kayıt

dış güzelliğe aşık olmak

  1. 1
    *

    aptallık.

    dış güzellikten hoşlanılır ama aşkı gerçekleştiren genelde insanın karakteri doğrultusunda olur.
  2. 2
    (bkz: ilk görüşte aşk)

    Yaşlanmayı anlamış ve kabullenmiş kişilerce gerçekleştirileceğini sanmıyorum. Yaşlanınca herkes çirkin oluyor.

    Dış güzelliğe aşık olmak aldanmaktır, cahildim dünyanın regine kandımdır.
  3. 3
    Güzelliğe doyulduktan sonra puf olup gidecek aşktır.
  4. 4
    yoktur böyle bir şey. formülü vermiştim ama yılmadan tekrar vereceğim, aşık olduğunda vücudun sana bundan harika bebelerin olur diyor ve fiziksel semptomlarını gösteriyor. geri kalan tüm özellikleri aşık olmadan önce veya aşık olduktan sonra değerlendirirsiniz ama bunun aşkla alakası yok. aşk seçtiğiniz bir şey değil. hanımefendi yüzünden güzin ablaya dönüştüm lan.
  5. 5
    geçici olacak olan aşktır. max 2-3 senede bir, insan kendi görünüşünden bile sıkılır sonuçta...
  6. 6
    Neden olmasın o da faktörlerden biri, neticede.
  7. 7
    Hiç olmadığım aşk durumu. Yani ben bi adamı hiçbir zaman yakışıklı diye kovalamadım. Yani ilgimi çekmedi. Meeh iyiymiş diyip geçtim hep. Beni o adama karşı atağa kaldıran başka şeyler oluyor. Bazen fazla ilgi göstermemesi, bazen oynadığı Hınzır oyunlar falan ahhahsufhd. Ne bileyim seviyorum böylesini xd
    • Hınzır oyunlar ?.d
    • Vardır onların bir bildiği .d
    • Kraloyun.com .d
  8. 8
    ergen hastalığı. güzel olan her şeyi sikmek isteme durumu bana göre bu. gerçi aşık olmak da biraz ilkel bir duygu durumu bana göre. lüzumsuz yani ama önüne geçmek de imkansız olabiliyor ergenseniz.
  9. 9
    dışını beğenmediğinin içini merak etmezmiş insan. olası bir durumdur.
  10. 10
    Her insan ilk bakışta görünüşe bakar. Bir ürün alacakken bile görüntüsüne göre karar verir. Gözün gördüğü güzelli önemli bir kriter bence.

    Pazar’dan meyve alırken bile görüntüsüne bakıp alırsın içini bilemezsin.
  11. 11
    Büyük konuşmak istemiyorum ama asla yapmam dediğim bir olay. Oturup iki çift laf edemeyeceğim insanın kaşı gözü güzel olmuş bana ne?
  12. 12
    uğur böceğini sevmek gibidir oysa uçar gider hamam böceği öyle mi evinde beslersin gitmez hiç ölene kadar
  13. 13
    İkili ilişkileri yeteri kadar deneyimlememiş olmayanların tecrübesizliklerinden ötürü düştükleri bataklıklardan biridir, asla tasvip etmiyorum.

    İnsanın her zaman dış görünüşten ziyade karşındakiyle ortak (veya ortak paydada buluşabilecek) sosyal çevresinin olmasının, yakın kültürel birikime sahip olması ve benzer hayat görüşüne/vizyona Sahip olması gerektiğini savunacağım.

    Bunlardan ziyade taraflardan biri doktora yapmış öbürü lise mezunu, biri ayda beş haneli gelire sahipken öbürü asgari ücrete çalışıyor vs çözülüyor. Bunları geçelim, gerçekten gönlümüzü verdiysek Ve karşımızdakinin bizi sömürmediğine eminsek para olayları vs bir şekilde halloluyor ama diğer konular net patlıyor.
  14. 14
    maşallah sözlükteki herkes üstlerinde röpdöşambırları, ellerinde viski kadehleri ile sosyolojik tespit kasmışlar ama dış güzelliğine bakmam diyenlerin en az %80'i daha ilk tanışmada karşısındakinin yüzüne gözüne vücüdüna bakar. bakmam diyenlerin büyük kısmı atıyor.
  15. 15
    Burada sabahtan akşama kadar birilerini puanlıyoruz, sanmıyorum ki kimse dış görünüşü görmezden gelip direkt karaktere vurulmuş olsun.

    İnsanları kandırabilirsiniz belki ama kendinizi asla*
  16. 16
    büyük konuşmak istemiyorum ama ben yunus emre miyim de insanın iç güzelliğine bakayım ve aşık olayım. tabi ki de yüzü güzel, top şeklinde poposu, minimum B Cup size memeleri olan birine aşık olacağım.
  17. 17
    tensel zevkler için ilk adımdır fakat bir süre sonra sex toy olduğunu anlayıp farklı limanlara yelken açarsınız.
  18. 18
    yeter!

    birini çok beğenirsiniz, onunla deli gibi yatmak istersiniz ama bu aşık olduğunuz anlamına gelmez. aşık olacağınız kişiyi seçemeyeceğinizi anlamıyorsunuz. seçtiğinizi düşünüyorsanız aşık değilsinizdir.

    (bkz: #1835913)
  19. 19
    doğal olandır.aşkın gözü kör derler, ben inanmam.
    dış güzelliğe bakarım tabi abi, iç organlarına mı aşık olcam. tabi içine bakan arkadaşlara da saygı duyuyorum ne kadar anlamsız gelse de.
  20. 20
    bana uzun zamandır hiç olmayan şey. olduğu zamanlarda da çocuk olduğumuz için hepimiz aşağı yukarı aynıydık zaten.

    bence cahil abartmasından kaynaklanıyor -hepimiz cahiliz pek çok konuda, duruma özel bir cehaletten bahsediyorum- bunun çoğunluğu, yüz şekli saç rengi bilmem ne çok da etkilemiyor çünkü beni. güzel-yakışıklı bulunan biriyle olmanın getirdiği statü artışı, filmlere özenmek, karşı cinsle çok fazla yakınlaşamamaktan gelen abartılar gibi şeylerin etkilediğini düşünüyorum.

    onun dışında bir insanın karakteri dış görünüşüne de yansıyor, yani burada ele alınan dış görünüşü ben direkt görmüyorum bile güzel ya da çirkin bulmayı geçtim. davranışlardan yansıyan şeyleri mimiklerde filan görüyorsun en azından, kötü niyetli egoist geri zekalı boş bakışlar pek de çekici gelmiyor.
  21. 21
    Yok mu şöyle dış güzelliğine aşık olup hayatımızı sikicek bi hanım yazar..