kayıt

virginia woolf

  1. 14
    son mektubu şuymuş:

    "Sevgilim,

    Yeniden delirmekte olduğumdan şüphem yok: Böyle korkunç bir dönemi bir kez daha kaldıramayacağımızı hissediyorum. Aynı zamanda, bu kez toparlanmayı başaramayacağımı da seziyorum. Yeniden sesler işitmeye başladım ve dikkatimi toplayamıyorum.

    Bu durumda bana en doğru görünen şeyi yapıyorum. Bana olabilecek en büyük mutluluğu yaşattın. Benim için başka kimsenin olamayacağı insan oldun. İki varlığın bu korkunç hastalık gelene kadar olduğumuzdan daha mutlu olabileceğini sanmıyorum. Daha fazla mücadele edemeyeceğim. Senin hayatını da ziyan ettiğimi biliyorum. Ben olmasam çalışabilirdin. Çalışacaksın da, biliyorum.

    Görüyorsun, doğru dürüst yazmayı bile başaramıyorum. Okuyamıyorum. Söylemek istediğim, hayattaki tüm mutluluğumu sana borçlu olduğum. Bana karşı her zaman tam bir sabır timsali oldun ve inanılmaz iyiydin. Sana bunları söylememe gerek yok — herkes biliyor zaten.

    Beni kurtarabilecek biri olsaydı, o sen olurdun. Hiçbir şeyden senin iyiliğinden olduğu kadar emin olmadım. Hayatını ziyan etmeye daha fazla devam edemem. Kimselerin bizden daha mutlu olabileceğini sanmıyorum."
  2. 15
    'bayan degil cunku baydan turuyoo tamam mIaaaa' diyen sozde feministlere inat feministligin hakkInI veren guzel insan dogum gunun kutlu olsun
  3. 16
    kocasına yazdığı intihar mektubu incelendiğinde yaşamının Son günlerinde ağır bir depresyonda olduğu anlaşılan feminizm akımının öncüsü olan yazar.
    Kocasına yazma yeteneğini gün geçtikçe kaybettiğini ve bunu daha fazla kaldıramayacağını yazmış ve evlerinin yakınında bulunan bir nehre ceplerine taş doldurarak girip intihar etmiştir.
  4. 17
    Sempati beslediğim yazardır.

    "Senin hayatını da ziyan ettiğimi biliyorum" aşamasına getirilmiştir.

    Ya böyle şeyler beni çok üzüyor ya kimseye bu kadar bağlanmamak lazım falan diyeceksiniz kesin siz.