kayıt

cerrahpaşa tıp fakültesi

  1. 1
    *

    İstanbul Üniversitesi'ne bağlı tıp fakültesidir. kendi alanında en eski ve popülerlerden biridir.

    ayrıca şu an silahlı bir kişinin doktorları, hemşireleri rehin almış. harika bir ülkede olduğumuzu bir kere daha hatırladım.

    www.hurriyet.com.tr/...
  2. 2
    Volkan Konak'ın adına ağıt niteliğinde şarkı yazdığı yer.
  3. 3
    static4.bobiler.org/...
  4. 4
    2. Yarı bi süredir ara verdiğim staj kariyerime devam edeceğim hastane. Savulun kizlar..
    (bkz: açılın yoldan bir bela geliyor)
  5. 5
    iki yıldır hastanesini kullandığım fakülte. nice özel hastaneler gezdim, yine devlet, yine devlet... uzun süre hastalığıma teşhis koyamayan özel hastaneler sonrası tavsiye üzerine buraya gitmeye başladım. 3 ay boyunca dahiliyede testler, tetkikler sonucu gastroenteroloji anabilim dalına yönlendirildim ve tedavim burada devam etti. poliklinik binasının bodrumunda duvarları çatlak, sıvaları dökülmüş, seramikleri, mermerleri kalkmış bu bölümde nasıl oldu da enfeksiyon kapmadık şaşırıyorum. sadece salı ve cuma günleri olan muayene günleri o kadar kalabalık oluyor ki istenilen sonuca bu yüzden ulaşılamıyor bence. ülkemizin sağlık politikası maalesef özel hastaneler üzerine kurulu olduğu için, buralara yatırım olmaması ve sürekli yoğun olduğu için doktorların yeterince ilgilenememesi sonucu yine hastalıklarımıza yeterli çözümler üretilemiyor. hayat kalitemizin artması sanırım önce sağlık, eğitim ve ulaşım üçlüsünün kalitesinin artması ile olacaktır. bu da bana artık olmayacak bir durummuş gibi gelmekte, üzülüyorum. yazık bize gerçekten...
  6. 6
    20 yeni üniversite kurulması tasarısından sonra istanbul üniversitesi'nden ayrılacak fakülte.
    öğrenciler ve öğretim üyeleri karara tepki gösterdi
  7. 7
    6 gün yattığım bugün çıkacağım hastane. Temizlik desen rezalet doktorların hastalarla ilgilenmesi desen rezalet. Açıkcası sağlık sistemi rezalet..
  8. 8
    Hijyen konusunda en berbat hastane diyebilirim. Yoğun bakım etrafında bir sürü kedinin olması da cabası.
  9. 9
    volkan konaK'ın ahını almayacaklardı.
  10. 10
    rezalet bir yer. Sabahın kör saatlerinde girip akşam 5 olunca işinizi halledemeden eve dönebileceğiniz üniversite hastanesi.