kayıt

bülent tezcan

  1. 8
    Yenilgiyi hazmedemeyen bir koltuk sevdalısı politikacı.

    Doğru isen doğrusun fakat sende dahil hepiniz ülke çıkarından bahsediyorsanız buyrun topluca istifa ediniz.
  2. 7
    (bkz: tülbent bezcan)
  3. 6
    herhangi bir 4001 memurunun yaptığı işi milletvekili titriyle ve ayda 13 bin türk lirası + götümü satsam edinemeyeceğim birtakım sosyal haklar karşılığında yapan kişi. kemal kılıçdaroğlu bu arkadaşa "gel kardeşim, sen de kürsüde belge gösterme işini yaparsın" demiş herhal dsfgkdslfsdfk şunlara bir bakar mısınız ya:

    www.sonmedya.com.tr/...

    www.trhaberler.com/...

    haber.sol.org.tr/...

    www.aydinlik.com.tr/...

    kameraya belge sallamaktan adam karpal tünel sendromu geçirmiş: www.insanhaber.com/...

    kabahat kendisinde değil aslında. yani gözünü lazerleyip düzenli olarak cilt bakımına gitmemesi dışında ben bir kabahat bulamıyorum.
  4. 5
    her seçim sonrası aynı nağmeleri okuyan biri.sıktı ya valla.
  5. 4
    rte toplamış elemanlarını el etek öptürüyor, konuşmasına hazırlanıyor.

    bu hala ikinci tur diyor.
  6. 3
    an itibariyle açıklama yapan chp genel başkan yardımcısı. hayatımda hiç bu kadar net konuşmadım ama eğer ki dediği gibi seçim ikinci tura kalmazsa ailemizde on yıllarca süregelen chp geleneğini bozarım. kaç seçimdir aynı tatavayı yapıyorsunuz hepsinde de yine masa başında kaybediyoruz. bu seçimde de aynı şey olursa yıllardır yaptığınız bozuk muhalefeti de sikeyim. size bundan sonra destek mestek olmaz benden.
    • Bir sorum var. Sen bunu daha önce bir yere yazdın mı? Eğer yazmadıysan ben bu yazıyı daha önce gördüm. İşin kötü yanı okumadan yazdıklarını tahmin ettim. Yazdın dimi başka bir başlığa?
    • hatırladığım kadarıyla yazmadım.
    • Abiiii, şaka dimi? Olum neden böyle oluyor lan? Hadi dejavuyu anladım da... Daha okumadan sonraki kelimeleri nasıl biliyorum? Hocam ben deliyim galiba...
    • hocam böyle düşünen çok adam var. sabrederek destekliyoruz ama insanlar yılmaya başlıyor birer birer. normaldir böyle bir şey yaşaman.
  7. 2
    chp genel başkan yardımcısı, aydın milletvekili.
  8. 1
    *

    cumhuriyet halk partisi'nin 25. dönem aydın milletvekili.