kayıt

dilek özçelik

  1. 1
    Bugün hayatını kaybetmiştir.

    Şimdi kim bu dilek özçelik, ismini bilmiyoruz. “

    “Herkes ölüyor ya, neden ismi burada?”

    “Neden başlık açıldı?” Gibi sorular yöneltebilirsiniz.

    ben de yeni öğrendim ismini, öldüğünü duyuncada boğazım düğümlendi. Çünkü çaresizce tedavi istediği o videoyu izlemiştim daha önce, çok ünlendiğini, kesin birilerinin bişey yapmış olduğunu düşünüyordum

    Bu kız türkiye’nin insanlık acısıdır benim nazarımda, çünkü sesini herkes duydu ama kimse bir şey yapamadı, belki yapmadı.

    Dilek özçelik, bu işte: youtu.be/...

    Tedavisi için ilaç isteyen kız ve eline para tutuşturmaya çalışan bir “bakan”

    Rüşvetler ülkesi. Ananızı sikeyim.
  2. 2
    yahu cidden anlayamıyorum. o malum videoyu izlemiştim. insanın canını yakıyor ya. ulan çok mu zor, "tamam kızım, üzme kendini. sen bunu atlatacaksın. gerekli olan ne varsa yapacağız" demek? çok mu zor lan?

    bu olaydan sonra yardım toplanmış sanırım dilek özçelik'e.(kim toplamış bilgim yok) ama mesele o değil. mesele bakış açısı. kaldı ki kendisi vefat etti... yazık, çok yazık.

    allah rahmet eylesin...
    • İnsan olmayana çok zor işte
  3. 3
    Unutulup gidecek zannediyorlar ama yanılıyorlar. bir Kızılderili atasözü der ki: bir insan, o'nu en son hatırlayan kişi öldüğünde ölmüş olur. Ben dilek Özçelik'i hatırlayacağım. Ne zaman "bu sosyal devlet çoh eyi" muhabbeti dönse herkese hatırlatacağım. Herkese, bir vatandaşın sadece imkansızlıklardan ve umursamazlıktan dolayı öldüğünü hatırlatacağım.
  4. 4
    Kanser tedavisi için destek istediğinde para teklifi edenlere ‘görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda’ diyerek herkese insanlık dersi vermişti. Onun gözyaşlarında boğulsunlar. Allah rahmet eylesin.
  5. 5
    Allah rahmet eylesin. Boğazım düğümlendi haberi görünce.
  6. 6
    anladım ki siz çaresizliği hiç yaşamamışsınız sözü hala kulaklarımda. mekanı cennet olsun. bu hayatta bazı insanlar mutlulukla bazı insanlar parayla bazıları hastalıkla sınanır. bazıları da hastalara olan tutumlarıyla. mesela afrikada doğup hiç kabahati olmadan açlıktan ve susuzluktan ölen çocuk ta insanlığın sınavıdır. yaşasın çok isterdim.
  7. 7
    utandım, allah rahmet eylesin bile diyemedim. belki biraz daha dikkat etseydim elimden bir şeyler gelirdi. ailesine allah sabır versin, mekanı cennet olsun.
  8. 8
    içim acıdı.

    pbs.twimg.com/...
  9. 9
    (bkz: çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda)
  10. 10
    Emrullah gülüşken diye bir isim dolanıyor haberlerde, sosyal medyada, tvlerde. kahraman türk doktoru, bakanı, devlet başkanı, bürokratı kalktı gitti taaaa isveç'lerden aldı geldi bu adamı üstelik isveç vatandaşı olmasına rağmen. sonra bu adamın kızı tv'lere çıktı birilerine teşekkür etti, iyi ki varsınız dedi, en sonda da "Türkiye'ye elbet geleceğim ama tatile" dedi. kurgudur, yalandır, dolandır gram umrumda değil tutup bu olay için ayrıca başlık açmaya bile değmez dedim üşendim.

    aynı devlet, aynı devlet başkanı, aynı sistem, aynı televizyonlar, aynı sosyal medya, aynı ülke... Dilek Özçelik bundan birkaç sene önce ciğeri beş para etmezin birinden yardım istedi, eline para sıkıştırıp yolladılar, parayı verirken de "cebinden düşürme epey para var orada" diye tembihlediler.

    -ben dilenci değilim
    -insanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım
    -siz hayatınızda hiç çaresizliği tatmamışsınız dedi ve gözden kayboldu. kimseler de peşinden gitmedi zaten, 5 sene sonra da göçtü gitti, Allah rahmet eylesin.

    Şimdi manşet manşet şovlarla yurtdışından hasta getiren devlet, geçmişte de günümüzde de dilek ve dilek gibileri çok es geçti geçmeye de devam ediyor. ama emrullah gibiler de şanslı, yurtdışında yaşıyor memleket ve reis sevdasıyla yanıp tutuşuyor sosyal medyada akp aşağı, erdoğan yukarı paylaşıp duruyor. sanırım bizim gibilerin şanssızlığı da yol bilmememizden.
  11. 11
    rahmetli, bakana hançer gibi sözler sarf etmişti. "Sadece yanlış anlaşıldım. Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda"

    ulan ne biçim bi andı bu ya. işte böyle o üç kuruş paran elinde kalır, rezil olursun bakan bey. canım benim ya, toprağın bol olsun. bir sonraki hayatının güzel geçmesini dilerim.