kayıt

gökhan töre

  1. 1
    20 ocak 1992 doğumlu aslen samsunlu milli oyuncu. hamburg'da parladıktan sonra a milli takımda oynamıştır. türkiye ligine transfer olacağı dedikoduları dönerken rubin kazan'ı tercih etmiştir.
  2. 2
    beşiktaş'a transferi bitmek üzere olan oyuncu... kiralık olarak transfer edileceği söyleniyor...

    pbs.twimg.com/...
  3. 3
    beşiktaş'a transferinin bittiği/bitmek üzere olduğu ekranlarda sık sık dile getirilen futbolcu. orta sahanın sağında ve solunda görev yapabilen gökhan aynı zamanda dar alanda inanılmaz işler yapabilecek bir futbolcu. beşiktaş'a ise satın alma opsiyonuyla birlikte bir yıllığına kiralık geleceği söyleniyor.
  4. 4
    ayakları çok seri futbolcudur.
  5. 5
    www.kap.gov.tr/...

    beşiktaş tarafından kap'a bildirilmiş isim...
  6. 6
    adeta bir güreşçiyi andıran güçlü fizik yapısı, gerek bilek hareketleri ve gerek hızı ile kalitesini belli eden 21 yaşındaki beşiktaşlı futbolcu. bir o kadar da kötü bir tekniğe sahip olan kanat oyuncusu, sakin oyundan ziyade çabuk sonuca gitmeyi seven bir oyun tarzına sahip. kalitesini ne kadar belli etse de beşiktaş'ın bu oyuncuyu 7.5 milyon euro gibi büyük bir rakama kadroya katması ise ayrı bir tartışma konusudur.
  7. 7
    adam geçme konusunda ender rastlanacak türk futbolculardandır, ayrıca tekniğide hiç fena değildir (bkz: arjen robben )
  8. 8
    kariyerindeki ilk golünü 18 ağustos 2013 beşiktaş trabzonspor maçı'nda atmış futbolcu. futbolcumuz. müthiş bir ilk.
  9. 9
    sezon sonunda satın alınması gerekilen futbolcu. 2 maçta 2 gol kolay atılmıyor.
  10. 10
    yetenekleri, en iyi türk futbolcu olmak için yeterlidir kanımca.
    iki yönlü oynayabiliyor, önde topa koşturan iki oyuncunun arasından geçip topu aldığı görülmüştür kaç defa.
    çok süratli,
    adam geçebilme konusunda türkiye'nin en iyilerinden.
    ayrıca adamı devirebileni görmedim.
    yolu açık olur inşallah...
  11. 11
    bir barda dengesiz kimselerce omzundan vurulan alman asıllı türk futbolcu.
  12. 12
    beşiktaş tarafından haklı bir şekilde sözleşmesinin uzatılmamasını düşündüğüm futbolcu. karıya kıza sarkıp kurşunu yiyince mazlum olunmuyor. takıma bak kaptanlar kavga edip kadro dışı kalırlar, o kaptanlardan birisi başka bir takım arkadaşıyla kavga eder. o arkadaşı alamanya'da bıçaklanır. yedek kalecisi dayak yer. en son olarak da gökhan'ı vuruyorlar.

    not: alman asıllı değil uyrukludur. almanken türk olmuyor bu adam.
  13. 13
    beşiktaş'ın transferinden vazgeçtiği, galatasaray tarafından ilk teklifin yapıldığı isim. seneye sarı kırmızı formayla görmek şaşırtmayacak.
  14. 14
    22 yaşındaki sağ açık.

    başkan dün sanırsam şöyle bir şeyler söylemişti: "biz teklifimizi yaparız, kabul ederse gelir gelmezse kendi bilir."

    aman taş atarsınız da kolunuz yorulur. biz de demba ba felan bekliyoruz bunlardan.

    babayı alırlar amk.

    ramon ne alemde onu da bilmiyorum. muhtemelen o da olmayacak. gene yarrak gibi oyuncular transfer edecez gibi. nasılsa kötü çıkarsa bi özür dilerler, almamız hataydı derler her şey hallolur. tipine höykürdüğümün eneramosu da geldi. inşallah onu bari bi yere kakalayabilirler. gerçi o da bize çakmıştı. şu dany'nin kafasından seken.

    fayda versin diye aldığımız adam gol yediriyor, başka takıma kiralık itelediğimiz elin zencisi geliyor bize gol atıyor, belki de şampiyonluktan ediyor.

    takıma gel amk.
  15. 15
    instagram'da

    "Yeni sezon ve yeni statta sizlerin önünde oynamak bambaşka bir duygu olur, biliyorum. Fakat bunun gerçekleşmesi için bonservisimim Rubin Kazan'dan alınması gerekmektedir. Bu ise benim elimde olmayan bir konudur"

    cümlelerini sarf ederek aklının beşiktaş'ta olduğunu belli eden sağ açık. zaten beşiktaş dışında bir takımda bu kadar rahat olamayacaktır.
  16. 16
    milli takım kampında takım arkadaşlarının ağzına silah sokup tehdit ettiği iddiaları ortaya çıkmamış olsa çoktan bonservisi rubin kazandan ülkemizin bir takımı tarafından alınmış olacak olan oyuncuydu. bu saatten sonra onun bonservisine para verecek kulüp kırk sefer düşünür parayı basarken.
  17. 17
    beklentimin üstünden bir performans sergileyen topçu.

    ben değil gol atmasını, gol attırabilmesinin bile çok zor olduğunu düşünüyordum. beni yanılttı, ve beşiktaşı adeta sırtladı. beşiktaş'ın mutlak kadrosuna katması gerekiyor.
  18. 18
    su an turkiye'nin en yetenekli belki denemez ama en buyuk potansiyelli yirtici kanat oyuncusudur. bonservisinin alinmasi ve mental sorunlarini asmasi halinde cok buyuk topcu olur.
  19. 19
    4 milyon 250 bin euro karşılığında beşiktaş'a geldiği iddia edilen futbolcu.

    www.sondakika.com/...
  20. 20
    www.ligtv.com.tr/...
  21. 21
    önümüzdeki hafta netleşmesini beklediğim isim.

  22. 22
    lig tv besiktas muhabiri atakan kurt'a gore besiktas ile anlasmis kaliteli sag acik. yonetimin bu sene yaptigi cenk tosun, ramon motta, demba ba ve son olarak gokhan tore transferlerinin hepsi cok yerinde transferler. fakat gokhan tore'ye ayrica bir baslik acmak lazim kendisi 92 dogumlu ve olcan adin ile beraber benim bugune kadar super lig ekibleri icerisinde gordugum en iyi adam eksiltme yetenegine sahip iki oyuncudan biri. mental olarak bir takim sorunlari oldugunu hepimiz biliyoruz fakat bunlari asmamasi icin herhangi bir sorun yok ortada. olcan'i en basindan beri istemiyordum ben acikcasi besiktas'da. olcan ne kadar iyi topcu olursa olsun artik yasi bir kanat oyuncusu icin ileri seviyeleri gelmekte. ofansif kanat oyuncularinin surekli kosar vaziyette oyunda olduklari icin belli yaslardan sonra eger bir arjen robben degilse yavas yavas o pozisyonda etkili olamadiklari asikar. bu yuzden olcan'in alinmadigi iyi oldu. ne diyorduk gokhan tore, kaliteli transfer uzun yillar besiktas'da top kosturacak. gerek sol acigimiz kerim frei, gerek sag acigimiz gokhan tore super lig standartlarindan daha ust seviyelerde iki topcu umarim ikiside basarili olurlar.
  23. 23
    Beşiktaş'un kulübü sonraki kendisiyle de anlastigi ve yarin kampa katilacagi haberleri gelen futbolcu.

    Ancak su var zaten sakatlanma ihtimali yuksek bir isim ve takimin kondüsyon etabinda onlardan uzak ne kadar mantikli bir is, bilemiyorum.
  24. 24
    an itibariyle menajeriyle görüşmelere başlanandır, karar olumlu çıkarsa transfer açıklanacaktır.

    haber1903.com/...
  25. 25
    (bkz: bitmiş)

    www.ligtv.com.tr/...