarda çok fena vuruyor.