kayıt

evde kedi beslemek

  1. 18
    geceleri dışında çok da sıkıntılı olmayan hatta dünyanın en keyifli işi denebilir. bütün gün yüzüne bakmayan hayvan gece tam yatacakken benimle yatmak nasıl ister aylar yıllardır anlamıyorum. kadıköy erkeği gibi gündüz siklemiyor. gece koynuma girmek istiyor. bir de enine yatıyor.
  2. 17
    eğer apartmanda yaşıyorsanız ve bütün ev halkı meşgulse (iş okul vs.) köpek beslemekten daha iyi bir tercihtir.

    her kedinin kendi kişiliği var hatta sakin isteyen sakin alır oynak isteyen oynak alır.
  3. 16
    insanI hipnotize eden bir olay.

    besledigimizden beri annem herkese bunun ne kadar guzel bir sey oldugunu anlatIp siz de besleyin diye tavsiye veriyor ki kendisi titiz biri olarak nam salmIstIr. kimse inanamIyor bu kadar sevip besleyebildigine.
  4. 15
    kedinin evi yemesiyle sonuçlanan eylem. olsun canı sağ olsun...
  5. 14
    ilginç bir deneyimdir. köpek insanı olduğumdan bana biraz antipatik geliyor...
  6. 13
    her an her şeye hazırlıklı olmayı gerektirir.

    mesela gece beşte kulaklığınızla korku filmi izliyorsunuzdur, sonra odanızın kapısı birden kendiliğinden açılır. noluyor lan diye tırsarak dönersiniz ve uçsuz bucaksız karanlıktan bir cisim üzerinize atlar...

    ya da az önceki gibi karanlıkta kimseyi uyandırmadan şarj alati ararken şarj aleti diye nefes alan bir canlının kafasını tutarsınız...

    ateist ve soğukkanlı olmasam bu olaylarda rezil olurdum ama ben gayet rahattım. yine de sabaha karşı 05.30'da zar zor uyumuşken dolabımın başından göğüs kafesimin tam ortasına atlayarak bana 1940'lar londra'sında adeta blitz yaşatılınca ben de yılabiliyorum.

    zor babam zor. hanımefendiye gel kızım diyorum ''meh!'' diyor. bağırma bana diyince de ''meov'' diye ses inceltiyor gönlümü alıyor. kızamıyorum da yani. oğlana kızıyorum ama o daha miyavla gönül almayı öğrenemedi. bi daha atlasın gece göğsüme ben de onun üstüne atlıycam.
  7. 12
    Ruh sağlığına birebirdir. Antidepresan etkisi gösterir. Eğer kalabalık bir evde besleniyorsa Evin en küçük çocuğu gibidir. Yalnız yaşayan biriyseniz hayat arkadaşınızdır. Beraber yer içer takılırsınız. Beraber uyursunuz. Güçlü bir sözsüz iletişim kurulur aranızda. Bahçede veya sokakta kedi beslemekten çok daha farklıdır.
  8. 11
    aramızda kimsenin anlayamayacağı diyaloglar geçiyor sürekli ;

    -miyav
    -ne miyavı
    -miyav
    -tamam geliyorum
    • :))))
  9. 10
    kedi ve köpek insanla evrimi gerçekleştiği için onlara bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama hayvanı bırakıp üç gün gelmiyosanız bok yiyin.

  10. 9
    su an yaptigimdir ve buna bir sey olursa bir daha asla beslemem diyorum,sokakta tum kediler bizim ne de olsa
  11. 8
    Çok isterdim ama kedi ister mi bilemiyorum çünkü balıklarım hazin şekilde ölüyorlar hep.
  12. 7
    istediği zaman girip çıkabileceği bir köy evinde olabilir. ama apartmanlar hapis gibi.
  13. 6
    kedi türüne yapılan en büyük kötülüktür. bu kedi yırtıcıdır. bırakalım da kendi ekmeğine baksın. yanlış tarafa evrimleşiyorlar.

    hem siz kedi besleyince dünya güzelleşmiyor. olay sizin vicdanınızı tatmin etmede yahut popülerizmle de alakalı olabilir.
  14. 5
    i.hizliresim.com/...

    ulan ben bir kedi aldım sonra bir baktım bütün çevrem kedi beslemeye başlamış amk. siz ne ayaksınız olm Benim almamı mı bekliyordunuz.
  15. 4

    Tuvalet eğitimi, Tüy ve tırmığına alıştıktan sonra hiç sorun olmayan eylem.
  16. 3
    kedinin nazıyla oynamayı gerektirir.
  17. 2
    pek problem değildir, köpek değil ya canım bu.

    evcil hayvanlardır, bahçede daha sıkıntılıdır. yola kaçar ezilir, kaçıp gider kaybolur, psikopatın biri işkence eder. evde yaşamaya alışmış, bünyeleri buna uygun hayvanlar bunlar.

    köpek öyle değil ama ona bahçe şart.

    yani ben böyle biliyorum evde çok besledim, bahçeli yerde de besledik sayısız kedi gözlemlerim bu yönde.
  18. 1
    *

    bahçeli değilse beslemeyin hem size hem yavrunuza yazık olur aman.