kayıt

emrah ablak

  1. 1
    * *

    uykusuz dergisinin çizeri..
  2. 2
    absürd karikatür denildi mi bu adam tek geçilir. ayrıca jamal isimli bir sevgi faresi karakteri vardır ki onun yeri özeldir.
  3. 3
    efsane serilerden biri olan tubitak'ın yaratıcısı. 90 türkiyesinde hurdalıkta bulunan kullanılmış uranyumu, kasketli bir belediye işçisinin elindeki küreğinin sapıyla uranyuma müdahalesi ilham olmuştur. emrah abimiz de o dönemlerde tübitakta hademe olarak çalışan birinin radyoaktif maddeden etkilenmemesini konu alarak çizmeye başlar. ardından sevgi dolu jamal fare. libidosu yüksek bu farenin tipsizliği başa beladır ve evin kedisini gözüne kestirmesiyle bilinir. şu sıra uykusuzdan ayrı olarak instagram sayfasında özgün bir yapım sürüp gidiyor. karikafilm. film, müzik, şiir seslendirmelerini çizgiye uyarlayarak eğlenceli işler çıkıyor. kesinlikle göz atmanızı tavsiye ediyorum.
    buyrun instagram sayfası » www.instagram.com/...
  4. 4
    30 ağustos için çok yaratıcı bir çalışma ile karşımıza çıkmıştır. www.instagram.com/...
  5. 5
    Makine mühendisliği okurken hayatını sorgulamaya başlamış ve üniversitede birinci sınıftayken Avni dergisine amatör karikatürler göndermeye başlamış sonra işe dönüştürmüş bunu. şimdilerde uykusuzda çiziyor aynı zamanda instagramda harikalar yaratıyor hem hikayelerinde ne çizeyim sorusuyla çizdiklerinde hem de karikafilmler adı altında paylaştığı postlarla.
  6. 6
    Bir kaç kez isteğimi çizdi instagram'da, gerçek bir sanatçı.
  7. 7
    youtu.be/...

    Pik yaptığı noktadır bende.d.d