kayıt

fc barcelona

  1. 82
    bizim türk kulüplerine laf ediyoruz ama anlaşıldı ki dünyanın en aptalca yönetilen kulübü aslında barcelona imiş.

    oğlum orası türkiye mi "sayın cumhurbaşkanımız sağ olsun limitimizi yükseltti" deyip kurtulun la liga kurallarından? halı saha topçusu dembele'ye paraları tır dolusu verirken iyiydi di mi kanka?

    siz ne salak adamlarsınız yahu? şimdi ezeli rakibiniz espanyol oldu artık. hayaldi gerçek oldu. yıllarca civciv geçtiniz adamlarla, beter olacaksınız. sonra da yağlı göt bi arap gelip satın alacak. kulüp kültürü bitti.
    • zamanında barcelona’da yaşamış biri olarak en azından şunu diyebilirim, araplara satma düşüncesinde bile yer yerinden oynar, düşünemezler bile bunu.

      düşünenin evini yakar gece elleri meşaleli adamlar.

      qatar airways forma reklamına bile çıldırmışlardı kar amacı gütmeyen unicef’ten sonra ama iyi gelir var orada. anlaşmayı en yüksek forma teklamı olmazsa yenilemeyiz demişlerdi hatta.

      o nedenle fazla ses çıkmadı. para lazım paraaa, millet uçtu gidiyor diye kabul ettirdiler bir şekilde. yine de belirgin bir taraftarı daha ufak katalan kulüplerine kaptırdılar. sabadell’in bir maçı fcb kadar taraftar toplama potansiyeline sahip mesela.

      katalanlar, pis kapitalistler diyerek önlerine gelen her atm’ye molotof atan deliler.

      katalan bayrağını uzun bir süre fc barcelona bayrağı sanmıştım, o derece bir durum var ortada.

      bombalarlar takımı araba satanı. arabı da bombalarlar, sonra kendilerini de bombalarlar.

      diyelim satıldı, o zaman katalunya en büyük bağımsızlık sembolünü yitirir.
  2. 81
    Setien‘in görevden ayrıldığını duyurdular, kulislerde koeman’ın adı zikrediliyor. Poşet hocamı getirip messi’yi kalmaya ikna ederseniz, çöplerden kurtulursanız hava değişir. Hayır biz çöplerimizi seviyoruz derseniz pep hocamı getirin. O çöplere bayılır.
  3. 80
    xavi ve iniesta sayesinde dominasyonu yakalamış takım. fakat o 2 beyin barcelona'dan elini ayağını çekince gördük neler olduğunu. herkes messi diye kıçını yırtmaya devam etsin.
  4. 79
    o semedo ile lenglet'i bunlara kim geçirdiyse iyi geçirmiş.
  5. 78
    dünyanın en rezil kulübü. yıllardır saçma sapan hocalar tarafından yönetiliyor. transfer anlayışı desen yok. para saçıyorlar. şu takımı izleyenler sırf messi var diye izliyor. o da olmayınca ellerinde bir şey kalmayacak.
    la masia desen elinden futbolcu kaçırıyor. bu kulübün çoktan kapanma vakti geldi
  6. 77
    aynen kardeşim dünyanın en iyi takımı, en iyi topçusu falan xd

    hadi bakın işinize ya :d
  7. 76
    Utanmadan paylaşmış bir de...

    twitter.com/...
  8. 75
    Sezon başından beri eksik şuydu.

    Bu takımın 3. Forveti olmadan olmuyor. Örneğin Neymar gittiğinden beri o hep eksikti. Şu anda griezmann döndü ve napoli'yi harcıyor.
  9. 74
    Umarım gün yüzü görmezsiniz la masia'sından messi'sine kadar. 90 dakikam çöp oldu, son maçtan yatırdınız yürüye yürüye ibneler sizi.

    Tanım: bir kulüpten daha fazlası. Neyse.
  10. 73
    dünyanın en kötü yönetilen kulübüdür. messi umarım ayrılır, city'de görmeyi ne kadar istediğimi anlatamam.
  11. 72
    Terörist, PKK sevici, ayrılıkçı vatan haini katılanların lanet takımı.

    Efsane diye gösterdikleri isim de bencil ibnenin teki.
    Nice yiğitler o hobbit istemiyor takımdan kovuldu. Micovun laneti üzerinizde olsun reziller.
  12. 71
    bu sezon avrupa'da babayı almıştır.

    hadi olm seneye gelin hadi.
  13. 70
    2018 2019 şampiyonlar ligi şampiyonu. Hayırlı olsun.
  14. 69
    Dünyanın en iyi oyuncusuna sahip dünyanın e iyi takımı. Bu sene her kupa onların. Hakemler bu kez real'e kupa aldıramayacak.
  15. 68
    benim için pique'den fazlası değil. çünkü niye olsun? kadınım lan ben.

    allana gurban.
    • Puyolun göbeğine kurban ol sen
    • saçlarından ileri gidilmiyor affet....
  16. 67
    bir dönem ne oynadılar öyle be. sırf o yüzden seveni kadar antipatik bulanı da çok oldu, hep aşırı iyi oynadıkları için. tıpkı messi gibi, ona da en iyisi olduğu için antipati besleniyor, güçsüzün yanında olma refleksi ile ronaldo gibileri ile kıyaslıyorlar.
  17. 66
    faşistlere karşı kurulmuş dünyanın en büyük takımıdır.
  18. 65
    Dünyanın en iyi takımının bugün maçı var. Gelmiş geçmiş en iyi oyuncuyu izleme şansına sahip olduğumuz bir gün daha yaşattığı için bu büyük takıma teşekkür etmemiz lazım.
  19. 64
    bu sezon kalan 8 maçta da mağlup olmazsa 1932 yılından sonra ispanya'nın ilk namağlup şampiyonu olacaklar. 1931-1932'de real madrid namağlup şampiyon olduğunda 18 maç yapmıştı. bu yüzden 20 takım-38 maçlı formatta namağlup şampiyon olmak barcelona'nın eksik kalan tek parçayı da yerine koyması anlamına gelecektir.

    kalan maçlarda celta vigo, deportivo ve levante ile deplasmanda oynayacaklar. el clasico'da kaybetmezlerse bu akşamki sevilla maçında aldıkları mucizevi 1 puan barcelona'nın adını bir kez daha büyük rekorların arasına yazacak gibi görünüyor.
  20. 63
    2017-2018 şampiyonlar ligi ve la liga şampiyonu. Diğer kulvarlarda da muhtemelen kupayı alacaklar.
  21. 62
    dünyanın en iyi takımıydılar coutinho transferi ile dünyanın en iyi takımı plus oldular. artık tanrı barca'yı değil sizi korusun!!!

    (bkz: hala madridse baba barcelona)
  22. 61
    allahınız varsa mesut ya da de bruyne'u alırsınız.
  23. 60
    bölücülerin merkez takımı. bir başkası için athletic bilbao.

    neyse politik mevzulardan futbola dönelim. bu takım bitmiştir. neymar'ın da ayrılmasının ardından, 30'unu deviren suarez, messi, 33 yaşındaki iniesta da bunun kanıtıdır. öyle mahrez falan kurtaramaz bu takımı.

    real madrid ise askerden gelmiş gibi... üniter yapı için real madrid!

    eksici, yallah bask bölgesine !
  24. 59
    son iki yıldır galatasaray'dan bile kötü yönetilen kulüp. büyük ihtimal dünyanın en kötü yönetilen takımı.altyapısından yetişen ve geleceğin en önemli yıldızları arasında gösterilen isimleri yok pahasına satıyor.

    adama traore, jordi mboula, alen halilovic, marc bartra barcelona klasında oyuncular olabilecekken komik rakamlara elden giden isimler. özellikle mboula büyük skandal. futbol tarihine yeni bir pogba skandalı(manchaster'ın bedavaya bırakıp 120'ye geri alması) olarak geçecektir.

    çok kötü transferler yapıyor, ve bu isimlere bol keseden para harcıyor.
    andré gomes: 35 milyon euro.
    paco alcacer: 30 milyon euro.
    paulinho: 40 milyon euro.
    umtiti 25 milyon euro.
    arda turan:34 milyon euro.

    üzücü noktalarından biri de altyapı la mancia'da klasik tiki taka'nın tedavülden kalkması.

    ve neymar'ın gidişi. bu transferin kazananı ne neymar, ne psg ne de barca. bu transferin kazananı real madrid. değil 200, sözleşme fesih maddesi 300 bile olsa real madrid bir oyuncusunu satmak istemiyorsa alamazsınız.

    fc'nin dışında kötü yönetimine basketbolda kaybettiği itibarı da rahatça eklenebilir. artık kesinlikle real madrid ayarında bir takım değiller. hatta baskonia, valencia ayarında dahi değiller. bu sezon kadroda yapılanmaya gittiler ve takımı baştan kuruyorlar.
  25. 58
    Aslında böyle bir takım yok. Hepsi arda'nın rüyasıymış. Leyla ile mecnun'un finali gibi düşün. Messi var ya messi. O bibloymuş aslında.