kayıt

call of duty 4: modern warfare

  1. 8
    Bir seviyeye kadar çılgın bir çatışma, bir seviyeden sonra tek bir mermi bile harcamaya gerek bırakmadan düşmanın arka saflarına sızmak. Macmillian ve o keskin nişancı bölümleri efsaneydi... kamufle olmuş halde gizlenme yaparken bir ordunun üstünüzden geçmesi ama farkında olmaması. vasili zaytsev‘in hikayesine benzemesi ayrıca hoş, zaytsev’i sonradan öğrendim.
  2. 7
    cod 2'den sonra en iyi seri modern warfare serisi olmuştur benim için. serinin ilk oyunu ve gözbebeğimiz. single player her zaman farklı da olsa, şu sıralarda multiplayer olarak oynadığım oyundur.
    level atlayarak silah yapma, profil fiziksel özelliklerini açma (kondisyon, dikkat) gibi daha keyif ve sürükleyici.
  3. 6
    call of duty modern warfare serisinin başlangıç oyunu.
  4. 5
    asıl ismiyle call of duty modern warfare. serinin ilk oyunu.

    şahane bir remastered versiyonla gelmiştir efendim. gerçekten fizikte grafiklerde öyle olağanüstü olmasa bile gayet hissedilir bir artış söz konusu. serinin en efsane oyununa da bu yakışırdı.
  5. 4
    (single modu.) başlangıçta hunharca çatışıp ortalarda psikolojik savaşa dönen (bazen tek mermiye bile ihtiyaç duyulmadan geçilen) ve sonlara doğru zirve yapan efsane oyun. imran zakhaev, captain price, macmillan (adamım) ve khalid al assad gibi karakterleri de barındırır.

    ölüm anındaki sözleri ve bulanıklaşma efekti de güzeldir. bertrand russell olsun, sun tzu olsun.

    ama en sevdiğim de, hava operasyonlarından sonra, "target neutralized" ve "target reset" ifadeleridir.
  6. 3
    Pripyat'da geçen bölümü efsane olan oyundur. Daha sonra merak edip şehrin fotoğraflarına bakınca oyundakinin aynısı olduğunu fark ettim. O bölümü o kadar oynadım ki gitsem kaybolmam.
  7. 2
    call of duty serisinin dünya savaşı konseptinden dışarıya çıkan ilk oyunu. all ghillied up bölümü efsane bir bölümdür ha keza aynı bölümün devamı olan one shot one kill isimli bölümde harikadır. bu iki bölüme de stalker call of pripyat da bir bölümde gönderme yapılmıştır. evet evet aynen gönderme dedim çünkü oradaki bölümünde ismi one shot one killdir.
  8. 1
    Serinin en tutulan oyunu. Oyun bir süre sonra internet cafelerde counter'ın yerini aldı. Modern warfare serinin ilk bölümü.