kayıt

eski sevgili

  1. 26
    yarede sine olandır.

    eski sevgili
  2. 27
    eski olmasına rağmen bir türlü eskide kalmayandır.
  3. 28
    eski olduğuna göre kesin kaşardır, erkeğide kadınıda. evet kesin kaşardır. hemde küflenmiş.*
  4. 29
    Eski sevgili eskiyen ama hatıraları hep taze kalan ve silinmeyendir.
  5. 30
    sizinle geçirmediği zamanın boşuna olduğunu söyleyen, daha çok birlikte olmak isteyen fakat bunun için hiçbir çaba harcamadığından eskiyen sevgilidir.

    işte bunlar hep hüzün.
  6. 31
    (bkz: eski yara)
  7. 32
    birxsozluk.com...
  8. 33
    bir şarkıya göre eski bir gömlek gibi olan şeydir..
  9. 34
    hayattaki en özel insanlardandır. onu özel yapan şey tam olarak ne olduğu veya olacağı bilinmeyen bir konumda delicesine sevdiğiniz, bir daha belki asla birlikte olamayacağınız biri olmasıdır. onunla konuşabilirsiniz, onu görebilirsiniz ama dokunamazsınız ona. anne nasıl apayrı bir yerdeyse, eski sevgilinin yeri de bambaşkadır. sevdiği birini kaybetmenin acısını farkettirir insana. nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum bu durumu ama, eski sevgili konumundaki insan ne sıradan bir arkadaştır, ne anneniz, ne babanız, ne kardeşiniz, ne sevgiliniz, ne de tanımadığınız biri. önce unutmak için içersiniz, sonra içtikçe daha iyi hatırlarsınız onu. hayata anlam katan çok ağır duygular yaşatır insana. öyle ağırdır ki, o duyguyu hissedince içinizden haltercilerin zorlandığındakine benzer bir haykırış kopar. şanslıysanız arkadaş olarak kalmak denen durumda olursunuz ve arada bir muhabbet edersiniz, öylesinin daha da zor olduğunu bile bile. benimle değil, bari mutlu olsun dersiniz, olmadığını görünce kahrolursunuz da elinizden bir şey gelmez. en sevdiğiniz romanı okurken hükümetin romanı toplatma kararıyla elinizden aldığını düşünün, ve bir daha o romana devam edemeyeceğinizi hayal edin, artık başka bir romana en sevdiğim roman demek zorunda kalacaksınız, ama o yarım kalanı asla unutmayacaksınız. kafanızda devamını değişik versiyonlarla defalarca bitirirsiniz sanırım. tabi bunlar ne şartlarda ayrıldığınıza göre değişecektir. kınamayın. ben terk edilmiştim ondan bu yazdıklarım. yoksa başka türlü bitseydi daha farklı olabilirdi düşüncelerim.
  10. 35
    her zaman merak edilendir.
  11. 36
    boşluğa düştüğünde* akla gelen ilk kişidir. eskileri severiz.
  12. 37
    Facebook'ta en çok aranan kişi olup, kimi zaman küfür edilmeye doyulmayan şahıstır. Çoğu insanın eski sevgilisi ile arasında ilginç bir bağ bulunmaktadır. Birçok şahsiyet her daim olmak üzere karşı cinsten konuşmakta ve nefretle anmaya devam etse bile, özünde özlemeye istikrarlı biçimde yancılık eden bir yapıya sahiptir. Lakin bu herkes için geçerli bir olgu değildir. Kişiden kişiye göre değişkenlik gösterme neticesinde, genele vurulduğu vakit sonuç ortaya çıkacaktır.

    Kendimden örnek verebilmek farz ise, ona karşı hiçbir duygusal bağlantı duymamaktayım. Nötr takılabilmek ve bu döneme kadar yaşanan her ince ve detaylı olayı unutabilmek, eskiden var olan ilişkide kişilerin birbirlerini ne kadar çok sevdiklerine bağlı olarak çeşitlilik gösterebilmektedir. Ha kimseye o kadar değer vermemekteyim. Bundan mütevellit de, çok üzülen bir yapıya sahip değilimdir. Hatta hiç etkilenmemekteyim, şeyimin şeyi derler yahu hani benimki de o misaldır.

    Üzerine tartışılması ve hakkında halen yorum yapılabilmesi kifayetsiz olan birey insanıdır. Sonuçta dünya yahutta yaşadığınız ülke içerisinde tek kadın/adam kişisi, kendisi değildir. Bomboş, yersiz umut ve ümitlere; hüznün bol-bol yaşanabileceği bölgelerde kapılmayınız derim.
  13. 38
    hepsini de affettim.


    www.youtube.com/...
  14. 39
    Olmaması gereken kişi eskimesin iyi bakın aynı boku yememeli bi insan.
  15. 40
    Eski sevgilime "beni mi düşünüyosun şu an" yazdım, "hiç işim yok seni düşünüyorum" dedi.. işten de ayrılmış. iyice dağıttı benden sonra.
  16. 41
    eskiden sevgililik yaşamış olunan kişi.

    bazı konuları açığa kavuşturmakta fayda var. eski sevgilisi hakkında kötü düşünen insanlar bencildir. insanın birini sevmesi demek; bunu istiyorum bu benim olacak demek değildir. 'ya benimsin, ya kara toprağın' gibi ibareler, birine duyulan sevgiden çok, insanın kendisine duyduğu sevgiyi anlatır. beğendiğin bir şey senin olsun istemek, o şeyi çok sevdiğini göstermez. bir şeyi çok sevmek onun zarar görmemesini, daima iyi olmasını istemeyi gerektirir. saçma sapan bir örnekle açıklamak gerekirse; eğer bir çiçeği çok seviyor fakat bakımını yapamıyorsanız o çiçeğin iyi bir çiçek yetiştiricinin ellerinde olması gerektiğine inanırsınız. evinizin bir köşesinde solgun göreceğinize, çiçekçi dükkanının raflarında da olsa pırıl pırıl görmeyi yeğlemeniz gerekir. aksi takdirde sizin o çiçeğe karşı hissettiğiniz şey sevgi değil bencilce bir tutkudur. o çiçekten ayrılma öykünüz her ne olursa olsun başa bir yerde daha güzel şartlarda yaşıyorsa bunun sizin içinize biraz olsun su serpmesi gerekir. işin tutku kısmını bastırmak kolay olmasa da bu böyledir.
  17. 42
    Şu günlerde evlenmiş olduğunu düşündüğümdür.
  18. 43
    "bir daha asla olamayız" aşısının yapılması şart abi.

    sevgili önlemi için şart.

    her türden ilişki sakat.
  19. 44
    yeni sevgilinin nemesisi olan kisi.
  20. 45
    1 saat sonra dogum gunu olan kadin kisi.

    Birlikte oldugumuz zamanlarda eski sevgilisi onun dogum gunubu kutladi diye sinirlenmistim, simdi ben ayni durumdayim. Ama ben bu aptal hataya dusup dogum gunu falan kutlamayacagim.
  21. 46
    yine olsa yine severdim hakim bey dedirten cinsten insanlardır.
  22. 47
    gene aklıma gelendir. salonun ortasında birbirimize sarılmışız, ben ''ne zaman bana ihtiyacın olursa beni ara'' demişim, o da son kez kokumu içine çekip, istemeye istemeye elini elimden ayırarak kapıdan çıkmış, kapıyı kapatmışım, biz ayrılmışız. hooop 1 dakika sonra kapı çaldı, şemsiyeyi unutmuş şemsiye aradık evde amk. keşke hiç bulamasaydık.
  23. 48
    pbs.twimg.com/...
  24. 49
    pbs.twimg.com/...
  25. 50
    şayet evlenecekse yakın zamanda, takı merasimine katılıp mikrofona "ben daha önce takmıştım." diyeceğim hatun kişi.