kayıt

sihirli annem

  1. 34
    çok eski bir yapım. çocukken izlemesini çok severdim. hey gidi günler hey.
  2. 33
    ayy harika diziydi. anılarım geldi şimdi aklıma. kanal d'nin efsane çocuk dizisi
  3. 32
    hayatImI bu dizideki mantIk hatalarInI bulmaya adadIm sanIrIm :) bu kez takIldIgIm konu; sadIk'In ilk karIsI ceren'i dogururken vefat etmisti hatta anneler gunu ozel bolumlerinden birinde bu konuya deginilmisti.

    simdiyse ceren'le cem'in eskiden oturduklarI apartmandan bir arkadasI ziyarete geliyor deniz adInda. ceren onu elinde oz buyucusu oyuncagIyla bekliyor, firuze'ye 'annemiz oldugunde bunu bana deniz hediye etmisti' diyor.

    birkac sezon sonra aynI deniz, ceren'in okuldan arkadasI olarak yatIya geldiginde karsimiza cikiyor. simdilik bu kadardIr.

    bir de cem'in babasInIn cep telefonunu alarak tugce ile mesajlasmasi bana eskiden mesajlasmak icin anne baba telefonu alInan zamanlarI hatIrlattI. meger guzelmis o zamanlar. simdi keske telefon olmasaydI diyip graham bell reyize sovdugumuz zamanlar oluyor.
  4. 31
    yine kanal d sabah tekrarlarını yayınlamaya başlamış. çok sevindirik oldum eğer burayı kanal d'den biri okuyorsa kendisine teşekkürlerimi iletiyorum *
    ilk sezona dönmüşler çok da iyi bir iş yapmışlar. sonraki sezonlarda keyfi kaçıyordu buralar tam asıl keyifli olduğu bölümler.
  5. 30
    kanal d artIk kendisinin tekrarInI yayInladIgI bu saatlerde, baht oyunu denen garabet diziyi yayInlamakta. tam da cem'in okuluna dunya'nIn gelip tugce'nin kIskanclIk krizine girdigi yerlerde yayInlamayI kestiler. bu bir mesaj miydi *
  6. 29
    ilk versiyonu için konuşacağım. exxen aboneliğimiz var ama bi' türlü izleyemedim yenisini, bilmiyorum nasıldır.

    dizi ilerledikçe mantık hataları göze çarpmaktadır. şimdi perili dizide mantık mı olur demeyin, periler aleminin de raconları var.

    sabah kanal d'de izliyordum tekrarını. dudu perinin hamile kaldığı bölümleri gösteriyor. eda peri hamileyken 'peri bebekleri 2 ayda doğar' demişlerdi. eda'nın hamileliğini yavaşlatmıştılar faniler anlamasın diye. yavaşlata yavaşlata 7 ay gibi bir zamanda doğurmuştu. üstelik toprak anne karnında konuşabiliyordu ve bazen eda'nın karnından çıkıp gezerdi.

    dudu peri hamileyken ise 'bebek erken doğacak, 7 ayda. yani 8-9 ay beklemeyeceğiz' dediler. üstelik dudu'nun bebeği anne karnında konuşamıyordu, anne karnından çıkıp gezemiyordu ve hatta dudu karnını dışarda büyütmeye kalktı, o sihri dahi tutmadı yani.
    ikisi de peri, ve peri bir anneyle fani babadanlar. hadi peri olup da fani bebek doğuruyor olsa buna yoracağım. *

    sonra star tv'de yayınlanan bölümlerde betüs hamile kaldı ve bir peri kız doğurdu. eda doğum yaparken 'periler sancı çekmez ama fanilerin yanında doğum yapacaksın bu yüzden acı çekermiş gibi yap' demişlerdi ve eda yalandan doğum sancısı çekiyormuş gibi yapmuştı. betüs doğumunu peri hastanesinde yapıp çok sancı çektiğini söylemişti. 'periler sancı çekmez' diyen peri hemşireye de 'benim babam fani o yüzden sancım çok' demişti.
    bunlar ikiz kardeşler,o zaman eda'nın da sancı çekmesi gerekmiyor muydu?

    evet sonuç olarak perili dizi diyip geçmemek ve bu işin de bir raconu olduğunun farkında olmak gerek. 240 bölüm yayınlamışsınız eyvallah da çok ilerledikçe bi' önceki bölümleri açıp göz gezdirin neler yazmışız diye, bunu da mı biz söylicez?cık cık
  7. 28
    exxen’deki haline göre, eskisi çok güzel olan dizi.
  8. 27
    sabah kanal d'de bir bolumune denk geldigim dizi. yani az once de diyebiliriz hehe. izledim tabii reklama kadar zira halen beni hipnotize olmusum gibi kendine ceker, gordum mu kapatamam. *

    ortadan actigim icin olay nedir tam bilmiyorum. toprak peri dudu'nun evinde taciyle oturuyordu. sonra perian geldi. dedi ki toprak okulda olmalIydI, neden sInIfI dondurup buraya gelmis?
    taci de dedi, sInIfI o dondurmadI. dudu gitti ve hepsini dondurup ..... yaptI.
    noktalI kIsIm sansurlu, biplemisler. bilemiyosun acep ne yaptI?

    ben merak ederken toprak 'koyu tenli olmamla dalga gectiler perian teyze' dedi. ordan da anladIm ha demek ki siyah manasIndaki z ile baslayan kelime imis. bak su an bile sansur uyguluyorum kendime o derece bir nefret soylemi gibi geliyor. oysa bundan 15 yIl once boyle bir sihirli annem bolumu varmIs ve kimse bir sey dememis.
    (sihirli annem daha once basladi biliyorum. olaylarIn akIsIndan tahmin ettim maksimum 15 yIl onceki bolum oldugunu)

    sonra perian toprak ile konustu, onu farklIlIklarImIzla guzel oldugumuza falan ikna etti.
    toprak bu arada diyordu ki 'onlar gibi acik renk tenim olsa belki kendimi daha cok severdim ben de'
    hayret bunu sansurlememisler.

    ha sonra bir de cem adult sitelere girip laptopuna virus bulastIrmIs. bunu sansurlemek adIna tamirci de diyor ki 'yeni delikanlI olmaya baslayan cocuklarIn merak edip girdigi sitelerden' hahahaha

    neyse yani bugun de boyle bir sey gordu elf gozlerimiz. hayIrlIsI.
  9. 26
    Exxen'de yeniden başlayacak dizi. Erkek Emre Altuğ ama kadını cikartamadim.
  10. 25
    minik oyuncuları teker teker youtuber olan dizi.
  11. 24
    evde hep gülen biri sanki bizden biri hem gerçek hem de peri masallar diyarından geldiii. oha ben bunu ezberlemişin şu an yazarken farkettim. acilen silmem gerek bunu yer açılması lazım..
    • aaaannem.. sihirli anneeemmm. ^^
    • ben betüş peri olcam sen hangisini seçiyosun dhjk
    • taci olayım mı ben?
    • yaaa kedişim..dudu peri taci'yi köpeğe çevirmiş çünkü neydi ya onun sebebi ölmüyolar mıymış o zaman. of kedişim tam sana karşı romantik olacaktım meseleyi unuttum :/
    • tüm anneler sihirli ama bizimkisi bir peri diyerek yükseldiğim girdi.
  12. 23
    yarından itibaren saat 11’de kanal d’de tekrar yayınlacak dizi. ^^
  13. 22
    bu saatte aklıma geldi yine. kim bilir bir gece ansızın birinci sezon birinci bölüm yazarız arama motoruna sonra izleriz... hayatın nasıl kaydığını.
  14. 21
    Netflix e düşerse izlerim. Yavuz küçükken ben de sana aşıktım, çilek kaşarın teki.. onu sevme beni sev..
  15. 20
    Filmi geliyormuş.

    Gelsin bakalım hayatımızda bir bu eksikti. Taci reisi merak ediyorum.
  16. 19
    bu saatte izlediğim dizidir.
    aman aman nerelere geldik
  17. 18
    avni karakterinin oluşturulma amacı sihir kullanıldığını ifşa etmek değil miydi? hatırladığım kadarıyla böyleydi. bir bölümde avni bunları köşede kıstırıp olayın farkına varıyordu yamulmuyorsam bölümün sonunda 3 çocuklu büyücü zamanı büküp her şeyi başa aldı ee ne anladım şimdi ben bu işten ? avni karakterinin ne vasfı kaldı böyle bir kabiliyet varsa?

    yapacağınız diziye sokuyum hala elim ayağım titrer aklıma geldikçe...
  18. 17
    avni geliyor aklıma hep.
    gaddar karısı suzandan az çekmedi garibim.
  19. 16
    Pazarları saat 20.00'da yayınlandığı sıra kahroluyordum çünkü saat 22.00'da uyumam gerekirdi hep.
    Çok severdim, kardeşimle hep sihirli annemcilik oynardık. Sonra kardeşim biraz değişti, ne bileyim işte. Erkek çocuk uzun süre dudu periyi canlandırmayı bünyesine kabul ettiremedi herhalde.
    En çok Betüş'ü ve zaman geriye aksın ya da zaman donsun kısımlarını severdim.
    Taci' ye üzülürdüm ama aldatan herkesin aynı sona ulaşması da temennimdir.
    Yargıç peri mi ne vardı, çok havalıydı.
  20. 15
    fıstıkçı şahap'ı aklımızda tutmaya yarayan dizidir. ilkokuldayken öğretmenimiz derdi, sihirli annem'deki sadık'ın gerçek adından gelsin aklınıza diye. peeh.
  21. 14
    Ne cektin be taci.
    Yasiyor mu acaba?
  22. 13
    animal porn subliminalini bir nesle aşılayan ve götü sıkışan herkesin ''zaman geriye aksın fiyuv'' yaptığı enteresan dizi.
    • Zamanı geriye almak güzel bir şey bence. :/
    • alabilsek ilk ben kullanacağım :/
    • Evet alınmıyor çok acı bir şekilde tecrübe etmiştim. :')
    • taci'ye çok üzülüyordum. feminazileri ilk o dizide tanıdım..
    • Demek o diziden sonra feminazi düşmanı oldun ve koca yürekli bir feminist olarak bu yola baş koydun. Helal olsun sana. Milletçe alkışlıyoruz. :D
  23. 12
    Pisikolojimi bozmuş dizi.

    Arkadaşlarım hatırlarsanız bir bölümde betüş ve gavat kocası sadık şehir dışına eğlenmeye gitmişti, dedikoducu firuzenin de görümcesinin düğünü vardı o yüzden çocuklara da dudu pericim bakıyordu, Dudu pericim 3 velete yemek yapıcaktı, bir periye çocuklar ne sever diye sordu, peri de ona "köfte, pattes kızartması, şokella" dedi, duducum da sihirle hemen yaptı, 3 velette kıtlıktan çıkmış gibi süpürdü hepsini.
    Bende onlardan özenip köfte, pattes, şokella yemiştim. Midem bulandı amk
    Köfte pattes neyse de şokella ne alaka amk
    Ekmek yicen yanında.
  24. 11
    bize stalkı öğreten dizi.
  25. 10
    çilekten nefret ederdim ede peri favorimdi.
    anneme periliçe diye seslenememe neden olan dizidir aynı zamanda. hey gidi günler hey!