kayıt

eski sevgili ile arkadaş kalmak

  1. 1
    Adam öldü ama biz gömmeyelim demenin, demekle kalmayıp uygulanan hali. Ölen insan Nasıl ki gömülür, yakılırsa biten ilişkilerimizin de yok edilmesi gerekir yoksa kokar, yoksa şişer ve patlar.
  2. 2
    Bazıları o kadar zorluyor ki arkadaş kalmak için ne derseniz diyin yılmıyor. Sonunda eeh sikerler ha diyip konuşuyor insan. Pek de bir özelliğim yok ama ben de anlayamadım.
  3. 3
    neden olmasın ki?
    bunu başarabilen insanlar var evet.
    arada laf çarpma olmuyor değil ama arkadaşlık bozulmuyor.
    ha tabii ki bunun için karşınızda ki insanın da seviyesinin buna yetmesi lazım.
    ayrıca ben o kişiye teşekkür ederim, benim gibi zır deliyle hala arkadaş kalabildiği için.
  4. 4
    ben isterdim en azından canımız sıkıldıkça birbirimize bir şeyler yazabilecek kadar konuşalım.kısmet.
  5. 5
    he amk, kalın arkadaş kalın. bol bol muhabbet edersiniz. belki yeni pompacısıyla da tanışıp el sıkışırsınız.

    te allam ya.
  6. 6
    Olmaması gerekendir.

    Gelecek bana yeni sevgilisini anlatacak bende hayırlı seksleşmeler mi diyeceğim? Yada işiniz bittikten sonra ara da detayları anlat falan?

    Bi saçmalamayın aq...
  7. 7
    sevgili olmadan önce arkadaştık zaten. keşke şuan da arkadaş kalmış olsaydık. nedeni ise o sohbeti başka kimse de bulamadım.
  8. 8
    (bkz: fuck buddy)
  9. 9
    İmkansıza yakındır. Zordur. Eğer gerçekten sevip sevilmiş ve uzun zamanlar birlikte olduysanız böyledir her ne olursa olsun sahiplik hissi kalır bir yerde insan kendine hakim olamaz bu yüzden geçin bu ayakları Ancak 1-2 aylık bir süreyse ilişki olabilme ihtimali vardır.
  10. 10
    Realist bakılınca gerçekleşme ihtimali pek olası olmayan durum.
    Insan birbirine baktıkça hatırlar be nasıl arkadaş olalım sohbet edelim sjhgsjh
  11. 11
    oluyor. ancak her an bir bomba patlayabilir. bazı anlarda dokunuş, bazı anlarda ise bir bakış çok farklı sonuçlar ortaya çıkartabiliyor. arkadaş kalmanın sonucu bir süre sonra ise arkadaş artı cinsel birleşim durumuna dönüşüyor.
  12. 12
    saçmalıktır.
  13. 13
    sevgiliyken arkadaş, dost olamamışsın daha neyi zorluyorsun derler insan olana?
  14. 14
    Bir kere denediğim, arkadaş olma kararı aldıktan bir hafta sonra ise kendisinin sevgilisi varken birlikte olmamız ile sonuçlanan hede.

    Saçmalıktır dostlar bu iş, neresinden baksanız tutarsız. he biz beceriyoruz diyenler de kusura bakmasınlar demek ki adam akıllı sevgili olamamışlar zamanında oynaşmak dışında.

  15. 15
    kalınmaz net. o kadar da genişletmedik mezhebimizi. mezhep neydi bu arada mezhep sevgiydi, mezhep emekti, mezhep çileydi. ahhh ah
  16. 16
    insan önce normal buluyor da sonra garipsiyor. düşünsene eski sevgilin ile arkadaş gibi konuşuyorsun ama her şeyini her yerini biliyorsun. bana göre değil.
  17. 17
    zordur. Cidden zordur. Yıllar geçmesi falan gerekir üzerinden. Hayatınızda olan insanların da bunu kabul edebilmesi de gerekir tabi.
  18. 18
    Genelde bir taraf arkadaş olabilirken diğer taraf olamaz. Çünkü arkadaş olabilen taraf çoktan vazgeçmiştir o kişiden, çoktan sevgili olarak gormeyi bırakmıştır. Ama karşı taraf aynı durumda olmaz ve arkadaş kalmakta zorlanan kısım olur.
  19. 19
    Şu başlık altında 4 sene önce yazdığım bir girdiye denk gelmiş olmam ve okurken acaba hangi kafayla yazmışım etkisi yaratan bir yazı okudum. Düşüncelerim yine muazzam bir şekilde değişmiş...
    Aslında gayet de olası bir durum.
    Kaldı ki şuan eski sevgilisi ile çok yakın arkadaş olan bir insan olarak yazıyorum sanıldığı kadar korkunç bir şey değil.
    Tabii bu ilişki yalan dolan, aldatma vs gibi kötü bir sebepten bitmediyse.
  20. 20
    Muhtemelen sonu cima eylemek ile sonuçlanacak hadise.

    İnsan mı kalmadı başka arkadaş olacak.
  21. 21
    Sözlüğün tescilli gavatı olarak iki kelam edeyim:

    Olağandır
  22. 22
    ben: tamam canım kimle buluşcaktın?
    sevgilim : eski sevgilimle.
    ben: sebep?
    sevgilim: e arkadaşız biz çok iyi kızdır valla.
    ben: not found.

    ne bileyim ya, oha aşşırı bilemedim hem de. yazarken bile sevgilim olmamasına rağmen bi gerginlik çöktü.
    dönünce hım nasıldı mı dicem ne dicem adama. yani saygı sevgi çerçevesinde bitebilir yolda görsen selam verebilirsin ama buluşmak arkadaş kalmak görüşmek falan çokta benlik değil.
    (bkz: benlik değil diyorum sonra linç etmeyin)
  23. 23
    denedim bunu. en sonunda 3-5 defa seviştik sonra bir daha görüşmedik. ama kendisi yine olsa yine yapardım kafasında. keza ben de öyleyim.
  24. 24
    hemen olmasa da bi süre geçip artık biraz daha duygular soğuyunca olabilecek bir şey.

    zamanında sevmişim, fikirlerimizin uyduğunu düşünmüşüm ki sevgili olmuşum. artık aradaki "aşk" bitse de aldatma falan olmadıysa arkadaşlık devam edebilir bence.
  25. 25
    Saygı duyduğum ama yapmadığım eylemdir . Sonuçta ayrılmışım ve onu mazide bırakmak istemişim , neden arkadaş olayım,geleceğime taşıyayım ki ?