kayıt

eski sevgilinin nişanlanması

  1. 8
    Garip hissettiren durum. Gerçi benimkisi eski nişanlının nişanlanması oldu. Giderken can yaksa da onu fotoğraflarda ve ailesiyle mutlu görmek burukluk hissettiriyormuş. Yine de mutlu olmasına sevindim. Hayat devam ediyor, ne diyeyim.
  2. 9
    Aga be takmış yüzüğü yaa.. Üniversiteden dolayı aramıza mesafe girdiği için ayrılmıştı benden. 4 yıl geçmiş aradan ve az önce nişanlısıyla fotoğraflarına denk geldim. Çok da yakışmışlar birbirlerine. Gözlerim Pikachu'nunki gibi buğulu buğulu, demledim çayımı bisküvi banıp yiyorum. Ne hissetmem gerektiğini bilemiyorum şu an dokunsalar ağlarım herhalde.. (bkz: gözümde canlanır koskoca mazi )
    • yakalım mı abi?
    • Ben kullanmıyorum, siz yakın
    • Sen bir kenara çekil kedicik. Aegan yok kanka silkmek benim tarzım değil.
  3. 10
    Ve sizin o nişana gitmeniz.
    Cidden şu an gülerek anlatsam da o zaman hayli üzülmüştüm. Sevgilim değildi. Sevdiğimdi sadece. Altı yıl boyunca sevdiğim insan nişanlandı ve ben de mecburen gitmek zorunda kaldım. O an orda halimi bir yazar veya senarist görse çok güzel kitap yazıp veya film yapabilirlerdi. Tek tesellim nişan tepsisini bana tutturmamaları oldu :d hayırlısı olsun. İnşallah kimse bu durumu yaşamaz.
  4. 11
    İlk duyulduğunda insanın boğazı düğümlenir, kalp hızı değişir ve artık ondan tamamen uzak durmak zorunda olduğunu fark eder. Yokluğuna alışıldığı gibi nişanlanmış olduğuna da alışılacaktır. Tıpkı evlendiğinde olacağı gibi.

    Ben değil bir arkadaşım yaşadı da. Öhm
  5. 12
    Beni alakadar etmez düğüne davet ederze bir çeyrek takar mutluluk diler geçerim.
  6. 13
    elini tutmaya kıyamadığınız kızın boğazını sıkmaları, bacaklarını ısırmaları, poposunu şaplaklamaları. üzülme dostum, bu işler hep nasip kısfmet.