kayıt

dursun aydın özbek

  1. 26
    An itibariyle " anlatıyor. "
  2. 27
    (bkz: küçük esnaf)

    zihniyet o.
  3. 28
    #459604

    teşekkür ettiğim otelci... sağ olsun haksız çıkarmadı bizi.
  4. 29
    'sportif başarıdan feragat etmeden zararlarımızı aşağı çekeceğimizi ifade ettim. geldiğimiz noktadan çok memnunum...' şeklinde beyanda bulunan şahıs.

    oğlum bari taraftarla taşak geçmeyin, hiç mi utanmanız yok amk ya gfkdhsgjadHGKJadkg... sinirden sadece gülüyorum artık.
  5. 30
    galatasaray başkanı olacak vizyona sahip değil bu adam. ama hayırlısı.
  6. 31
    Galatasaray başkanı ve Türk is adamı.
  7. 32
    bir 5 yıl daha galatasarayı yönetmesi galatasaray için en mantıklısı olan iş adamı.
  8. 33
    Cenabet adam.
    Sabır diliyorum gslilere.
  9. 34
    yönetici falan olabilir, bir işletmede, bir otelde ama bir spor kulübünün yöneticisi olamaz. işte bu adam bırak yöneticiliği galatasaray'ın başkanı olmuştur. buna oy atan delegelerin elleri bükülür inşallah. mis gibi alp yalman vardı lan orda allahsızlar, en azından groskuroytz transferinde öle ahmakça bir hata yaptırmazdı. mutlu musunuz şimdi amk dedeleri ?
  10. 35
    bu gece kulakları çınlatılan büyük başkan.

    aşsldaşdasada...

    saygılar efendim.

    (bkz: kutup sokağı kabusu)
  11. 36
    galatasaray 9 senedir şampiyon olan Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı bu yıl şampiyon olamadı. euroleague şampiyonluğu gören kadın basketbol takımımız play-off'ta ilk turda elendi. son dört yılda üç kez şampiyon olan futbol takımı liderden +20 puan fark yedi. istifa etmek de bir hizmettir. n'olur hizmet et şu kulübe.
  12. 37
    galatasaray'a gelen gelmiş geçmiş en kötü başkan. adnan polat'tan daha başarısız biri başkan olabilir mi diye düşünürken kendisi geldi, adnan polat'ı bu ünvandan kurtardı.

    muhtemelen hedefinde galatasaray'ı 2. lige düşürüp borçları oradan ödemek olan, fenerbahçe'ye çok büyük hizmetleri dokunan başkan. galatasaray'da 1 sene daha başkanlık yapma fırsatını bulabilirse korkarim ki takımı 2. ligin gediklilerinden haline getirecek.
  13. 38
    en güzel duyguların katili.
  14. 39
    Tarihin görüp görebileceği en rezil başkan. Yazmayın şu başlığa da adını görüp sinirlenmeyelim yav.
  15. 40
    Ünal aysal yönetiminden aidatını ödemediği için şutlandığı gün kulüp ile tüm ilişkisi kesilseydi keşke. madem siktirip gitmiyor, yönetimde bir revizyona gitmesi gerek. basketbolu zaten can topsakal-ergin ataman ikilisi götürüyor. birkaç futbol aklı, tecrübeli yöneticiler, (alp yalman, abdürrahim albayrak, ali dürüst vs.) pazarlama ve iletişim ağını kurabilecek isimler ile iyi bir yönetim kurması gerek. yoksa taraftarın öfkesi dinmeyecek.
  16. 41
    amigo orhan'ın mustafa denizli'ye yaptığı gibi umarsızca uçarak kafa atmak istediğim otelci görünümlü bakkal.

    su içmek kadar kolay yalan söylemesi vb. özellikleriyle tarihimizin açık ara en kötü başkanı. başkan müsveddesi bile denilebilir.

    ayrıca futbolculardan önce kendisinin sağlık kontrolünden geçmesini tavsiye ediyorum.

    son olarak şu mübarek günlerde allahtan tek dileğim bu yağlı surat dursun un galatasarayımdan siktir olup gitmesi.

    son olarak; sneijdere dil uzatma sebepsiz, sen yine başkan olurdun ama götüne çoktan teneke bağlarlardı şerefsiz.
  17. 42
    Sneijderi göndermeye çalışarak hayatının kumarını oynayan vasıfsız amatör yönetici.
  18. 43
    sneijder'i gönderip 4.5 milyon euroluk maaşından kar edecek bakkal. o 4.5 milyon euro'luk maaş ve bonservis ile (oda alabilirse, hadi iyi niyetli olalım onada 4.5 diyelim) gider 3 tane ne idüğü belirsiz türk oyuncular alır, böylece galatasaray seneye sekizincilik parolası ile başlar.

    başkanlıkta tek rakibi adnan polat'tır.
  19. 44
    bir günde 3 transfer açıklayan başkan gibi başkan.

    pbs.twimg.com/...
  20. 45
    başkan demişsiniz ama bu bildiğin troll amk...

    net taşak geçiyor insanlarla bunun başka açıklaması olamaz beyler.

    lan twitter'da ki ünal başganı kulübe koysan bundan kötü yönetmez, vallahi futboldan soğudum.
  21. 46
    (bkz: siktin takımı eyledin viran)
  22. 47
    ramazanın son gününde ağız dolusu küfürlere sebebiyet verebilecek başkanımsıdır.
  23. 48
    planı muslera, sneijder ve podolski'yi satmak olan bakkal. bakkal diyorum evet, çünkü bu mantıkla düşünen birine başkan demem mümkün değil. kendisi seçildiğinden beri ''ünal aysal kulübü borçlandırdı, biz borç ödüyoruz'' masalları ile taraftarı kandırdı, ''haftaya sponsor netleşir'' ''ibrahimoviç'in menejeri haftaya istanbul'da'' gibi yalanlarda da oyaladı. anlaşılan geçen yıl ki başarısızlık kendisine yetmemiş, galatasaray'ı küme düşürtmeden gitmeye razı değil. başkanlığa aziz yıldırım'ı getirseler çekinir belki bunun yaptığı hamleleri yapmaz. sen melo'yu sat, ondan sonra almaya çalış, hatta onuda becerip geri alama. alsa ne olacaktı, büyük transfer yaptım diyecekti. e zaten sen sattın melo'yu? hani yerini hakan balta dolduracaktı, hani kadro yeterliydi?

    eldeki çöpleri satmadığı yetmedi, gitti üzerine birde çerçöp vasat türk futbolcuları toplamaya başladı. bir insan böyle transferler yapıyorsa 2 ihtimal var, ya kötü niyetlidir ya da kötü yöneticidir. eğer kötü yöneticisiysen istifada bir hizmettir dursun.
  24. 49
    defolun gidin artık.

    pbs.twimg.com/...
  25. 50
    sneijer'i gönderirse bir de satın alan kulüp fenerbahçe olursa yurt dışına kaçmasını seyredeceğ adam. fkdjdksjd...