kayıt

eski sevgiliye ödünç verilen kitap

  1. 1
    *
    ilişki bittikten sonra keşke ayrılmadan önce geri alsaydım diye üzülmeye neden olur. istesen bir dert istemesen bir dert.

  2. 2
    istenmesi gerekendir. iş başka arkadaşlık başka.
  3. 3
    çok fazla. kürk mantolu madonna, kuyucaklı yusuf, hakan günday piç, martin eden, sherlock serisi.
    iliklerime kadar sömürmüş beni.
  4. 4
    onu hatırladıkça satırlarını anımsar ve ilişkiniz hangi sonuçla bittiyse ya söveceğiniz yada iyi ki yaşamışım dedirtecek kitaptır.
  5. 5
    teknik kitap olmadığı sürece yenisi rahatça alınabilir bence. kaç para olm bir kitap 30-40 tl ? o da maksimum. tekrar diyaloğa girmeye gerek yok. almak istemiyorsan ben sana alıyım kitabı. ha teknik kitapsa sıkıntı olabilir. 100 dolares az para değil
  6. 6
    favori olan çok kitabım gitti böyle, yapacak bi şey yok ama okusa bari.
  7. 7
    geri yolladı. daha önce kendisi kalan eşyalarını almaya diye gelip tekrardan ilişki başlattığından bu sefer o da kafasında bitirdi galiba.
  8. 8
    Sevdiğim birisine bir kitabımı hediye etmiştim. Ertesi gün gidip aynı kitaptan bir tane daha almıştım. Hiç okumasam bile kitaplarım değerlidir benim için. Çocuklarım gibidirler. Yıllarca okumasam bile o kitap o rafta durmalı.
  9. 9
    kendisi kitap okumayI sevmezdi o nedenle hic vermedim.ama bir arkadasIm da kitap okumayI sevmeyen eski sevgilisine kurk mantolu madonna'sInI vermisti simdi uzuluyordur. cok severdi o kitabI zira
  10. 10
    geri gelmeyecek olan kitaptır. 2 kitabımı böyle hiç ettim ama pişman değilim tabi.