kayıt

ahmet nur çebi

  1. 1
    beşiktaş kulübü basın sözcüsü...
  2. 2
    beşiktaş taraftarının sanırım başkandan daha çok güvendiği adam. geçen transfer sezonundaki en isabetli transfer olan tolga transferini bizzat yapan, devre arasında r10 transferinde emek verip kulübün saçma para politikasına takılan isim. yeni transfer sezonunda da başkan denilecek boş beleş adamın yapmadıklarını bu adam yapıyor helal olsun.
  3. 3
    hafiften köksal baba ile benzerliği olan kişi.

    img-s1.onedio.com/...

    i.sabah.com.tr/...
  4. 4
    ismi daha çok paralelci savcılara benzeyen adam.
  5. 5
    Beşiktaş'ın eski 2. Başkanı yeni başkan adayı. Ekibinde Erdal torunogullari var onu isterim.
  6. 6
    Gün itibariyle Beşiktaş'ın başkanı olan isim. Son dönemde yönetime girmeyerek çok doğru bir karar vermişti ödülünü de aldı.
  7. 7
    koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmış:

    twitter.com/...
  8. 8
    bugün ki açıklamaları ;
    8/8 yaptırmazlar sayın başkan maalesef
    twitter.com/...

    artık bütün beşiktaş camiası rahata kavuşabilir :)
    twitter.com/...

    ek olarak gençlerle oynamak istediklerini söylemiş , herkes ister genç oyuncuları izlemek ama yattıkları yerden de maça çıkmasınlar be başkan
  9. 9
    taslakta şöyle bir şey kalmış:

    -- spoiler için tıkla --


    ilk işi abdullah avcı ve burak yılmaz'ın tazminatlarını halledip sepetlemek olmazsa çok sevdiği adam muhabbetini bir daha ağzına almaması gerek. Şenol güneş'i getirirken abdullah avcı hakkında yaptığı dedikodulardan insan insanı öldürüyor bu ülkede.


    -- spoiler --


    valla helal olsun ilk iş avcı ve burak'ı sepetledi. neyse başlığa gelme sebebimiz mustafa cengiz'in leyla açıklamasını üzerine alınmış. başkan sana kötü bir haberim var....
  10. 10
    24 ağustos trtspor yayınında üst üste 4 kez "ben trabzonsporlu değilim beşiktaşlıyım." demiş beşiktaş başkanı. hayatımda gördüğüm en kötü kulüp başkanı ali koç bile böyle bir şey demesine gerek yok biliyoruz fenerbahçeli. geçmiş olsun. Çok yazık.
    • ali koç'a kimse sen trabzonsporlusun yaftası yapıştırmıyor. adam trabzonlu olduğu ve zamanında memleketinin takımına yardımları olduğu için trabzonspor yaftası yapıştırıldı. iyi başkan kötü başkan tartışılır ama durumlar aynı değil karşılaştırma gereksiz olmuş kanımca.
    • Besiktasli oldugunu vurgulamak zorunda kalan besiktas baskani. Muazzam.
    • :) peki bakalım.
  11. 11
    61 yaşına girmiş olmasından ötürü trabzonspor lafını sıklıkla kullandığını düşünmekteyim. 60+ adamlar kulüplere başkan olmamalı. alzheimer yaşındaki bir adam nasıl kulüp yönetebilir ki?
  12. 12
    Sadece bu herif için demiyorum:

    benim 4,5 yaşında bir kızım var.
    Fifa falan oynarken bazen seyreder beni...

    Benim dünyalar cicisi 4,5 yaşındaki kızım
    -beşiktaş başkanlığı adına-
    süleyman seba'dan sonra gelen tüm beşiktaş başkanlarından daha kalifiye değilse şayet
    Ben de bir şey bilmiyorum.
    Kalifiye, onurlu ve dürüst...

    Zaytung'ta yayınlansa normal karşılarsın.

    Bir kulüp düşün ki;
    Yabancı kısıtlamasına ramak kala,
    Özkaynak düzeninden yetişen ve yanısıra başarılı da bir sezon geçirip süper lig deneyimi de elde eden 20'li yaşlarındaki fatih aksoy isimli stoperini,
    31 yaşındaki wellington isimli ne idüğü belirsiz bir stoperle, üstüne ilaveten çok büyük gelecek vaadeden altyapı oyuncunu da iki yıl kiralık olarak ekleyerek takas etsin ve
    Yetmezmiş gibi bunların hepsinden çok çok daha yeterlilik arz edip ilk onbire hazır görünümü veren enzo roco isimli yaşı henüz geçmemiş stoperini,
    700 bin euro tazminat ödeyerek serbest bıraksın!

    Bakın bu çok büyük bir marifettir gerçekten... dünya futbol tarihinde hiç bir kerkenez bu kadar gerzekçe bir transfer stratejisi potitilememiştir.

    Yazık gerçekten...
  13. 13
    ah ahmet nur çebi, ah trabzonsporlu başkanım benim. pardon asbaşkanım benim. ali koç'un yardımcısı, 117 yıllık çınarı fb'ye pas pas etmekten başka bir vasfın yok. el pençe kesildin her fırsatta ali koç'a. kalinic ile fener ilgilenince masadan kalktın. hemen ali başkanı aradın dostluk dedin. kendi oyuncularına teklif yapmaya dahi korktun emre b. telefonu gelince. as sağ bekin olacak nazım'ı yedek bekleri yaparken bi gık diyemedin. ah ahmet nur çebi ah...

    çok farklı bi yerde kaçacak sütaçcılarıyla beraber. çok farklı bir figür olacak.
  14. 14
    "dağdan, köyden bana mesaj atıyorlar 'vizyonsuz' diye. böyle bir şey olabilir mi?" diye buyurmuş.

    dağ türk'ü falan deseydin bari amk hdjkshdjkahkdj.
  15. 15
    futboldan ve futbol kurallardan bihaber olduğunu ikrar eden beşiktaş jimnastik kulübü yönetim kurulu başkanı.

    allasen şu nedir ya? :D

    pozisyon zaten penaltı değil. hadi diyelim hakem penaltı zannetti zaten ofsayt amk. hadi ulan onu da siktir et koskoca(!) spor kulübü başkanısın lan. :D utanmadın mı şunları ifade ederken??
  16. 16
    karşısında görse ( ki kendisinin fenerli bir ergenle aynı ortamda bulunma ihtimali Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine katılma ihtimalinden azdır )
    tersten içine sıçacak, saygıdan "bihbaer" şahıslar tarafından "lan" diye hitap edilerek sosyal medya trollerinin gazıyla yalan yanlış iftiralara maruz kalan Beşiktaş jimnastik kulübü'nün saygıdeğer başkanı.
  17. 17
    fenerbahçe'nin götlerini nar gibi yaktığına her gün şahit olduğumuz belki yaşı belki de ruhu ergen olan fanatiklerin, kendisini görünce korkulacağını zannettiği bir garip beşiktaş jimnastik kulubü yönetim kurulu başkanı.

    la oğlum sizin nasıl hayal dünyanız var amk? çok enteresan tiplersiniz vesselam...
  18. 18
    Fenerbahçe lehine hakem hatası yapılmasından Ahmet Nur Çebi neden yakınmış, anlayamadım. Adamlar küme mi düşsünler? Onu mu istiyorsun Çebi efendi? Arkadaş, Fenerbahçe lehine hakem hatası fener şampiyon olsun diye yapılmıyor ki artık? Kümede kalsın diye yapılıyor. Biz her sezon şampiyonluğa oynayan dev bir camiayız, biz neden şikayetçi oluyoruz? Varsın Giresunspor falan yakınsın.
  19. 19
    ismindeki nur önce yüzüne sonra yüreğine en sonunda da tüm bedenine sirayet etmiş futbol adamı. fenerbahçe'nin 2 numaralı düşmanı olması dışında pek bir kötülüğünü görmedim.
  20. 20
    transfer konusunda süper bi sezon geçirse bile, yönetim olarak sıvamış beşiktaş başkanıdır.
  21. 21
    Gereksiz çıkışlarda bulunan başkan.
    Bu tarz konuların kulüp başkanları tarafından dillendirilmesini tasvip etmiyorum. Bırakalım haksızlığa uğradığını düşünen takım harekete geçsin. Kaos ortamı oluşturarak başarı sağlamayı 90'larda bırakmalıydık...
    • 0 90'lar 1690'lar sanırım :D
    • M.s. 90lar :(
    • :(