kayıt

justice league

  1. 1
    liderinin superman olduğu kahraman grubu. grupta batman, wonderwoman, flash, aquaman, green lantern gibi kahramanlar bulunur.
  2. 2
    comic-con şerefine fragmanı yayınlanmıştır.

    www.youtube.com/...

    betmen rayız. net...
  3. 3
    bacılarınızı saklayın aquaman geliyor dedirten bir fragmanı yayınlanan film. ciddi güzel olacağa benziyor.
  4. 4
    flash'ının barry allen'dan çok wally west tadında yansıtıldığı fragmanı yayınlanılmış filmdir. bir de cyborg çok tuhaf durmuş. sanki fazla yapmacık durmuş. ama zack snyder'e bir tek konuda eleştiri getirmem dersem o konuda görselliktir. o nedenle nihai hale kadar o kısımlar da düzeltilecektir.

    bir de şu ekip bir green lantern ile daha şık olurmuş.
  5. 5
    fragmandan anlaşılan o ki başlangıç aşamasında bvs'de öldü diye bıraktığımız süper taytlı ilk etapta ölü sanılarak filmin girişinde boy göstermeyecek. bruce sazı eline almış ve ww ile takımı topluyor.

    öncelikle aquaman gayet başarılı olmuş gibi çizgi roman evrenindeki yaban ve kibirli görüntüsü güzel yansıtılmış. barry bana dizide ki halinden daha güzel geldi, her ne kadar karakterlerde birden fazla yüz görmeyi sevmesem de bu olmuş gibi. fragmana dair muallakta kaldığım tek detay sabri bey'in #923152 burada belirttiği gibi cyborg.

    yalnız gerek wonder woman fragmanında gerekse burada dc'nin bvs'de aldığı accukta güldürün oğlum eleştirisine kulak verdiğini görüyoruz lakin bu çizginin nasıl korunacağı önemli dc ve marvel'i ayıran en önemli çizgidir biliyorsunuz bu ciddiyet olayı.

    son olarak bvs'de tüm ön yargılarımı yıkan ben affleck burada da batman olarak çok sağlam gözüküyor.
  6. 6
    nam-ı diğer poseidon başkanın aşırı karizmatik göründüğü fragman. batman daha sempatik olmuş. hatta flash'a can verecek mizra bile gözüme hoş göründü. wonder women hala içime sinmedi. cyborg ise sabri bey ve ack'nın belirttiği gibi havada kalmış. ikinci fragmanda çözülür gibi. gl de olsa süer olurdu a belki devam filmine dahil ederler zira solo filmi de gelecek.
  7. 7
    zacy snyder tarafından batman kostümünün paylaşıldığı filmdir. gerçi dc filmlerine olan umudumu inceden kaybetmiş olsamda vakti gelince izlerim illa ki.
  8. 8
    zack'in bvs tutmayınca bari tutmuş bi şeylerden arak mı yapsam lan? diyerek, Watchmen'in nite owl'undan batman kostümü evirdiğini göreceğiz gibi.

    reservoirfilms.files.wordpress.com/...
    • sonunda alan moore bu adamı vuracak gibime geliyor...
    • kesin çizgi romanı'da bu ibne yüzünden bıraktı adam gfdskhglsdfg
  9. 9
    twitter.com/...
  10. 10
    fragmanı yayınlanmıştır.

    www.youtube.com/...

    kötü durmuyor, flash'ın rezalet kostümü hariç.
  11. 11
    bariz olarak warner komitesinin itelediği belli olan;

    - senin süper gücün ne?
    + zenginim...

    diyaloğu ile belli ki bu filminde anasını sikecekler diye düşünmeme sebep oldu yeni fragman...

    ya kardeşim sen dc'sin kendine gel amk... senin karanlık temana gitmiyor işte bu marvel esprileri, yok efendim film çok karanlık diye eleştiri gelmiş! kardeş senin olayın bu ha illa esprimi gerekli o zaman onu flash yapsın birader batman değil amk, yüz yıllık karakterini biz mi anlatalım sana...

    neyse efendim film gelince göreceğiz tabii ki ama beklentim en alt seviyede kurgusu senaryosu elle tutulu bi şey olsun o da yeter bana, sağ olsun dc bizi bu gale getirdi :(
  12. 12
    dawn of justice gibi olmamasını dilediğim film. bvs öncesinde de böyle gaza getiren fragmanlar yayınlanmıştı.

    ama bu heyecanla beklemediğimiz anlamına gelmiyor:
    i.giphy.com/...
  13. 13
    Superman'e olanlardan sonra, insanlığa olan inancı, Bruce Wayne'in öncekilerden daha da güçlü bir düşmana karşı yeni arkadaşı Diana Prince'in de yardımını almasına neden olur. Batman ve Wonder Woman birlikte hareket ederek, yeni uyanan bir tehdide karşı, meta insanlardan oluşan bir takım oluştururlar. Ancak, bu eşi benzeri görülmemiş kahramanlardan oluşan takıma rağmen - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg ve Flash - gezegeni bir felaketten kurtarmak için yine de geç kalmış olabilirler.

    Kasım 2017'de vizyona giriyor.
  14. 14
    COMİC-CON'A ÖZEL SNEAK PEAK GELMİŞ:
    www.youtube.com/...
  15. 15
    sdcc'da gelen yeni fragmandan gördüğümüz üzere superman dönüyor, zaten aksini bekleyen yoktu sanırım?

    gelelim fragmana;

    klasik bir zack görüntüsü hakim filmde. karanlık arka planı ver cgi'ı bas herkes dövüşsün her yer patlasın. jl bu olmamalı lan, yani çok yanlış adamın ellerinde kaldı dc evreni...

  16. 16
    Barry allen'ın ısrarla wally West karakteriyle oynatılmasına uyuz oluyorum. Flash'a spiderman rolü verilmiş. Ayıp amk.zaten kostüm kırmızı olmasa hangisi cyborg diye düşünücem.

    Onun dışında fragmanda bile cgi gözlerimi yaktı. Parayı bol bulduk, bütçe sağlam ver CGi demişler. Ya zack bu işi bilmiyor ya da cgi cidden rezil bir teknoloji. Dövüş Efektleri muhtemelen çok iyi olacaktır ama gözleriniz bunu izlemeye dayanabilir mi bilmiyorum.
  17. 17
    17 kasım 2017 tarihinde vizyonda. filmi Zack Snyder çekmişti ki kızı intihar edince post-production kısmında filmden çekildi. yerine marvel'dan bir abi geçti. bakalım marvel filmlerine mi benzeyecek yoksa olması gereken bir dc filmi mi izleyeceğiz.
  18. 18
    bir fragman daha yayınlamışlar.

    cgi yüzünden gözlerimiz yanacak bu netleşti. joss whedon gelince film iyice avengers kafasına bürünmüş. gidip izleyeceğim elbette ama wonder woman filminden sonra bu kadar ağır bir cgi kaldırmak güç olacak. çoğu kişinin aksine kırmızı tonda olmasından rahatsız değilim de hiç normal sahne yok neredeyse. ondan rahatsız oluyorum.
  19. 19
    yarın itibariyla vizyona girecek olan film.

    erkenden izleyen bi youtube kanalı 10 üzerinden 7 vermiş bakalım izleyeceğiz göreceğiz...
  20. 20
    Vizyona girmesini dört gözle beklediğim filmlerden biri.
    Bu ay çok güzel filmler vizyona giriyor zaten, hepsine nasıl gideyim ulan :(
  21. 21
    beklentim sıfıra soldan yaklaşan limit gibi. aşırı cgi yüzünden gözlerimiz kanayacak gibi duruyor. zaten filmin süresini çok kısa tutmuşlar maksat daha fazla seans olsun diye. zaten 1. hedef para onu geçtik de 2. hedef de çok daha fazla para olunca olmuyor. iyi bir iş yapmak için değil sadece sermaya odaklı yapılınca da iş yavan kalıyor. gidip izleyeceğim o başka ama memnun ayrılacağımı sanmıyorum.

    ya zaten 2 saatlik filmde ekibi toplaması 20-25 dakika alacak herhalde. arthur curry sen misin, gel abi düşman gelecek savaşalım. barry allen canım bak ufak tefeksin, yalnızsın hadi gel katıl bize. bu sekansta olacak gibi duruyor. bu da üzüyor.
  22. 22
    dc'nin son yıllarda çıkan filmlerinden yola çıkarak pek umut vadetmeyen film. umarım utandırırlar.
  23. 23
    Öncelikle izlenmesi gereken bir film olduğunu belirteyim. Şimdiye kadar ki en iyi dc filmi çok net. Buradan sonrası yer yer spoiker içerir, batman çok kötü diyen andavallara bakmayın bence çok yerinde ve nerde durması gerektiğini bilen bir batman, mükemmel bir Superman bir o kadar mükemmel bir wonder woman vardı.

    Superman ile jl üyelerinin kapışma sahnesinde flasha attığı bakış, flashın şaşkınlığı, dövüş(!) sahnesi ve Superman batman diyaloğu filmin nirvana noktası.

    Aquaman dışında tüm karakterler muazzamdı. Aquaman ise iyiydi denilebilir.

    Steppenwolf jl için zorlu Superman için zayıf bir düşman kalmış bana göre. Tek basına değil de darkseidin yanında bir kötü olarak görmek daha hoş olurdu diye düşünüyorum.

    22 yıllık hayatımda ilk kez sinema salonunda hep bir ağızdan çığlık atıldığını gördüğüm sahneyi de yazmak istiyorum.

    S- yaşamam a izin vermedin, ölmeme de izin vermedin.
    B- dünyanın sana ihtiyacı var.
    S- evet, ama sana yok. Söylesene, senin kanın akıyor mu?
  24. 24
    ESPRİLERİN GAYET İYİ OLDUĞU BİR FİLM. PART 2'DE ÇOK DAHA GÜZEL ŞEYLER ÇIKAR. İZLEMEDİYSENİZ GİDİN İZLEYİN DERİM
  25. 25
    özellikle çizgi roman okuyup, batman the animated series izleyen tayfanın net beğenmediği batman içeren film. hani minnoş bir batman var arada seversin böyle. ben affleck bile ' ne oluyo abi ' havasında oynamış. hani bana ulan acaba zack snyder bir el mi atsaydı batman'e dedirtmişti. yani sanki bi dc filmi değil de yenilmezleri izliyormuş gibi oldum. keyif verdi ama bir kaç yerde kalp kırdı. öyle bişeyli filmdi işte gidin izleyin bu arada cgi fragmanlardaki kadar kötü değil. aslında filmde tek odaklandığım ben affleck'in gıdığıydı belki de ondan oldu her şey (bkz: o neydi be abicim )