kayıt

feminazi

  1. 35
    feminizm'i kullanarak çevresine psikolojik zarar vermeye çalışan kimselerin mottosu.
  2. 34
    twitter.com/...
  3. 33
    (bkz: akdeniz üniversitesinde feministlerin ders basması)

    www.youtube.com/...
  4. 32
    Artık hayatın her yerinde. Fırsat eşitliği yerine ayrımcılık isteyen kadın çarların sığındığı liman. Kökü kazınmalı.
  5. 31
    Bu platformda çokça gördüğüm insan topluluğu. Ebu cehiller, hitlerler, Stalinler, drakulalar ölmedi dedirtiyorlar.
    • drakula'yı yedirmeyiz, haddinizi bilin..
  6. 30
    bu tayfa var ya half-life crossfire haritasında arkadaşlarınla çılgınlar gibi meydanda kapışırken çaktırmadan gidip bombayı kuran tayfa..
  7. 29
    Ezik insanların kendini daha da ezikleştirdiği grup.
  8. 28
    bundan sonra dahil oldugum grup yaa xd.
    • tesekkur ederim :d
  9. 27
    çok iddialı bir laf.
    bu lafı diyen kişinin feminizmi ve nazizmi bir tutacak kadar birbirlerini ne derece bilip bilmediğini, bu lafı etmekle neye hizmet ettiğini düşünmesi, sakin olması gerekir.
    feministlerin de ''biz bu lafı niye yiyoruz'', acaba bizim de abartılarımız, spekülsayonlarımız yok mu? diye kendini sorgulaması gerekir.
    • aslında femifaşist diye açacaktım başlığı. ama feminazi artık oturmuş bir kalıp.
      feminazi dendiği zaman kastedilen şeyin hitlerci feministler değil, radikal/aşırıcı/faşizme yakın feministler olduğu artık anlaşılıyor.

      başlıktaki "nazi" eki, ideoloji olan nazizimle ilgili değildir, esasen "radikal feminizm" diye de adlandırılan "faşizm örneğini" kastetmektedir.
    • bana göre; radikalizm, aşırıcılık, keskinlik vb şeyler her türden grupta olabilir, radikalizmlerinde haklı olan gruplar da olabilir. haklılığın derecesi koşullara göre tespit edilebilir. (imparatorluk özlemi içindeki, yayılmacı doktrin olan) faşizmin-nazizmin radikalliği haksız bir radikalliktir çünkü onun ezilenlerin değil ezenlerin radikalliği olduğunu biliyoruz. aynı şeyi, (özellikle türkiye koşullarındaki)* radikal feminizm için söyleyebilir miyiz, emin değilim. çünkü kadınların ezen bir konumu görünmüyor. *abd'de çekilen ''the red pill'' belgeseliyle (istatistiklerle) batı feminizminin aslında mağdur edebiyatı yaptığını, yollarının yol olmadığını gördüm ama onlara bile feminazi diyemiyorum.
    • zaten aşırıcı oldukları için feminazi diyoruz. :)

      bizim ülkemizdeki durum özel mi? evet.
      saçmalanmış fikrilere bulaşmadan hakkını almış kadınlar var mı ?
      bi dünya.

      ama güven bana, amerikan "feminazizmi" türkiye'de gözden uzak güçleniyor. ve gerçekten baskılanmış kadınları yanına çekerek değil, onlardan koparak sessiz sedasız güçleniyor.

      artık gizli kalamayacak kadar güçlendiğinde türk kadınlarının içinde kalacağı durum beni ürkütüyor.
    • azcık derinlemesine düşünürsen hiç tarzım olmadığı halde veganlık ve feminizme niye dalga geçer tarzda sataştığımı sen de göreceksin.
    • radikaldirler diye feminazi diyorsunuz, biz de radikal feministlerin böyle bi benzetmeyi hakettikleriyle ilgili kuşku içindeyiz. çünkü ezen konumda olmayan bi grubun -hele de ezilen konumda olan bi grubun- radikalizminin faşizmle aynı kefeye konulmayacağını iddia ediyoruz. kadın cinsiyetinin (erkekleri) ezen bir cinsiyet olduğundan emin olsaydım gönül rahatlığıyla feminazi derdim. umraım derdimi anlatabilmisimdir.
      ''feminazi''liğin tr yükselmesinin, lobi yapmalarının tr'deki gerçekten baskılanmış kadınlara bir faydası yok diyorsun -ki bu bana göre kanıtlanmamış bir iddia. cinayetlerin karsılastırlması, aile ici siddet istatistikleri, örgütlerin stkların etkileri vb seyler incelenmiş değil, bu konuda bi calısma yok. sen gördüğünden bu sonuca varmış olabilirsin, ama doğru mu. neyse. böyle işte:)
  10. 26
    hayat bilgisinde akrep nalanın canlandırdığı bedenci. bir nesile feminizmi feminazi olarak tanıtmıştır, hakkımız helal değildir.
  11. 25
    feminizmi radikalleştirmiş kavram ve o kavramı hayat biçimi hale getiren kişilerdir. gözümün önüne polisle tartışan hdp li kadın milletvekilleri geliyor nedense. konuşurken böyle azının üstüne vurasınız gelir.
  12. 24
    cordelio seni sabun yapacağız arslanım şeklinde mailli tehditler aldığım terör örgütü.

    pkk, boko haram, daeş bok yesin.
  13. 23
    kendilerine göre tüm erkekler ihya olmaz bir zampara sürüsü ve kendilerini, ihya olmaz zamparaları zımparalayan bir üst grup olarak görüyorlar.

    www.youtube.com/...
  14. 22
    Bu feministlere takılan bir lakap değil. Aptal feministler için söylenen bir söz. Her grupta olduğu gibi feministlerde de aptallar var, dünya böyle.

    Bende oluşan izlenim şu. Ota boka "triggered" olan, feminizmin savunduğu argümandan bihaber, feminizmi eşitlik için değil erkeği aşağılamak için kullanan kadın tipi. Tutmuş bütün filmlerin aynısını kadınlarla da çekelim diyen salak.

    Bu insanların straw man tarzı tartışma biçimi vardır. Argümanı alır, alakasız bir analojiye çevirir ve onu çürütür. Mesela yukarıdaki konu için, eski filmlerin kadınlarla tekrar çekilmesini doğru bulmuyorum dersen kadınlar film çekmesin demeni hayretle karşılıyorum der. Hâlbuki dediğimin alakası yok.

    Tipleri de şöyle bir şey

    Feminazi olmayın feminist olun.
  15. 21
    özgürlük ve refah seviyesi arttıkça bunlar da aynı oranda yok oluyor.

    örnek iskandinavya ülkeleri.
    20 hemşireden 19u kadın,
    20 mühendisten 19u erkek.

    ve kimse bu durumdan şikayetçi değil.

    erkek erkek olsun.
    kadın kadın olsun.

    fırsat eşitliği herkese olsun.
    • anaerkil şerefsiz*

      zira ben anaerkil bir kültürde büyüdüm :D
      ve ailemdeki kadınların hepsi feminizm ve feminazizmle ağır taşak geçmekte lajfgdjasd
  16. 20
    Dünyanın en güzel şeyi.
  17. 19
    Herkes cinsiyetçi , ataerkil toplum , hebele hubele argümanlarını dilden düşünmeyen çirkin şişman topluluğu.
  18. 18
    erkeklerin feminizmin haklılığını, algısını bozmak için uydurduğu bir kelimedir. sosyal medyada da eril dil egemen olduğu için bunlar olabiliyor.

    ezilmeyeceğiz !
  19. 17
    psikolojik rahatsızlıkları olan kadındır.
  20. 16
    kişisel bakım reyonları, gratis ve kelle paça-söğüşçü gibi elit mekanlara girmeyen tayfa.

  21. 15
    Bir süre destekleyeceğim akımdır. Babam, kardeşim de dahil olmak üzere her erkeği yok edeceğiz. Yazdıklar olsun hepsine, yazıklar olsun.
    • neden?
    • istediğin gibi biri olmadığı için mi şeref fakiri oldu o erkek :D yoksa cidden mi bir şerefsizlik yaptı?
    • hayır hayalini kurduğun gibi biri çıkmadığı için mi demek istemiştim. ayrıca genlerinde zaten halihazırda erkekten gelme genler de var :D
    • kazakli voyvoda bunlar eğitilmezdir. hoşa gitmeyen hareketler, kadın tarafından hep babana çektin şeklinde karşılık bulur :D
  22. 14
    feminizm ideolojisini savunduğunu söyleyen; ancak aşırı uç noktalara kaçıp işin b.kunu çıkartan;
    kadın-erkek eşitliğini savunmaya çalışırken, olayın şirazesini kaydırıp erkekleri köleleştirmeye kadar varacak abartı düşüncelere ulaşan,
    buna rağmen kendini "masum feminist" olarak tanımlamaktan çekinmeyen, ideolojik karmaşanın dibine vuran güruhu, en temel bağlamda aşağılamak için kullanılan söz öbeği.

    "feminist-nazist" şeklinde bir sözcük birlemişiminden doğmuş ve ilk olarak abd'de bir televizyon programında rush limbaugh tarafından kullanılmıştır.
  23. 13
    Nefretimsin, sana küçük intihar saldırıları düzenleyeceğim.
  24. 12
    bizim kampüs cadılarıdır. cupcake falan yapıyolar. kadın mücadelesinde erkekler olamazmış. lan pembe otobüsle git o zaman bu ne manyaklık bu ne yaman çelişki. bizim erkek arkadaşlar haklı mücadelenizde yanınızda olmak istiyoruz demiş cadılar da yok efendim erkek istemiyoruz

    ay aklıma geldikçe deliriyorum ya standdan erkekleri kovuşturmaları kadın üstünlüğü içerikli pankartları yeminle virginia wolf görse oturur ağlar
  25. 11
    allah'ım resmen temizlik mangası gibi bunlar. hiç insaf yok.

    www.facebook.com/...
    • İtiraf et seviyorsun sen feminazileri. :d
    • bana bulaşmadıkları sürece evet. gülüyorum sayelerinde :D