kayıt

eba

  1. 1
    *

    şu an tüm türkiye'ye hizmet veren eğitim platformu. Evden eğitimi devam ettiriyorlar. Şimdi bir dosya açıyoruz fakat eğitim içeriğiyle ilgili değil. Kinimi kusmaya geldim, teknik altyapıyı sağlayan şirkete söveceğiz. Eba nedir, arkaplanda neler dönüyor inceliyoruz. Teknik altyapıyı sağlayan şirketin adı sebit. Odtü teknokent'te yer alan bir şirket. Türk telekom sebit diye google'da hakkında bir sürü yazı bulabilirsiniz. Ekşi'de yazdırdıklarına göre "türkiye'nin atom karıncaları". Bu atom karıncalar covid-19 sürecinde, dünyada evden çalışmaya en yatkın meslek dallarını ofiste çalışmaya zorlayalarak para sevdasını göstermiştir.

    "Çocuklar için kendimizi feda edeceğiz."

    12 yaşındaki tayyipcan alt sekmede eba açık cs atacak diye iki kuruş para için çalışan insanlara zulm etmişlerdir.
  2. 2
    Bugün de erken kalkıp dersime girdim. Sudenaz'la birbirimize alkış emojisi yolladık, akşam da annem izin verirse wp'tan görüntülü konuşuruz.

    Eba tv, teşekkürler..
    • bu olayın yalan olma ihtimali %1.
  3. 3
    hattıma eba için internet tanımlamış operatörüm çocuğum olmaması dışında bi problem yok. bunu normal nete çeviremiyor muyuz ya.
    • No. Çakkaaall. hemmen fırsattan istifade.
    • hah konuştu turktelekom ceo'su.
    • Tt ceosu olsam herkese serbest bırakır sana yasaklardım. Yapardım bunu.
    • Allah işte kime makam mevki vereceğini biliyor akdkkd
    • Nskxşsldlşzkcld meyvalı tırt!
  4. 4
    Erken kalkıp televizyondan takip ettiğim meb kanalı.

    Fen Bilimleri öğretmenini çok sevdim. Pisagor, macellan ve galileo'yu öğrendik.
  5. 5
    Keyifle takip ettiğim ders kanalı. Favorim ilkokul çünkü etkinlik dolu.

    Sizi seviyorum yasemin öğretmenim.
  6. 6
    eğitim bilişim ağı'nın kısaltılışı.

    idarecilerin baskısıyla öğretmenlere zorla kullandırılmaya çalışılan gereksiz ve yapı itibarıyla hatalı bir sitedir kendileri. günümüzde öğretmenliğin geldiği konum bu siteye günlük giriş yaparak puan toplama esasına dayanıyor. yoksa kendi içeriğinde öğrencinin faydasına olacak en ufak bir hamle yok.
    • Günlük girişle puan toplama sistemi mi var bir de? Karakter özelleştirme de eklesinler, RPG oyununa dönmüş, ne çeşit bir sistem bu? :d
    • günlük girişe puan, içerik paylaşmaya puan, öğrencilerin değerlendirmelerine bakmak puan. kısaca zorla kullandırma gayesindeler.
    • Ben bildim bileli o sistemde bir sıkıntı vardı. Ortaokul hocası da, lise hocası da bundan dertliydi. Daha fazla özellik eklemeye çalışırken hatalarını gidermeyi unutmuş gibiler. Arkasında amatör bir geliştirici ekibi olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum.
  7. 7
    user test aşaması patron eti'den ibaret olan sebit harikası. Hll spr dvm...
  8. 8
    tv'sini arada izlerim ne anlatIyorlar diye. gecenlerde bir 12. sInIf biyoloji dersi dinledim ve lisede sadece 1 sene biyoloji gorup o konularI hic bilmememe ragmen anladIm ben.

    ingilizce hocalarI tIrt ama.