kayıt

tolga zengin

  1. 90
    (bkz: 26 şubat 2015 beşiktaş liverpool maçı) başlığına yazınca kafada direkt tolga belirdi. brugge maçında neden zamanında kaleden çıkmadın lan . sonra lisbon'da da bi vakası vardı diye hatırlıyorum neden yaptın bunları
  2. 89
    dün akşam terminatörlük yapmıştır:

    twitter.com/...
  3. 88
    Harbiden bitmiş. Özetleri izledim pek umursanacak bir yorum yapamam ama harbiden ayakta bile zor duruyor sanki.
  4. 87
    19 nisan 2018 fenerbahçe beşiktaş maçına dünya futbol tarihinin görmüş olduğu en sinsi teknik direktör tarafından özel olarak hazırlanan ve görevini başarıyla tamamlayan provokatör.

    3 senedir kaleye geçmiyor. topu görse bomba zanneder. ama sinsi hocasının talimatları ve tüpçü federasyonunun sponsorluğunda takımına bir kupa kazandırdı.

    tarih bunları unutmaz tolga kardeş.
  5. 86
    seninle de hemşeri olduğum için en az pucca'dan utandığım kadar senden de utanıyorum. allah seni de kahretsin vasıfsız insan.
  6. 85
    Beşiktaşın hentbol takımında yunus özmusul varken bu adamı istemiyorum.ama genede kalemizi korumamasına saygı duyarım
  7. 84
    asla ve asla övgü yardırılmayacak kalecidir. benfica maçında kurtardığı topta bu maçta da kahraman ilan edilecek diye çok üzülmüş bir taraftarım. sanki o hatalı golü o yememiş gibi bitimde kahraman oldu. beşiktaş'ın içinden gelen haberleri yapan gazetecilerin yalaması sonrası bir anda kahraman ilan edildiğini görünce talisca niye gol attı diye kahroldum.

    yazık bu ligin kalecisi deniyor kendisine bu ligde gökhan değirmenci de var, ali şaşal vural da var. hedefi avrupa olan ligi şampiyonluk parolasıyla açmış takımıma yakışmayan asla da yakışmayacak mutlu etmeyecek kaleci.
  8. 83
    dünyanın en iyi kalecisi değildir ama spor toto süper lig'in en iyi yerli kalecisi; beşiktaş kadrosunun da birinci kalecisidir.

    durumun bu şekilde olduğunu ben biliyorum, bilmeyen beşiktaş taraftarına da süreç gösterecektir. yakın zaman içerisinde kendilerine, hakkında yığınlar dolusu hakaret yağdırdıkları tolga zengin'e övgüler yağdırırken rastlayabilirsiniz. beşiktaş taraftar profili -biz biliyoruz- böyledir.

    şampiyonluk kupası da geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da tolga zengin'in ellerinde göğe yükselecektir.

    hayırlısı...
  9. 82
    sezon boyunca 2 kritik hata yapmayan kalecidir. sezon içinde onlarca hata yapan kalecidir. biz sadece büyük maçları aklımızda tutuyoruz sanırım.

    öncelikle akhisar maçları denmesinin sebebi elbette ki ilk maçta yediği 2. goldür. www.ligtv.com.tr/...

    geçen sene net kaleci hatası sayabileceğimiz 10'dan fazla gol yemiştir bu kaleci. kalecidir hata yapar bunu zaten bizim taraftar da anlıyor ve hata yapacaksa boyko yapsın, utku yapsıni fabri yapsın diyor neden mi?

    büyük maçlarda motive olduğumuz maçlarda bizleri defalarca yarı yolda bıraktı bu kaleci. sakatım diye oynamadığı maçlar var, çıkıp rüştü gibi iş zora girince sakatlandım dediği maçlar var. niye taraftar galatasaray maçında günay'ı da alkışladı çünkü üzüldü ve özür diledi. bizim q7 bile maçtan sonra çıkıp benfica maçında salaklık yaptım özür dilerim dedi ne zaman tolga'dan özür duyduk. hiçbir zaman anca cibiliyet sikiyor.

    ayrıca yediği hatalı goller dışında oyun kurma yeteneği yok. topu boş atiba, stoperler varken dikiyor ve dışarı atıyor. club brugge maçında attığı o topta çıkmayı boşver degajı doğru muydu onu sorgulayın mesela? savunma oyuncuları top istiyor bu adam topa vuruyor sonra neden de sutter savunma arkasında bomboş. oyun okuması süzmesi 0. topa çıkarken kalede neredeyim ben diye bakan kaleci mi olur? kaç defa gördük o sahneyi biz? tolga çıkarken kaleyi kontrol ediyordu.

    kalecilik bir yetenek işidir yıllar geçtikte kötüleşebilirsiniz bu doğal ama beşiktaş kötü olduğunuzda size ahde vefa göstermelik bir yer değildir. bu yüzden 1. kaleci 1. kaptan kalamazsınız. kötüyseniz yedek olursunuz kupa maçında falan oynarsınız bu ne ısrar amk?

    laz hoca ve arkasındaki dev ordunun saçma nedenlerle koruduğu kaleci ve ne hikmetse kaptanımız. ozzy varken kaptan hem de maçtan önce konuşuyor ozzy tercüme ediyor. öyle bir kaptan işte.
  10. 81
    sosyal medyada başlatılan ve sürülerin dahil olması sağlanan kampanyanın mağduru cici kalecidir.

    hakkında kötü kaleci olduğuna yönelik söylentiler var. buna gerekçe olarak;

    2014-2015 sezonu'nda oynanan club brugge maçındaki hatası,
    2015-2016 sezonu'nda oynanan sporting lizbon ve akhisar belediyespor maçlarındaki hatası ve
    bu sezon oynanan benfica maçındaki hatası örnek gösteriliyor.

    öncelikle söylemeliyim ki akhisar belediyespor maçında yenilen gol kendisinin değil, araya girip topu sağlıklı biçimde uzaklaştırmasını engelleyen alexis delgado'nun hatasıydı. zaten bu durumun böyle olduğu gün gibi aşikâr olduğundan mütevellit alexis delgado sezonun kalan maçlarında forma giyemedi, sezon sonunda da takımdan gönderildi vesselam... yanısıra benfica maçında yenilen golde de öncelikle sıfırdan çekilen şutu engelleyemeyen marcelo guedes'in, ardından dönen topa koşan benficalı futbolcuyu perdeleyemeyen dusko tosic'in hatasından bahsetmeliyiz. yenilen o golde birilerini eleştirebilmek için pozisyonu doğru süzmekte fayda görmekteyim. dileyenler özet görüntüleri bir kez daha izleyebilir.

    gelgelelim...

    tüm bunlara rağmen yukarıda da belirttiğim gibi sezon başına bir veya iki büyük hatasından bahsedilen şampiyon beşiktaş kadrosunun kalecisi ve kaptanını ele alıyoruz!

    bizim hatamız ne biliyor musunuz gençler?.. şu golü yiyen, hâttâ sezon geneli eleğe dönen kaleci takımının yıldızı, bizim tolga zengin ise fabricio augusto ramirez'in yedeği maalesef... türk vatandaşı olduğun zaman ister forvet ol, ister kaleci ol, ister teknik direktör ol; sporculuk yaşantın boyunca daima tahammülsüz bir kitleyle karşı karşıya bulunmaktasın. öylesine futbol cahili bir kitleyle muhattap olmak ve bu adamlara rağmen ekmek parası kazanmak zorunda bu insanlar...

    üzülüyorum.

    kişisel görüşüme göre tolga zengin, şu anki mevcut yerli kaleci havuzunda ilk üç kaleciden biridir. hâttâ volkan babacan ve volkan demirel'in varlığına rağmen söylüyorum; en iyisidir! gelgelim daha beşiktaş taraftarı futboldan anlamıyor da kalecisine sahip çıkamıyor ki fatih terim gibi antibeşiktaş bir adama tolga zengin'i anlatabilelim?..

    hayırlısı...
  11. 80
    pbs.twimg.com/...
  12. 79
    quaresma'nın saçma top kaybı sonucu yüzde yüzlük pozisyonda gole mani oldu. bu gol olsa maç bitmişti.

    (bkz: 13 eylül 2016 benfica beşiktaş maçı)
  13. 78
    Şunu farkettim bu adamın mimikleri beni rahatsız ediyor.

    Ne ağzınla şekil şükül yapıyon sok işte amk topunu oyuna.
  14. 77
    yaş olarak hayrettin demirbaş'a yetişemeyenlerin neler kaçırdığını görsünler diye aktif olarak kalecilik yaptığını düşündüğüm kalecidir.
  15. 76
    Şampiyonlar liginde sezonun ilk asistini yapmıştır.

    Büyük bir hata olmasa da bu seviyelerin adamı olmadığını net belli ediyor.

    Aynı pozisyonda koy muslerayı topu kucaklayıp bir de enfes bi atak başlatmıştı.
  16. 75
    bu adamın sonu hiç iyi değil :)

    twitter.com/...
  17. 74
    twitter.com/...
    • hahahhaha vallahi güldüm.

      not: cenkspor
  18. 73
    kusura bakmasın ama bu sezon vodafone arena'da işi zor... Şenol Güneş bile kurtaramaz kendisini yeminle... geçen sezon Boyko uyum sorunu yaşadı da sabrettik... Bu sezon delikanlı gibi kaleyi terkedip Şenol Güneş' i de yakmamalı...
  19. 72
    twitter.com/...
  20. 71
    memleketçiliğin batsın şenol güneş
  21. 70
    23 nisan 2016 akhisar belediyespor beşiktaş maçında puan kaybına sebebiyet veren isim.

    emek hırsızıdır.

    beşiktaş'tan gönderilmesi gerekiyor.
  22. 69
    bi keresinde bu adamın adamlığını test etme şansına erişmiştim. öyle bi eksiye düşmüştüm ki ağaçtaki portakala bile borcum vardı, çıkmazdaydım. çözüm arayışına girdim. borçlarımı kimseden borç almayarak kapatmaya çalışıyordum. en sonunda aklıma, twitter'dan bu adama mesaj atmak gibi, parlak bi fikir geldi. attım. 1 sene oldu hala dönmedi.*
  23. 68
    www.exkutupsozluk.com/...
  24. 67
    pbs.twimg.com/...
  25. 66
    manasızca formu yükselmiş kaleci. arkadaş boyko'ya o kadar para verdik bu adamı izlemek için mi? neyse gol yemeyelim de kalede kim olduğu önemli değil bu sezon.