kayıt

steam

  1. 1
    bilgisayarlar için oyun kütüphanesi. oyun satın alabilir istediğiniz zaman internetten yükleyebilirsiniz. bu avantajlarının yanında çok önemli dejavantajları da var tabiki. steam bozulduğunda silmek istediğinizde oyunlarınızı da siliyor ya da güncellemek istediğinizde yüklemesi çok uzun sürüp sizi kanser edebiliyor. steam'dan satılan oyunları oynamak için steam'ın açık olması gibi bir şart ama crack grupları bu kuralı çiğmeyi başardığı için gereksiz bir önlem olarak kalmış.
  2. 2
    güzel bir oyun kütüphanesi. açıkçası orijinal oyun satımının sayesinde yaygınlaştığını düşünüyorum çünkü inanılmaz indirimler oluyor.
  3. 3
    Valve Corporation tarafından tasarlanan bir dijital dağıtım platformu.
  4. 4
    artık türk lirası ile alış veriş yapılabilen oyun platformudur. bunun yanında bir çok oyunun fiyatı tl'ye çevirirken 1 doları 1.5 türk lirası olarak değerlendirmeleri ekstra güzel olmuş. buna ek olarak cadılar bayramı yada benzeri özel indirim günlerine denk gelinince sağlam oyunları ciddi manada hesaplı şekilde almak mümkün olacaktır.

    şimdi aral ithalat düşünsün...
  5. 5
    önce uygun bir kur çevirisi ile tl'ye geçişi ile sevindiren ama şimdilerde bazı firmaların duruma uyanıp kuru ebesinin örekesi ile çarpması ile oha dedirten oyun platformudur. birader civilaztion beyond earth için 170 tl fiyat çeken zihniyeti dürüm arasında yerim ben.
  6. 6
    yavaş maalesef.
  7. 7
    insanı çileden çıkaran hataları var zaman zaman. hatta öyle ki kendilerinden kaynaklanan teknik sorunlardan dolayı oynadığınız oyunlarda ceza-ban alabiliyorsunuz.

    kişisel not: çok çok ciğerden sövmüşlüğüm vardır. hem de defalarca. neyse ki cs go oynamıyorum şuan da sövme gibi bir sıkıntım yok.
  8. 8
    valve'nin parayı kırmasına vesile olan özgün bir fikir ile de hak eden platform.

  9. 9
    ing. buhar.
  10. 10
    indirim dönemi başlamıştır. ilk gözüme çarpan ve listemde olan oyunlar:

    istek listemde olan spintires %50 indirime girmiş artık alayım da oynayayım diyorum ama vakit yok. daha gta v'i doğru düzgün oynayamadım.

    gta v demişken , o da %40 indirimle satışta şu an :( lan daha alalı bir hafta olmadı, 5 günde ancak indirdim akk yüzünden; abv steam, abv ttnet.

    h1z1 bunu da oynamayı istiyordum uzun zamandır. almak farz oldu, sömestrda oynarım.

    Cities: Skylines : bu da istek listemde bulunan bir oyun şu anda %50 indirimde ancak bunu oynayacak geniş vakti sittin sene bulamam gibi. ayrıca torrentten de oynayabileceğim bi oyun, o yüzden almıyorum. ehehehe.

    life is strange : bunu da kız kardeşim isteyince bakıp almıştım, zaten çok ucuzdu, şimdi komple sezon paketi %33 indirimle satışta, denenebilir.


  11. 11
    The Witcher 3: Wild Hunt'ı 44,50 gibi komik bir fiyata satan yer. amk şu bilgisayar kaldıraydı oyunu nolurdu. ağlıyorum resmen. 44 lira ya 44.
  12. 12
    yalnız 44'e komik falan diyenleri de gördü bu gözler ya.

    ohaa amk.

    nasıl dünyalar yaşıyonuz.

    ellehelle.
  13. 13
    fallout 4 çıkmış 179 tl'ye. 44 tl komik değildir de nedir? :(
  14. 14
    an itibariyle 8880 oyunun indirimde olduğu mağaza.

    bu indirimleri yuva yıkar. çocukların rızkını ona yatırır insan. koleksiyon yapmak isteyenlere güzel fırsat. eski sevdiğim oyunları alabiliyorum 1-2 liraya. *

    portal 2'yi co-op oynamak isteyen var mı? ona göre alıcam. *
  15. 15
    5 dakika önce cs go'yu indirdiğim oyun. başka da pc oyunu bilmiyom zaten. sırf steamden oyun aldım demek için aldım. 12 lira lan. günlük sigara param bile değil.
  16. 16
    o kadar indirimin arasından cook, serve, delicious! oyununu aldığım mağaza. * ücretsiz geldi diyebilirim heralde. gunpoint indiriminin iade parası sağolsun.

    bu arada iade özelliğiyle sektörde çok güzel bir adım atmış kuruluş. yanılmıyorsam 1 hafta içinde en fazla 1 saat oynadığınız oyunu geri alıyorlar.
  17. 17
    dedikodulara göre 22 aralıkta bir indirim çılgınlığı daha yaşatacak platform. cebimizde para bırakmadın insafsız!
  18. 18
    linux kullanan ve amd ekran kartı kullanan kimselerin sorunsuz kullanabilmesi için catalyst kurması gereken hede.
  19. 19
    isviçre'deki banka hesaplarımdan birine direkt fon aktarımı yaptığım platform. bunu şu zaman oynarım, şunu şundan sonra, e hadi bunları almışken onu da alayım diye diye müptelası etmiştir. allahtan evden uzak duruyorum amk bu aralar.
  20. 20
    yahu anlamıyom. ciddiyim.

    bim'de star wars izdihamı..

    steam'in amansız takibinde olan sömürücüleri..

    tekno forum kurtları..

    yaa abi.. nasıl dünyalar yaşıyonuz cidden.

    adam ucuz diye 'steam'den 4234234 dolarlık oyun paketi falan basmış..

    gururla gösteriyor 'kelepir' diye.

    allahalla.

    nasıl dünyalar lan bu.

  21. 21
    kış indirimine başlamıştır akşama doğru.
  22. 22
    lunar new year sale adı altında cüzdanları boşaltan güzide dijital oyun platformu.
  23. 23
    (bkz: next next next yapmadan oyun kuran sistem)
  24. 24
    store.steampowered.com/...

    62 liralık paketi bedava veriyor şuanda.

    faydalanın.
  25. 25
    içinde 34 oyun ve dlc bulunan 320 tl lik paketi %85 indirimle 48tl'ye satan oyun platformu.

    store.steampowered.com/...