kayıt

dragon age

  1. 1
    ilk oyunu efsane olan -hatta 2 kere tamamen bitirdiğim toplam 100 saatten fazla başında kaldığım bi oyun- orta çağda geçen fantastik bi rpg. oyundaki asıl amaç krallığı darkspawn saldırısından kurtarmak, ama oyun sırasında yaptıklarınız yaşamınızı, ilişkilerinizi, krallığı etkiliyor. dallı budaklı bir senaryosu var yani.
  2. 2
    3. oyunu inquisition'ın enfes ost'ları olan oyun.
    (bkz: Tavern Songs)
    www.youtube.com/...
  3. 3
    (bkz: dark ages)
  4. 4
    yeni oyunun hazırlıklarına başlanan seri. origins bir efsane. inşallah onun gibi bir oyun olur.
    oyungezer.com.tr/...
    www.facebook.com/...
    • origins'ten sonraki 2 oyun da tat vermedi. hele o son oyundaki açık dünyadaki boş görevler neydi öyle (ööğh) . güzel bir iş çıkarmalarını umalım bu sefer.
    • o yüzden ben origins'ten sonraki oyunlarını oynamadım :D gerçi türkçe yamaları çıktı mı onu bile takip etmedim :D
      origins hikayesi bambaşka. şöyle uzun bir tatilim olsaydı da oynasaydım keşke tekrar :D
  5. 5
    inquisition'dan sonra 2 gün önce 4. oyununun teaser'ı yayınlanan seri. 3. oyun ve hikaye beni benden almıştı. sayesinde kocaman bir defter tuttum thedas lore'u için, kitaplarını da büyük bir hızla okudum. Hakettiği ilgiyi görmediğine üzülürken bir yandan da popüler olmadığından ötürü henüz bokunun çıkmamasına seviniyorum.
    inquisition trailer'ları için;
    vivien
    varic
    iron bull
    inquisitor

    ve sonunda;

    4. oyunun teaser'ı

    ben şimdiden para biriktiriyorum.
    May the dread wolf take us!!
    all of us!!
    • benim için de origins aynı etkiyi yapmıştı. gerçi sonrasında altyapısal nedenlerden ötürü ne origins awakening'i, ne 2'i ne de inquisition'ı oynayabildim. hoş, 2 için kötü diyorlar. awakening'i bilmiyorum. inquisition o kadar iyi mi? gerçi türkçe yama yoksa benim için yalan olur. haliyle biraz popülerlik çok şey kaybettirmez ^^
    • serinin en iyi oyunu diyebilirim hikaye açısından. oynama açısındansa biraz sabredip alışmak gerekiyor. tüm grubun talent sistemi armor değeri tank mı dps mi stratejik olarak da üstüne düşünmen lazım. ayrıyetten diplomasi, diplomasinin ilerlemesi için gereklli yan görevler falan derken inanılmaz geniş. Inquisition'a türkçe yama var mı bilmiyorum, ama sanki yokmuş gibide geliyor, oyunda tonla metin ve bilgi var. oyunu en başta benim için oynanır kılan da bu tarafıydı zaten. mesela bugün 4. kere yeniden başladım ve yeniden bir sürü farketmediğim bilgiye ve ayrıntıya denk geldim.bu zamana kadar bütün oyunları chantry ve insanların ağzından anlatmışlardı, inquisition'da tarihi ve olanları dalish elf'lerin tarafından görüyorsun. benim favori oyunum bu şuan için. thedas'ı seviyorsan ve lore'u öğrenmeye niyetliysen tavsiye ederim =)
    • ne yazık ki dragon age, türk oyuncusu tarafından neden değer görmediği anlaşılamayan oyunlardan biri. seneler öncesinin gothic'i gibi. ingilizcem çok zayıfladı yama olmadan malesef ^^ hikayesi origins gibiyse bile muhteşem. origins'i her ırkın her meslek varyasyonuyla en az birer kez bitirmişimdir ve aldığım tadı ne skyrim'den aldım ne başka şeyden. gothic 2'yle kıyaslarım keyif anlamında. keşke türkçeleştirseler ^^