kayıt

da vinci's demons

  1. 1
    Leonardo Da Vinci'nin gençlik dönemlerini konu alan starz kanalının yeni dizisi. dizide da vinci rolünde Tom Riley'i izleyeceğiz. yönetmenleri, senaristleri arasında ve yapımcı olarak David S. Goyer koltukta. blade gibi yapımları göz önüne alırsak goyer'in bizi heyecanlandıracak bi şeyler ortaya koyacağı muhakkak.

    pilot bölüm itibari ile ve starz kanalının içi dolu olmayan projelere kolay yatırım yapmadığını düşünür isek dizinin güzel bir gelecek vaat ettiğini söyleyebiliriz. özellikle otoritelere göre gün itibariyle finali yapan Spartacus'un yerini alabileceği bile iddaa edilmekte. spoiler vermemek için kendimi zor tutuyorum ama dizide ki özellikle floransa tasviri izleyenlere Assasin's Creed 2 hatırlatacaktır.
  2. 2
    starz'ın Spartacus sonrası en sağlam işlerinden birine bu kadar çabuk final yapması akıl alır gibi değil. lan zaten elle tutulur orijinal diyebileceğimiz pek dizi kalmadı piyasada birde peş peşe hannibal, banshee derken bir de bu gitti.

    hangi kanala dönsek süper kahramanlar kaldı elde, sikeceğim yapacağınız işi... zaten içimiz dışımız çizgi roman bari televizyona yayılmayın lan.*

    ayrıca sonra olarak senin amuakoim starz madem bitireceksen 1,5 yıldır ne bekletiyorsun sikik yayınla bitir amk!
  3. 3
    ailecek izleyip bitirdiğimiz ilk dizi. yıllar olmuş tabi...
    • takip ettiğim bir başlıkmış...ağam cidden bi ara sen benmişsin.
    • robot olm o, robot...