kayıt

ekrem imamoğlu

  1. 101
    yine yeniden istanbul büyükşehir belediye başkanı seçilmiştir. helal olsundur.
  2. 102
    3 ay içerisinde iki defa İBB başkanı seçilmiştir.
    (bkz: kaybettiği savaş yok)
  3. 103
    Canlı konuşmasından anladığım kadarıyla,çok yorulmuş ve yıpranmış bu geçen süreçte.Hala da ülkede demokrasi var diyen ne olduğu belirsiz bir kitle var.sizin ben ....
  4. 104
    ikinci defa seçilmiş olan istanbul büyükşehir belediye başkanıdır.
    her şey çok güzel oldu başkanım verdiğin umut için bile bin teşekkür ederiz
  5. 105
    İkinci defa İstanbul büyükşehir belediye başkanı olan kişi.
    Bugün ülkede her şeye rağmen hala seçim yapılabildiğine şahit olduk. Ne yalan söyleyeyim bu kadar olaysız geçeceğini düşünmüyordum.
    Hadi inşallah. Her şey çok güzel olacak.
  6. 106
    Nickime anlam kazandıran ibb başkanıdır.
  7. 107
    beylikdüzü belediye başkanlığı öncesinden beri tanışıklığımız vardır, başkanlığı sırasında da birçok diyaloğumuz olmuştu kendisi ile... kişiliği hakkında bi' yorumda bulunmayacağım zira makam mevki sıkıntılıdır ne olacağı belli olmaz lakin hizmet olarak imkanları dahilinde her zaman en iyisini yapmaya çalıştı beylikdüzünde.

    umarım büyükşehir başkanlığında da aynı performansı gösterir zira bu iktidar dışından bir parti için şanstır. bazı çoluk çocuklar lacivert siyah demiş ama bu ülkede yaklaşık 20 yıldır aynı hükümet mevcut birisinin lacivert mi siyah mı olduğunu anlamak için önce yönetimi görmek gerekir boş beleş konuşmanın manası yok.

    işte tam da bu yüzden büyük şanstır bu kazanılan seçim, eğer imamoğlu başarılı bir yönetim gerçekleştirirse insanlar özellikle de yeni nesil farklı ve iyi bir yönetim görüp iktidar dışındaki diğer partilerede şans vermeye başlayacaktır.

    o yüzden sadece belediye başkanı değil yeni bir dönem açılmasına yön verebilme şansı olan bir kişi oldu imamoğlu.
  8. 108
    akp 2023 hedefi için kısa bir özet olarak şuraya bırakayım,tam zaman damgasını ayarladım.

    youtu.be/...
  9. 109
    3 ayda Basakşehir de dahil tüm ilçelerde binali'nin kaybettiği oylardan daha fazla oy kazanan İstanbul belediye başkanı.
    • Demek ki birileri haşlanan kurbağa olmaktan bıkmış.Birileri dediğimde 700k insan.Bu bir kartopu etkisi yaratacaktır.
  10. 110
    Her şey çok güzel oldu ^^
  11. 111
    bizleri bu ülkede akpli olmayan bir adayin seçimle kazanabileceğine inandıran adamdır.
  12. 112
    Bugün Habertürk yayınında cemaat ve dernek olayında çok kapalı konuşarak üzmüştür. Hiçbir derneğe destek vermeyeceğiz onlar bize yardımcı olmak zorunda diyemedi.
  13. 113
    mazbatasını alan ibb başkanımız.

    twitter.com/...

    önünde çok zorlu bir süreç var. hep dile getirdiği partizanlıkla işim yok. ideoloji ile işim yok sözlerini tutacağına inancım sonsuz. daha yeşil bir istanbul, eski istiklal, eski bağdat caddesi, metro hattının daha aktif olması(24 saat) ,anadolu yakasına kavuşması, yıllardır alışık olduğumuz "oy vermeyen ilçelere hizmet götürmeyerek öç alma" alışkanlığının bırakılması, vapur limanlarının sayısının çoğaltılması, özellikle avcılar tarafına doğru bakıköy'den itibaren daha sık vapur ile ulaşım. para sıfırlama amaçlı derneklerin ensesine binmek ve deprem konusu. ilk aklıma gelenler. ve daha çok şey.
  14. 114
    Hâlâ ısınamadım.
  15. 115
    sabrı, halka güveni ve beyefendiliğiyle faşizmi bükmüş istanbul büyükşehir belediye başkanıdır. insanlar onun olduğu yerlerde sel olup taşmaktadır. mitinglerinde halk tarafından atılan bir slogan çok önemlidir. ''hak, hukuk, adalet.'' oysa o mitinglerde bulunan halkımız bir belediye başkanı seçim kampanyası olduğunun bilincindedir. bu güzel insanın mitinglerinde yüz binlerce insan tarafından ciğer ve yürekten atılan bu slogan mutlaka herkesçe duyulmalıdır.
  16. 116
    sol kesimde mi diyeyim ya da sol kesimin içindeki tatlı su solcuları veya liboşlar mı bilmiyorum ama, o kesim ülke siyaseti için bir sikim ifade etmiyor kanımca. yok sürekli geziyor. yok balon çıktı. oğlum siz ne memnuniyetsiz ruh hastalarısınız.

    adamlar 25 senedir bir adama tapıyor siz iki gün geçiyor hemen sıkılıyorsunuz. tek hatasında adamı yok ediyorsunuz. hata yaptığı da yok. neymiş güreş izlemeye gitmiş. ankara'ya gitmiş. bık bık bık. boş boş konuşuyorlar sağ da sol da.

    adam gibi eleştiri de bulunmaz tek dediği şey yok. sıktı artık... yok balon.

    yapıcı eleştiri de bulunun. toplu taşımayı bedava yaptı, ibb'yi zarara sokacak gibi bir yanlı yoruma bile varım.

    al bu adam chp'li bir kişi olarak cami çıkışına bu kalabalığı topluyor,

    twitter.com/...

    toplum da beğen beğenme sen sıkıl sıkılma çok büyük bir karşılığı var.
    • Sıkıntı olan belediye başkanlıgından büyük oynaması. Önce beldeiye baskanlığı görevine adapte etmemiz lazım. Adamı aldık cumhurbaskanı yaptık sorun burada. Soray uzun yolda mı bu da sürekli bi yerlere gidiyor. Mansur yavasın icraatlerinin yanına yaklasamaz su an.
    • Tatlı su solcusu kim de öyle desin. İmamoğlu daha seçim bitmeden izmire ziyarete gitti. Hadi kırkpınarı geç karabük ne alaka? Süre zarfı mı önemli bu işte? Belediye işcileri hizmeti sabote ediyor adam orada burada fink atıyor. Tatlış solcuları bilmem de benim gibi insanların rahatsızlık duymaları gayet doğal.
    • Karabük başkanlık seçimi sırasında olmadı geçen gün oldu. Başkan olduktan sonra metrobüs metro seferleri aksadı o ara gezilerdeydi. Kaleni tam oturtmadan oraya buraya gitmesi sacmalık. Tek bir kişinin yaptıgı sabote değildi metrobüste bekleyip kameraya mı alayım 24 saat? Adam koltuğa oturalı 4 gün oldu diyorsun işte sen de. Cbliğe de biz layık gördük kimi görsek böyle çıkartıyoruz. Tüm benliğimizle destek veririz ama ‘olur böyle ya şeyler ‘ diyecek halimiz yok.

      Demek istediğim her şeyin sırası var.
    • Kırkpınardan önce seçimden sonra gitti.
  17. 117
    Yine alfaligini konuşturmuş kral.

    twitter.com/...
  18. 118
    En fazla takipçisi olan iki siyasetçiden biri olmuş. E diğeri malum.

    twitter.com/...
  19. 119
    an itibarıyla kadıköy'de. istanbul'u aldığından beri ağzına sıçtığı parkları gezse çok güzel olacak.
  20. 120
    Kayyum atamalarina tepki koyan İBB başkanı. Bunlar yaşanmasin diye kaç gün bağırdı seçim dönemi.

    twitter.com/...
  21. 121
    yakında yerine kayyum atanmaya yeltenileceğini düşündüğüm toplumsal muhalefet önderlerinden.
    aynı zamanda istanbul büyükşehir belediye başkanı.

    edit:

    evet.
    baya 800bin oy fark atarak seçilmiş başkanı.
  22. 122
    cumhurbaşkanının tatile gitmesi hakkında söylentilerine güzel cevap vermiş olan istanbul büyükşehir belediye başkanı.
    twitter.com/...
  23. 123
    357 milyon liralık vakıflara verilecek paraya kent adına el koymuş başkan. Daha başlangıç diyor bu miktar için. şaka gibi rakamlar.

    twitter.com/...
  24. 124
    #1699728

    bu sikko vakıfların bir tanesinin ibb kariyer günleri adıyla sertifikalı, duydunuz mu olm abovvv sertikalı bir programı var. Eğitimmiş bilmem neymiş boş işler. Şimdi ucu böyle sikko faaliyetlere dokunursa bu kımıl zararlısı akpliler gençlerimize şöyle böyle yaptılar diye bir güzel demagoji yapacaklar. Hay sizi domagoj vida siksin. Ucu dokunmayı geçtim umarım o programlar da biter.

    Bunların bir tanesine, özel üni bebesi sosyal mastürbasyon hizmet bağımlısı, sikik sertifika fetişisti bir tanıdık yüzünden katıldım. ilk çıkan adam twitter'daki 1 milyon takip 1 milyon takipçi tayfadan biriydi. Adam biraz reis övüp sonra da çok beğeni alan twitlerini açtı amkhahshsjahahaha. Kariyer günüymüş. Bastık gittik biz de böyle idealistiz.
  25. 125
    Bugün kendisi ile görüştüğüm adam gibi adamdır. İstanbul kemerburgaz'da açılması beklenen kent ormanı için yoğun bir çaba harcıyor. 29 Ekim 2019 tarihinde açılışı yapılacak ve yanlış bilmiyorsam İmamoğlu'nun ilk açılış yapacağı yer.

    Yüz yüze konuşunca şunu farkettim diğer siyasetçilerden belirgin farkı sizi gerçekten dinliyor. Sizden kastım karşısında kim olursa olsun dinliyor ve ona göre cevap veriyor. Diğer siyasetçiler gibi konuşmanızdan Bi lafı alıp geri kalan laflarınızı siklememezlik yapmıyor. Neyse ben çok beğendim inşallah yanıltmaz bizi.