kayıt

dursun aydın özbek

  1. 29
    'sportif başarıdan feragat etmeden zararlarımızı aşağı çekeceğimizi ifade ettim. geldiğimiz noktadan çok memnunum...' şeklinde beyanda bulunan şahıs.

    oğlum bari taraftarla taşak geçmeyin, hiç mi utanmanız yok amk ya gfkdhsgjadHGKJadkg... sinirden sadece gülüyorum artık.
  2. 30
    'galatasaray tarihinde görülmemiş basket sponsoru bulduk' açıklamasından sonra senede 3 milyona odeabank ile anlaşan, bugün gelen açıklamalara göre tff seçiminde tüpçü'yü destekleyeceklerini beyan edip taraftarı karşısına alan, vizyonsuz teknik adamı ile 3 yıllık anlaşma yenileyip 32'lik adama sözleşme yapan vizyonsuz başkan.

    bu adam bize adnan polat'ı aratır bak söylemedi demeyin...
  3. 31
    galatasaray başkanlığına adaylığı çarşaf çarşaf şebinkarahisar yerel gazetelerinde paylaşıldı. manşetten girdi. niye, çünkü adam şebinkarahisarlı. başkan olduğu gün ise ilçede adeta bir bayram havası yaşandı. şebinkarahisarlılar olarak böyle ufak şeylere sevinebiliyoruz evet. gönül ister efsane başkan olsun ama sanki biraz zor gibi.
  4. 32
    galatasaray 9 senedir şampiyon olan Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı bu yıl şampiyon olamadı. euroleague şampiyonluğu gören kadın basketbol takımımız play-off'ta ilk turda elendi. son dört yılda üç kez şampiyon olan futbol takımı liderden +20 puan fark yedi. istifa etmek de bir hizmettir. n'olur hizmet et şu kulübe.
  5. 33
    Adam güven tazeleyeyim derken başkanlıktan oldu ya la. Müthiş olay yeminle. kysktsyks

    Seni özleyeceğiz yağlı surat.
  6. 34
    kendisi 31 mart 2018 galatasaray olağan yıllık genel kurul'da ibra edildi. yani, böyle bir sonuç beklemiyordum. ortam gerginleşince ortalığı dolduran üyelerin mali konularda kurulu nasıl boş bıraktıkları konuşmacılar tarafından da dile getirildi. boş demagoji, tehditler ile dursun özbek ibra oldu ve muhtemelen başkan adaylığını da koyacak. * galatasaray'ın durumunu ve geleceğini pek çok şeyden az önemsendiğinin belli olduğu bir genel kurul oldu.

    www.youtube.com/...