kayıt

gonca vuslateri

  1. 1
    sinema, tiyatro ve dizi film oyuncusu.

    şu sıralar yalan dünya'da oynamakta. vasfiye teyze karakterini canlandırmakta.
  2. 2
    aynı zamanda orçun'un sevgilisi eylem karakterini canlandırmaktadır.
  3. 3
    baskı altındayken başbakana küfür edebilme kahramanlığını göstermiş türkan saylan'ın yanında mesleğin inceliklerini öğrenmiş oyuncu.
  4. 4
    şarkı söylemesi kendisi için daha hayırlı olacak sanatçı. beyazıt öztürk'ün programına katıldığında söylediği eksik bir şey mi var parçası ile bu sözlerin doğrulanmasını sağlamaktadır. ayrıca pek bi tatlı hatundur.
  5. 5
    samimiyetsizliğin vücut bulmuş hali.
    para kazanma hırsıyla oynayamayacağı rol olmayan kadın. hayır tamam zengin olmayı çok isteyebilirsin de her ortamda insanların gözüne sokmanın nedeni ne ?cem yılmaz da iyi cevap vermiş açıkçası.
    www.youtube.com/...
  6. 6
    cumhurbaşkanına hakaretten 2 yıl hapsi istenmiş oyuncu..


    onedio.com/...
  7. 7
    Türkiye'de kendini siktirecek erkek bulamamış zorlama entelektüel. Buna prim verip adını buraya taşıdığım için bende suçluyum ama çok uyuzum bu orospunun kendine bir nimetten sanan tavrına.


    (bkz: Hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum)
  8. 8
    asla bir türk'ten çocuğum olmayacak sözüyle ya bsg dedirtmiştir.

  9. 9
    çulsuz, ezik ve kıllı hanzolara gerçekleri tekrar hatırlattığı için linç edilen kadın sanatçı.

    krdşm sen olsan kendinden çocuk yapar mıydın ?
  10. 10
    (bkz: gonca vuslateri kim amk)
  11. 11
    nasıl bir solcu kız olduğunu açık açık yazmayacağım bayan kişisi. ancak solcu erkeklerin alkolik beş para etmez olduğu hususunda kesinlikle hemfikiriz kendisiyle. bir de trollük yapacağım diye sıçmasalar. neyse ne diyordum inşallah ben ve zenginizm gibi mütedeyyin insanlarla karşılaşır birgün bir yerlerde. bir şey yapacağımdan değil de leş solcu erkeklerin oluşturduğu algıyı yıkmak adına şeettim.
  12. 12
    "Gözlemlerin ne kadar doğru. Hâlâ kanayan bir yara var mı bilmiyorum ama çok dirençli olmaya çaba gösteren bir kalbim var."

    cümlesi ile "kardeş sen facebook deli yürek sayfa moderatörü müsün?" sorusunu yöneltmek gereken şahıs.
  13. 13
    kendisi yalan dunya dizisindeki vasviye teyzedir. "ne çektim beee selahattin" diyen yaşlı rolu yapan genc 1 hanfendidir.
  14. 14
    aynı düşüncede olduğum kadın.

    ben de hiçbir türk erkeğinden çocuk yapmak istemiyorum. Binaenaleyh, ben hiçbir erkekten çocuk yapmak istemiyorum.

    sonuç olarak ben bir erkeğim.
  15. 15
    türkiyeli bir aydındır kendisi!!! hayata soldan baktığı için, halkların kardeşliğine atıf yaptığı için adeta linç edilmektedir!!!
  16. 16
    dinsiz ülkücüleri, onlara cinsel özgürlüklerinin neden olmadığını olamayacağını anlatarak helvacı kabağı gibi patlatan gezici zat.
  17. 17
    Türkiyedeki diğer tüm memesi ve siki olmayan insanlarla hemfikir şekilde hiçbir Türk erkeğiyle çocuk yapmayı düşünmediğini durduk yere deklare eden kişi.
  18. 18
    hala ön yargılarını yıkamamış küçük bir ergen, kız çocuğu. özenmiş birilerine, sanat hakkında konuşmaya çalışıyor, psikologlara gittim diyerek prim toplamaya çalışıyor. hadi ama sadece ergenlik yaşında bi' çocuk yapar bunu.
  19. 19
    tamamen şansa karşıma çıkmış ilgili alt başlık haberine konu olmuş zat.

    www.haberturk.com/...

    şimdi benim anlamadığım bu el ele görüldüğün ganalı mı yoksa karadeniz mi ganada... sanmıyorum. yere düşerken elinden mi tutup da kaldırdı? yoksa erkekten kastın başka bir şey mi?

    elden de çocuk yapılmıyor tabi. ilahi ben.
  20. 20
    parası, fikri ve seçip belirleyebilecek tercihleri olduğu lümpenlerce, çiğ köfte bağımlısı davarovlarca linç edilmek istenen hanım sanatçı.

    ayak takımının en belirgin sosyal refleksi hiç şüphesiz ki kadın düşmanlığıdır. bu ayak takımı, bu işçi sınıfı ve de bilhassa ipini tuttukları k***n yancıları, kendilerinden daha güçlü bir kadına ve kadının sahip olduğu gücü politik bir biçimde kullanmalarına asla tahammül edemez. ha bölücü terör örgütünün sivrilen kadın elemanlarına yaptığı işkenceler, ha terörist hizbilerin konca kuriş'i öldürmesi... bunlar birbirinden bağımsız ve paralel eylemlerdir fakat, doktrin her yerde aynıdır: kadının kendi hayatına dair bir motivasyonu mu var ? o motivasyonu yok et. kadının senin değersizliğine ilişkin sağlam bir muhasebesi mi var ? döv. kadın köylü eben gibi değil de kendi itikadı ve imanınca mı örtünüyor ? öldür.

    işte bu gibi sebepler, birikiyor birikiyor, ve kadın kendi gerçekliğini avucuna osurup koklayan luğzır tayfanın köylülüğünden ayırınca böyle kıyamet kopuyor.
  21. 21
    "abi enseyi kısalt üstler kalsın" saçına sahip oyuncu. naabdın monaco?

    thegeyik.com/...
  22. 22
    ömrümde gördüğüm en zorlama entelektüel. ulan olmuyorsa uğraşma işte.
  23. 23
    bir programda "Bir erkek seni nasıl etkiler?" sorusuna "İlgilenmeyerek" cevabını vererek Solcu olduğunu belli etmiştir.

    solcu kadınlar siklenmemek istiyor amk.
  24. 24
    zamanında türk erkeği ile evlenmem diyen karı. ama evlenmiş, hem de basından gizli. öyle diyorlar. yani kendisi de türk penisini içinde hissedecek artık. oğlum ya çok iyi haber.
    www.exkutupsozluk.com/...
  25. 25
    hiçbir türkten çocuk yapmayacağını söyleyen oyuncu. bir türkten 3 aylık hamileymiş. türk erkeği hakkında ilginç düşünceleri var.

    "Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep Amerikalıydı. Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum.

    Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der."
    www.milliyet.com.tr/...

    alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. türk erkeği buymuş.
    bir kere türkiyedeki çoğu erkek;
    ağzıyla içmeyi bilmez,
    kadını mal ve et olarak görür, yaptıklarını anlatmaktan çekinmez,
    zengin olma hayali kurar, parayı bulursa görmemişlik yapar,
    ukaladır.

    o değil de yanlışlayacaktım ama hakkaten doğru diyormuş lan.

    ama şöyle de bir şey var, kalbini kıran erkeklere bakmak lazım. kendi cümlesine göre ırk demiş çünkü. ve türk kimliği hem ırk, hem de tabiiyet anlamına gelebilir.