kayıt

busuu.com

  1. 1
    *

    duolingo.com ile aynı işlevde ve aynı çalışma tarzında bir dil öğrenme sitesi, temelini ve alfabesini bildiğiniz dillerin kelimelerini size öğreten ve pratik yaptıran bir site.
  2. 2
    A1, A2, B1 ve B2 düzeylerinde kurslar ve sertifikalar veren, dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan site. premium özelliği çok keyifli ve pratik açısından da oldukça faydalı bir girişim. bu dil sitelerine çok ısınamıyorum, yalnızca busuu'da istikrar sağlayabildim. o açıdan tavsiye ederim. birçok dil seçeneği var istediğin kadarını da seçiyorsun. içinde klasik alıştırmalar ve dil bilgisi dışında konuşma metinleri, yazma ve telaffuz bölümü, sesli ve videolu materyaller var. ayrıca anadili olan kullanıcılar birbirlerini düzeltirken yine kullanıcılar birbirleriyle online sohbet edebilmektedirler.
  3. 3
    Yabancı dil öğrenmek için Busuu Preimum denilen üyelik ile teste girdikten sonra çıkan sonuçla ile yabancı dil öğrenebilirsiniz internetten. Yabancı dil öğrenmek isteyenler için mobil ve bilgisayardan canlı anlatım ve uygulamalarıyla güzel bir uygulama.

    www.webbilgiler.com/... (bkz: )