kayıt

lc waikiki

  1. 1
    uygun fiyatlarıyla bilinen hazır giyim markası. ismini Hawaii adasında bulunan Waikiki plajından ve Fransızca "arkadaşlar" anlamına gelen "Les Copains" kelimelerinin baş harflerinden almaktadır.

    "iyi giyinmek herkesin hakkı" yazıyor logosunun altında.

    www.lcwaikiki.com/...
  2. 2
    halkın pazarı. aldığın bir ürünün etrafındaki 10 isandan birinde daha olma olasılığı yüzde 90 olan itici marka.
  3. 3
    farklı telden çalsalarda, ürünlerinin kullanılma oranının, starbucks'a gidenlerin oranından düşük olduğu giyim markası. maymunlu bir logosu vardı, hedef kitle değiştirdi sanırım ki uzun zamandır görünmüyor.

    imgim.com/...
  4. 4
    (bkz: züppe etkisi)
  5. 5
    modern pazar.
  6. 6
    fiyat / performans denkleminde "eşittir"e tekabül eder. özellikle x-side reyonu.
  7. 7
    (bkz: lcw)
  8. 8
    bir zamanların kaliteli, son 10 yılın en pespaye ürünlerinin olduğu mağaza.

    eskiden fiyatı da yüksekti kalitesi de, tabi doğru orantılı olarak fiyat düştü kaliteside..

    hee alışveriş yapmıyor muyum ? tabii ki de yapıyorum. ,

    ama mesela bir şort alıyorsun o yaz sonunda rengi soluyor.. t-shirt alıyorsun iki yıkamada yakası ayrı yere eteği ayrı yere gidiyor.
  9. 9
    sırf o maymunlu logosu yüzünden hayatımın hiçbir evresinde ürünlerini kullanmadığım giyim markası.
  10. 10
    çalışanları müşterinin peşine kuyruk gibi takılmaz. gerçi şimdiki markalar da aynı planı uygulamakta ama fikrin öncüsü bu markadır.
  11. 11
    Zamanında zenginlik göstergesi olan şimdilerde ise fakirlik göstergesi olan giyjm markası.
  12. 12
    10 tl'ye tişört satan tekstil firması. sıcak geçen ve terlenen yaz günleri için ideal.
  13. 13
    hedefleri (bkz: primark) olan şirket. organizasyon yapıları her ne kadar çok farklı olsa da politika belli: ucuz ürün. bu arada ucuzdur ama en yakın rakiplerini 4-5 e katlayan cirolar yapmakta ve avm lerde en iyi yeri (hatta ilk seçerler çoğunda) seçer ve kira da çok az öderler. Çünkü avm ye müşteri çeken şirkettir kendileri.
  14. 14
    en götü boklu mağzasında bile yeni açılmasına rağmen aylık 170 bin ciro yapan gavur mağazasıdır. *
  15. 15
    Ucuz ve kalitesiz ürünlerini çok iyi bir şekilde pazarlamayı biliyorlar. Tüm Türkiye şu an lewis maviyi ucuza giyebiliyorsa bu adamların sayesindedir.
  16. 16
    waikiki wai wai lı reklamından sonra mırıldanmalara dahil olmuş giyim markası.
  17. 17
    Burası için söylemiyorum ama diğer sözlüklerde itin götüne sokulan giyim markası. Ben bunu anlamıyorum arkadaşım. Şimdi efendim ben giyimi kuşamı pek seven, yeri geldiğinde de hiç acımadan çuval çuval para döken bir insanım. Afedersiniz biraz da koca götlü olduğum için her giydiğimi de beğenmem etmem. Marka takıntım kesinlikle yoktur. Pazardan aldığım elbiseyle orijinal hermes çantayı takmayı da bilirim, işportadan aldığım bileziğin yanına cartier bileklik takmayı da.
    Ama gidip düz beyaz bir tişörte 100 lira vermeye acırım arkadaşım. Gider paşalar gibi lcw'den beş tane beyaz tişört alır giyerim. Ve kimse kusura bakmasın cümle alemin bok attığı bu mağazanın kasaları da her daim kuyruktur ama sorsan kimse almıyordur. Hay götüm.
    Biliyorsun sonuçta üç kere giydikten sonra toz bezi olacak o tişört. Ama beğendiysem niye almayayım?
    Gören de hepiniz ayda 15000 lira maaş alıp da donunuza kadar özel dikim giyiyorsunuz sanacak.
  18. 18
    www.instagram.com/...
  19. 19
    abi o chino diye sattıkları pantolonlar ne kadar dandiktir öyle aq. 40 lira etiket koymuş bide üstüne. Ulan süvari' de 55' e adam almayanı dövüyor. Burger king' den menüye vereceğin 15 lirayı da git pantolona ver bari adam gibi pantolonun olsun.

    he onun dışında polo tişörtleri güzel tam 2 ay ömrü var, yıprandıktan sonra da bez olarak kullanabiliyorsun.

  20. 20
    Sade ve şık tasarımları var. Girdiğimde en az 5 parça kıyafet almadan çıkmıyorum.
  21. 21
    Yetişkin reyonunu bilemem de çocuk-genç reyonunda 15-16 yaş aralığından enfes ürünler bulabildiğim mağazadır. Yolum düşerse direkt o reyona geçiyorum.

    Spor kısmının tayt tasarımları değişebilmekle çok estetik olanlar var, öyle hemen diz yapmıyor.
    Geçen mor kadife bir hırka aldım, aşk yaşıyoruz kendisiyle.
  22. 22
    Bünyesinde çalıştığım firma. Fatih lcw ya çıkın çıkın gelin size parfüm oyuncak satayım. Yanlış anlamayın dilenci değilim öğrenciyim prim kasıyorum. Aslında hemşire bir öğrenciyim kasada ne işim var bende bilmiyorum, bayılan kolluyorum.
  23. 23
    Bi iki yıkamadan sonra renklerinin attığı altlar ve üstler. Yırtılmaya, kopmaya meyilli aksesuarlar. Çocuk ürün yelpazesine bir şey diyemem, gayet başarılı gördüğüm kadarıyla. Ama yetişkin, cık, olmuyor.
  24. 24
    1985 yılında george amoual tarafından fransada kurulmuş, 1991 yılında taha group tarafından satın alınarak türk markası haline gelmiştir.

    bugün güney afrikadan çine kadar 38 ülkede 833 mağazaya sahiptir. iki buçuk günde bir mağaza açarak, 2023 yılında 1500 mağazaya ulaşıp, avrupanın en başarılı markalarından biri olmayı hedeflemekte.
  25. 25
    95-98 yılları arasında karşıyaka sahil şubesine her muayene sonrası annemin kolunu çeke çeke götürürdüm. o zamanlar zenginiz tabi istediğimi aldırıyordum hey gidi günler şimdi çarşıya ''suriyeli misin la sen'' diye sokmuyorlar...