kayıt

eski sevgili

  1. 151
    Benimki; i.hizliresim.com/...
    • Çayı telefona püskürttüm xdddd
    • tam ona uydu biliyor musun achsgcsff
  2. 152
    bazı şeylerin yeri dolmaz.
    bazı şeyler unutulmaz.
    bazı şeyler değiştirilemez.
    bazı şeyleri içinizden alamaz kimse. ne yaparlarsa yapsınlar.
    bazı insanlar çağırdı mı gidersin soru sormazsın, sorgulamazsın.
    bazı insanların yeri asla dolmaz.
    bazı insanlar geri dönmez.
    bazı insanların yerine asla daha iyisini koyamazsın.
    anlatamazsın.
    anlaşılmayı dahi beklemezsin.
  3. 153
    yeni sevgili olmadığından dolayı anılandır.

    yeni sevgili olunca mood: www.youtube.com/...

  4. 154
    Bu akşam gördüğüm, gördükten hemen sonra kafamı çevirdiğim ve yanımdan geçer geçmez kahkaha patlattığımdır. Kötü kötü bakıyordu sanki kötü olan benmişim gibi ahagsfscabd
  5. 155
    Olmadığı için zaman zaman şükür, zaman zaman tecrübe eksikliği yaşadığımı hissettiğim şey.
  6. 156
    başlayacağım artık eskisine de yenisine de. rahat bırakın insanları. o eskiyse siz nesiniz eski olmuyor mu yav yeter mk.
  7. 157
    bir hayal parçası gibi hatırlanır, sızlamıyorsa gerçekten eskidir.
  8. 158
    anlatıyorum efendim. bir ara aramızda bir ilişki oldu ama ayrıldık medenice. sonra yine sürekli konuşmalar, görüşmeler devam etti. birbirimiz için uygun sevgili değildik. bu yüzden sürekli kopukluk yaşıyorduk. neyse en son olay şu; bunun en yakın arkadaşı ile ben arkadaşım. geçende karşılaştık ve eski sevgilimin adı geçti, o gün bana yazdı sonra bir ân da sevgilim var diyip "sen benden ne zaman vazgeçeceksin ya?" dedi. görüldü attım ve üç gün önce mi ne takipten çıktım, sonra o da çıkmış. bana yazmış: "...cım n'aber ya?" bu mesajına cevap vermedim. bugün ise bana takip isteği atmış yine. kısacası yüzsüz ve egoist biriyle nasıl bir ilişki yaşadım bilmiyorum. pişmanım. (bkz: yüzsüzlükte sınır tanımamak) (bkz: kendini bir şey zannetmek)
  9. 159
    An itibariyle 3.sünü geride bıraktım. Hayırlısı olsun. Za.

    Seviyorum.. seviyorum. Ama olmuyor.

    Kendimi hep sorguladım. Hep düzeltmeye çalıştım bir şeyleri. Fakat karşımda 1 haftadır durduk yere, basit sebeplerden * * * ötürü benimle saatlerce tartışan, bana sürekli bağıran ve bunu 1 hafta boyunca düzeltmeye çalışan beni bencillikle suçlayan, bugün ise o tartışmalarda haksız olduğumu biliyordum ama özür dileyerek sinmek istemedim diye itiraf eden biri vardı. Yani karşımda kimse yokmuş. Evet. Söylediklerim bir yere ulaşmıyormuş. Adam haksız olduğunu bildiği halde ağzıma sıçmaya devam edip benden özür beklemiş, çabaladığımı görmesine rağmen hiç umursamamış ve burada haksızlığa uğrayan ve sindirilen ben olmama rağmen bana bencil demiş.

    Gerçekten hatalı olduğumda özür dilemekten çekinmem. Bundan utanmam. Ve gerçekten tahammül sınırımı aştı.

    Seviyorum evet, çok üzgünüm.
  10. 160
    bu kişilerden birine "ayrılalım, çık lan hayatımdan" demiştim bir tartışma sonrasında düşünmeden. öyle yaptı gitti hemen ayrıldık. aradan bunla iki üç sene geçti ben hala nasıl bu kadar düşünmeden söyledim o nasıl böyle ciddiye aldı hala düşünüyorum. velhasıl söylediklerinize dikkat edin.
  11. 161
    "Eski sevgilisiyle evlenmiş olsaydı daha mutlu olacağını söylemek boşanma sebebidir." yargıtay 2. hukuk dairesinin 9 şubat 2018 tarihli kararının özeti.

    başa bela olabilir. unutun gitsin.
    • Unutmak kolay olsaaaaa çoktan unuturdum
  12. 162
    kendini kandırandır.

    cahilce, aptalca, kendine yakışır, güzel.
  13. 163
    (bkz: benden uzak allah'a yakın )
  14. 164
    olmayandır.
  15. 165
    Mesela biri evli, mesela birinin yedi aylık düzenli ilişkisi var, mesela biri Erasmus yaptı çok da başarılı, mesela bir tanesi askere gidip o işi aradan çıkardı... Hepsi bir şekilde iyi durumda. Olan olsun bakalım Yaprak'a
  16. 166
    Bugun ogrendim ki eski sevgilim bogazicini kazanmis neden ayrildigimiz belli oldu
  17. 167
    (bkz: biraz acı bol kaşar)

    kaşarlı tost tarifi de vermiş olabilirim bilemeyiz..
  18. 168
    bir arkadaşım bugün eski sevgilisiyle evlendi.
    1 yıl ayrı kalmışlar. çocuk hiç peşini bırakmamış. doğum günümde orkide gönderirdi, sürekli arar, rahatsız etmeden kendini unutturmamaya çalışırdı. bir şekilde gönlümü tekrar kazanmayı başardı diyo.
    benim eski sevgilim de 5 ay sonra başkasını bulup “kıskandın mı fesat” diye mesaj attı.
    aradaki seviye farkına bakar mısınız? ksndkdndk
    • insanlar nasıl seviliyor be...
  19. 169
    Yok ki.
  20. 170
    şıpsevdi değilim. iki tane sevgilim oldu zaten bu zamana kadar. alıngan birisiyim lanet olsun çabuk alışamıyorum insanlara ne bileyim kaynaşamıyorum korkuyorum ama neyden korktuğumu da bilmiyorum. tek bildiğim korku üzülmek. bir ilişkiye başlamak çok zor değil bunu da biliyorum bir şekilde yollar kesişiyor ya karşı taraf hamle yapıyor ya da sen yapıyorsun. bu kızla/çocukla olur diyorsun içinden kafanda senaryoyu yazıyorsun bir şekilde girişim başlıyor ama bu senaryonun içinde hiç ayrılık yok bilmiyorum sizde işler nasıl.

    çıkmaya başlıyorsunuz ilk ayların klasiği birbirini denemeler başlıyor kendinizi kobay gibi hissetmeye başlıyorsunuz ne bileyim bir huyunu sevmiyordur kendinden ödün vermek zorunda kalıyorsun ya da tahamül eşiğin düşüktür kaşıyorsun ama hiç kaçma taraftarı olmadım hep devam ettim. sonra ne mi oluyor bir gün telefon geliyor telefonu açtığında ağlamaklı bir ses size ''ben ayrılmak istiyorum'' diyor. Bir şey diyemiyorsun, tutuluyorsun içinden ''hasss...'' , ''nasıl olur lan'' gibi abuk sorular geçiyor ama o şokla hiçbir şey diyemiyorsun. kız gidiyor ama sen hala orada duruyorsun. olmaz lan öyle şey diyorsun kendi kendine ama bilmiyorsun bal gibi de oluyor...

    kendini sorgulamaya başlıyorsun acaba bilmeden bir ayıbım mı oldu diye bu süreç kişiden kişiye değişiyor şanslıysanız haftalar sürer benim gibi aptallar için seneler sürüyor. sözün özü benim için eski sevgili diye bir şey yok çünkü eskitemiyorum, unutamıyorum...

    youtube da işini biliyor

  21. 171
    Şöyle bir bakınca "Allahım sen beni nasıl bir ateşin içinden almışsın"diyorum.iyi yırtmışım.
  22. 172
    Sülük
  23. 173
    (bkz: güneşimi kaybettim günlerime doğman gerek )
  24. 174
    Eskisi olmayanın yenisi olmazmış. Mecbur eskiyecek.
  25. 175
    Yıllar geçse de hata yaptığın hissinin yakasina yapışmasına müsaade eden kişi.

    Insanoglu yanılır şaşar ama benim kadar degildir herhalde. 2 yıl sonra böyle şekilde karşıma çıkmasını istemezdim. Kendisinin değil, etkilerinin.