kayıt

elon musk

  1. 61
    1 gün de 14 milyar dolar kaybeden, en zenginler listesinde 2.liğe düşen SpaceX'in kurucusudur.
  2. 60
    aynı hastane, aynı cihaz. aynı test, aynı hemşire, 4 test 2 pozitif 2 negatif.. durum berabere yorum yapmak için çok erken ertem
  3. 59
    Korona testleri bir negatif bir pozitif çıkan bey.

    Arkadaşımın kardeşinde de benzer durum olmuştu. Kanı fazla alınca testin kafası karışıyormuş ve pozitif sonuç gösteriyormuş.
    Kanı az aldırıp yaptırmayı denerse negatif çıkacaktır.

    Arkadaşımın kardeşinin yalancısıyım...
    • kan değil de sürüntü testi (PCR) yapılıyor sanırım
    • o zaman sürüntü fazla kaçmış olabilir haghfg.
  4. 58
    Korona testi 2 defa negatif 2 defa pozitif çıkan isim. O da şaşırmış.

    twitter.com/...
  5. 57
    İsminin nasıl telaffuz edildiği zaman zaman tartışma konusu olmuş, tesla elektrikli araçlarıyla ve spacex ile tanıdığımız girişimci. marsı, dünya gibi yaşanılabilir bir gezegen haline getirme hayaline sahip, insanlığın yıldız sistemlerinde seyahat ettiğini düşleyen özgür bir beyin.
  6. 56
    akp saflarına katılmıştır.

    twitter.com/...
  7. 55
    bugünün kazananı. an itibariyle uzaya insan götürme işlemlerine başlamıştır. roket plakası kaç para abi?
  8. 54
    son zamanlardaki dikkat çekmeye oynayan antipatik davranışları ve gerizekalı açıklamalarıyla abd başkanlığı adaylığına göz kırpıyor gibi.
  9. 53
    kesin yeni bir gezegen buldu ve gezegenin adı da bu. at fava bekle.
  10. 52
    adam çocuğun x æ a-12 ismini vermiş
    elon: odadan çıkmak yok x æ a-12!
    x æ a-12: senin bacının ammına goyim orospe çoceğe
  11. 51
    son zamanlardaki açıklamalarına bakıldığında ya deliyi oynayan dahi rolüne çok kaptıran ya gerçekten deliren abimiz.
  12. 50
    En son uzaya arba yollamıştı çılgın zengin bir bilim adamı bu yüzden seviyorum kendisini birde marsı bombalayacakmış bir bildiği vardır. Takipteyiz.
  13. 49
    silikon vadisinin prensi. ileride çıkacak bir savaşta diğerleriyle tek başına savaşacak adamdır. paypaldan nereye geldi bu adam ya.sermaye ve zekanın neler yapabileceğini gösterdi. paypal ile sermaye oluştururken bir yandan da düşündü. istikrarlı arzusu başarıyı getirdi. 2050'li yılların en büyük milyarderi olacak.
  14. 48
    tesla ile insanlara hayal satan kurnaz girişimci.

    tutarsız vaatler vererek geçici etki yaratıp yatırımcı çekmeye çalışıyor kendisi. tesla'nın üretim ve dağıtım aşamasındaki aksaklıklar, fazlaca geciken model 3 ve küresel yaygınlaşamama ile doğruladı bunu.

    en mantıklı projesi solarcity, onu da batırmaz umarım.

    gerçek bir deha görmek istiyorsanız, (bkz: jeff bezos)
  15. 47
    balon..
  16. 46
    vizyonlu jet fadıl.
  17. 45
    Artık ismini duymaya katlanamayacak dereceye geldim diyebilirim. Yok musk twit attı, yok musk bunu dedi, musk cigara içti, musk öyle böyle.
    ismini ilk duyduğumda kendisine duyduğum saygı gitgide azaldı ve azalmaya devam ediyor.Magazinel bir karakter olup çıktı adam. Bu amerikan rüyasıda benim için bitmek üzeredir.

    Özet: tavşan dağa küsmüş misali bizim hesap.
  18. 44
    Yakın bir tarihte yıldızı iyice parlayan teknoloji şirketleri sahibidir. Fakat duyduğumuz odur ki burnu pislikten çıkmıyormuş.
  19. 43
    amerika'nın boyalı medyasında fanboy ve fangirl'leri olan kukla. kukla diyorum çünkü: adam ortaya saçma sapan absürt bir fikir atıyor analitik zekadan yoksun insanlar wowowow efsanesin elon musk süpersin aslansın kaplansın musk diyor, bir güzel medyada pazarlanıyor ve devlet desteği ile sürekli kayıpta olan (kâr etmeyen) şirketlerin başında yer alıyor. elon musk'a ait şirketlerin stock'larına bakıp kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

    bu arada ilginç bir bilgi vereyim sizlere: 8 ocak 1943'te nikola tesla öldükten sonra bütün mal varlığına amerikan hükümeti tarafından el konuyor. el koyan ofisin adı Office of Alien Property ve nikola tesla'ya ait bütün dokümanların incelenmesinden sorumlu olan birisi var ki onun adı da John G. Trump. yani donald trump'ın amcası. donald trump ve elon musk'ın birbirlerinin sırtını sıvazladıklarını herkes bilir. yani elon musk amerikalıların yerli nikola tesla figürü oluşturma projesidir. elon musk'ın bugüne kadar bahsini ettiği marsa'ta koloni, roketleri tekrar kullanılır hale getirme, uzay yolculuğu, hyperloop, elektrikli arabalar vs. hepsi elon musk'dan yıllar önce düşünülmüş test edilmiş ve onaylı planları olan şeylerdi. (bkz: tesla motors)

    özetle: bilim adamı değildir. sadece paypal'ın kurucusudur(bu konuda hakkını vermek lazım), oradan da elektrikli araba satıcılığına terfi etmiştir. uzaya gönderilen tesla arabası ise sadece bir reklamdır. hepsi bu.

    bu sırada ingilizcesi olanlar için: youtube'da da thunderf00t isimli gerçek bir bilimadamı ise elon musk'ın bu absürt fikirlerini tek tek çürütüyor. buyrun izleyin: www.youtube.com/...
  20. 42
    tayland'lı dalgıca pedofili demesi üzerine adı çok konuşulmaya başlandı.
  21. 41
    amerikalı, girişimci yönü çok fena olan bir mühendis. onu diğerlerinden farklı yapan elbette zekası ancak devlet desteğini unutmamak gerek. usa'nin hafif bir desteği ile adam uçtu, dağıttı tüm dünyayı ve şuan rakibi bulunmuyor at koşturduğu alanlarda.

    türkiye için de örnek olması gereken biri. papaz eriğini imam eriğine çeviren buluşların ya da deve sidiğinin hikmetinin tartışıldığı bir ülke olmaktan çıkmak için girişimci kafalara destek olmak gerek.
  22. 40
    www.youtube.com/...

    geçtiğimiz haftalarda tayland'ın tham luang mağarasında yapılan arama kurtarma çalışmaları ile ilgili, yerel bir ingiliz dalgıçla arasında tartışma çıkmıştır.
  23. 39
    Pravda projesi ile gündemi sallayacak olan çağımızın en popüler girişimcisi.
  24. 38
    Dahiliğin başka bir boyut bir kazanmış hali.
  25. 37
    elektrikli araba satıcısı. mars projesi falan da hikaye. elon musk'ın bütün saçmalıklarını çürüten youtuber'ı - (bkz: thunderf00t)'u izlemeniz yeterli. www.youtube.com/...