kayıt

evlenilecek kişinin burç özelliği kötü diye evlenmekten caymak

  1. 1
    *

    Kafayı astrolojiyle bozmanın göstergesidir. Kişinin kötü özelliklerini burçlara yüklemektir belki de bilemiyorum ancak akrep burcu erkeği diye bir gerçek var uzak durulmalıdır. Çelişkili oldu galiba söylediklerim. :/
  2. 2
    Bu kişi ben olabilirim. İkizler burcuysa eğer evlenmem yani abi, net. Gerçi İkizler burcu olan bir insanla o noktaya da gelmem o ayrı bir konu. Evet burçlara inanıyorum.
  3. 3
    bu kişi ben olabilirim. Balık burcuysa eğer evlenmem yani, net. gerçi balık burcu olan bir insanla o noktaya da gelmem o ayrı bir konu.

    (bkz: balık burcu erkeği)
  4. 4
    cayılan kişinin şükretmesine sebep olur.
  5. 5
    hani beyin bedavaydı? ha pardon, platon venüse girmiş depodaki mallar azalmış. halbuki çoğalmış gibi gözüküyor.
  6. 6
    şimdi öncelikle kafanızı açmak için şunun sesini "tamamen kısıp" sadece dansı izleyin.

    izlediniz mi? bunu da atlattıysanız artık kafanız açıldı, eski fikirleri silmek için acı dolu bir süreç geçirdiniz ama bitti.

    cayılan kişiden baklava beklememe sebep olacak şanslı durum. kurtulmuş, kutlamak lazım. bu kafayla bırakın evlenmeyi, elinizi tutacak kafada biri varsa şükredin lan.

    aynen o adam sırf mayıs ayında doğdu diye itin önde gideni, bir gün daha sonra doğsaydı tam bir duygu ponçiği olacak size mustafa ceceli kliplerindeki aşk hayatını yaşatacaktı. yine kızdırdınız beni akşam akşam. ulan burçlarla ilgili sadece ama sadece 1 tane bilimsel bir makale, ünlü bir bilim insanından(astroloji ile uğraşan sayılmaz çünkü bilim değil) anektod falan paylaşsanız yutacam tüm dediklerimi, sözlük ahalisinden özür diliycem. yok ama öyle bir şey. lakin burada din tartışsak kanıtsız şeylere nasıl inanıyorsunuz diyen kadın(burçları ciddiye alan erkeğe rastlamadım varsa beri gelsin) bir anda balıklarla çıkılmaz, akrepler sikilir, aslanlar yalanır, terazilere gösterilir ama verilmeze bağlayabiliyor. çok ilginç. illallah ettirerek bitiricem bu burçları. hepinizin ciddi yazdığını düşünmüyorum ama bir kişi bile mantığın sesini dinlese kar kardır.

    ha bir gerçek var tabi ki. yarak burcu erkeği ile kürek burcu kadını ilişkisinin yürümeyeceğini hepimiz biliyoruz.

    açılan kafayı toplamak için de bunu dinleyin, kendinize gelin.

    hadi geçmiş olsun.
  7. 7
    Koç, Terazi ve ikizler burçları ile evlenilmemesini tavsiye ederim. Sevmiyorum bu burç insanlarını, hayır sevmediğim insanlar genelde bu burçların insanları.
    Ben pek inanmıyorum ama şey bunlar, ne bileyim.
  8. 8
    (bkz: kaç yaşındasın sen)
  9. 9
    kafayı kırmış olduğunuzu gösteren en zirve hareket.
    bunun bir de çocuğunu burç takvimine göre doğuran türleri var, çok acayip.
  10. 10
    oksijen israfı eylemi. biraz daha zorlasan kişi başı geliri de düşürüyordur bunlar.
  11. 11
    bir koç'tan beklenmeyecek hareket. çünkü hiçbir koç diğer burçların girdisine çıktısına bakmaya tenezzül etmez, etmemeli.
  12. 12
    burclara inanmam ama kova burcuyla evlenemem gibi geliyor.evet biraz celiskili oldu :( ama gecmiste bir kova burcu sevgli + baska kova burcundan sevgili adayi oldu ve uyusmamiz mumkun olamadi ne yazik ki.tecrubeler tecrubeler.
  13. 13
    terazi burcu olarak beni ilgilendirmeyen durum.
  14. 14
    bukleliaslan : aay çok tatlısın, peki burcun ne ?
    çocuk: tabiki akrep
    bukleliaslan : allah belanı versin, seninle de evlenilmez.
    • Evet bu tam olarak benim konuşmam olur. Sjdhsh akreplerden uzak durmalı. :D
  15. 15
    Henüz mükemmel olan koç burcu insanları ile karşılaşmadığınız anlamına gelir.

    Sizin adınıza biraz üzüldüm, birkaç saniye falan...
  16. 16
    Oldukça mantıklı bir durum, Kova ve yengeç olmazdı zaten.
  17. 17
    tam olarak benim yapacağım türden bir iştir. terazi burcu kadınına en uygun eş hangi burç bilen varsa bana bi yorum, bi dm uzakta.(bkz: tak etti canıma)
  18. 18
    Sağda solda bu burç saçmalığını görmekten ve duymaktan artık tiksiniyorum. 2017 yılında yaşayan bir homo sapiensin, Dünya'dan bilmem kaç kilometre uzaklıktaki bir kaç tane takım yıldıza göre karakterinin oluştuğuna inanması düpedüz zırvadır.