kayıt

boyner

  1. 1
    *
    bir aile. aynı zamanda kastamonu tosya doğumlu Osman Feyzi Boyner'in başlattığı girişimin günümüzdeki holding halini almış. altınyıldız, beymen gibi markalar çıkarmıştır. aynı isimle anılan mağazalar zinciri de bulunur.
  2. 2
    3 günlük (27-28-29 ocak) bir indirim var diyorlar ama acaba fiyatları şişirip normal fiyata indirip de adına indirim mi diyorlar, yoksa gerçek indirim mi? Gerçek indirimse iki günde her şey satılmıştır gerçi. Yarına gitsek bir şey bulamayız. Belli de olmaz gerçi. Yalnız bilen varsa yazsın indirim dikkate almaya değer mi?
    • Ben de seviyorum da genelde dolanıp elim boş çıkıyorum. :D yalnız bu %70 indirimin içi doluysa yarın bir göz atmak lâzım.
    • Sanırım gerçekten var bir şeyler. Yarın bitiyormuş ama. Ben bir gidip göz atacağım sanırım.
  3. 3
    400 tl üzeri alışverişlerde 100tl indirimi yapan site.
    ama nedense hiçbir şey satın almak istemiyorum.
    çok istediğim şeyleri bile.
  4. 4
    aralık sonuna kadar iş bankası ile birlikte 250 tl + 50 indirimi var. en son buradan bir yazarla beraber beğendiğimiz botu almıştım online sitesinden. gerizekalı olduğum için o botu kaybettim.

    şu an denim ceket, bot ve dolap arasında kararsızım. evet dolap... 3 kapılı. alışverişbuddy olacakların önerilerine açığım.
    • Fakbadi olabiliriz. Bisepslerim iyidir.
    • Bi erkekte ilk baktigim sey gri esofmandan burdayim diyen bir popo uzgunum bicepslerin senin olsun.
    • Mavi donum var, bence cinsel sevişme yapabiliriz.
    • Kontenjan bosalinca seni haberdar edicem. Simdilik alisverisbuddy olsak???
    • Olmazz. Hadi gardaşım dükkanın önünü kapatma.
  5. 5
    (bkz: cem boyner)
    son zamanlarda burdan alışveriş yaparken cem boynerin ayvalıktaki bir adadaki evi ve önündeki teknesi helikopteri falan gözümün önüne geliyor ve bir miktar iç geçiriyorum. severek alışveriş yaptığım bir mağaza.
  6. 6
    8 Mart kadınlar günü için yaptıkları reklama bayıldığım firma.