kayıt

bisiklet sürmek

  1. 1
    *

    Bir aktivite.
  2. 2
    Asla unutulmayan beceri. Omurilik, soğan, Motor sinir falan filan
  3. 3
    sehirde zor oldugundan anca parklarda kiralayIp yaptIgIm aktivite.
  4. 4
    Uzunca bir süre ara verilince ertesi gün bacaklarınızı iç kısımlarında ve kalçalarınızda ağrı meydana getirendir.

    Bisiklet kiralık ise bu ağrı daha da fazla olabiliyor.

    #Kiralıkbisikletpişmanlıktır.

  5. 5
    her hafta yaptığım aktivite. pendik sahilden kadıköy sahile kadar yaklaşık 25-27 km dönüşte de bi 25 km daha toplamda 50 km bisiklet sürüyorum. fitness aktivitemin yanında ara günümde boş durmamış oluyorum en azından.
  6. 6
    eymir gölü'nde öğrendiğim eylem. hala hevesimi alamadığımdan olabilir ama çok özledim sürmeyi.
  7. 7
    Bir kez öğrenildi mi bir daha unutulmayan, aktivite. Nedeni ise beynin ögrendiği koordinasyon becerilerini unutmamasıymış. Yürümek, koşmak, Zıplamak misali.
  8. 8
    Çok hoş. Bayağı Uzun zamandır sürmediğim bisikletimi Bir hafta önce çıkarıp araba yıkar gibi iştahla yıkayıp temizledim, lastikleri şişirdim, zincirini ve frenlerini düzelttim falan :dd bildiğin çocuk gibi heveslendim. Ancak hâlâ sürmeye vakit bulamadım. Bir de şehir içinde sürmek zulüm oluyor çoğu zaman ama sürmeyi dört gözle bekliyorum...
  9. 9
    En sevdiğim aktivitelerden biri. Bi yarım saat sürdüm de geldim. Şimdi üstüne bir de saç maskesi yaptım bekleyelim bakalım.
  10. 10
    Çok özlediğim aktivite. En son bostanlı - sasalı yapmıştım. Issız karanlık korularda köpeklere yem olacağım sanmıştım xd. 5 yıl olmuş. Sporsuzluğumdan utandım şu an.
  11. 11
    bu aralar hep aklIma dusen aktivite. bir kez ogrenince cok zevklidir.
  12. 12
    bir aylık aradan sonra bugün tekrar kartal-kadıköy yapacağım aktivite. sahilde piknik yapan orospu evlatlarını ezmeye geliyorum.