kayıt

bir süre sonra çiftlerin birbirine benzemesi

  1. 1
    *

    belli bir zaman sonra sanki ikisinin de yüz yapısının, hareketlerinin birbirine benzediği düşüncesidir.
    var böyle bişey. en azından düşüncesi var. var ki girdi giriyoruz amına koyim.
  2. 2
    bir süre beraber vakit geçiren kadınların regl periyotları bile aynı tarihlere geliyorken, doruluğundan şüphe edilmemesi gereken düşünce xd. bir de burada sanırım ayna nöronların etkisi vardır.
  3. 3
    (bkz: ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARARIR )
    her şeye gelip yaylana yalana umursamaz yorum yapan kişi girdisi oldu bu.
  4. 4
    Bilimsel olarak Psikolog Rober Zajonc tarafından, salt maruz kalma etkisi veya aşinalık olarak açıklanmıştır.
  5. 5
    Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan.

    Bi arkadaşım var, görüştüğü her beyin özelliklerine sahip oluyor. Mesela türkçe poptan başka müzik kültürü olmayan kız bir anda deephouse dinlemeye başladı. Allah affetsin. Iskencede dinlendirilmez o müzik.

    Şımdılerde k.rt bir beyle görüşüyor. Yaklaşık 2 yıldır. Beyefendinin hanım kopyası olmuş adeta. 10 yıllık arkadaşımı tanıyamıyorum bazen.

    Biraz uzaklaştırıyor kendinden böyle insanlar.
  6. 6
    kaçınılmazdır. ama nedense önce kötü yanlarımız benzemeye başlıyor hep.
  7. 7
    ayrıldıktan sonra da aslında bu yüzden bir müddet kendinden nefret eder insan.
  8. 8
    sadece çiftlere indirgemek haksızlık olur. huii diye dolanan bi’sürü yazar tanıyorum ben sözlükte.

    (bkz: hui)
  9. 9
    Çift olmak lisans zamanımda bir sosyal statüydü. Mükemmel hayatlarının mükemmel paydaşları sevgililer ile geçirilen vakit çok değerliydi ve her detayı ile arkadaşlara anlatılmalıydı. Bunların bir de vasatları vardı. Kendi kimliklerini başkasında gördüğü kendinin tiksinmesi üzerine kuranlar. Onlar onlar gibi çiftlerle takılırlardı. Baya baya tekil bir bireyle takılmak onlar için kabul edilemezdi zira öyle olsaydı oradaki alfa erkek şekilden şekle girerdi. Hay alfalığınıza ve çabanıza sıçayım. Neyse, vasat kimseler vasat kimselerle benzeşirdi efenim bizim zamanımızda. Kendini vitrin olarak gören kadın ve onu yanında bir statü olarak gezdiren erkek mide bulandırıcı. Kadın patriyarkayı yalarken erkek de alfa kurt olmak için her gece ağlayıp günlüğüne yazıyordu. Sıçmıklar
  10. 10
    karakter olarak birbirlerine benziyorlarsa mümkün. aksi halde daha çok anlaşmazlığa neden oluyor bu durum. biri daha baskın karakterse diğere itaat etmek zorunda kalınca bu benzemek olmuyor pek.