kayıt

kutup sözlük yazarlarının nick hikayeleri

  1. 322
    petibör yiyordum niye olmasın ki diye düşündüm ve yaptım.
  2. 321
    1500 kere nickimin hatalı okunması sonucu seçtiğim nick.
  3. 320
    Dünya tarihinin en kanlı savaşlarından biri olan ve benim 12 yıllık, türkçeyi "eh işte" seviyesinde konuşan fransız arkadaşımın, "Guerre des Duchés - Bataille de Dybbøl" savaş tarihi tezinden gelir nickim.
  4. 319
    buradaki eski nickim 2015-2016 yıllarına dayanıyordu, 2020 yılında geri döndüğümde o nicki kullanarak yazmak istemedim. o sıralarda çevirilerini yaptığım bir şair olan (bkz: percy bysshe shelley)'nin soy ismini çalmış bulundum. affet shelley.
  5. 318
    Babamın eski sevgilisinin adı, ahahaha Yaprak yine ne boş yaptın be dimi?

    Değil
  6. 317
    1500 kez nick değiştirdikten sonra döndüğüm eski nickimin kısaltması.

    Hikayesi bu kadar...
  7. 316
    Chuckbass hayranlığı diyelim. Kendisini başta çok sevmemiştim şu an favori gossip girl karakterim kendileri.
  8. 315
    lisede din meseleleri kafamı çok kurcalar ve din kültürü hocası araştırmalarımı olumsuz yöne çekerdi. bu sebeple derslerini pek dinlemez, genelde uyuklardım. ranuna vadisinden bahsedilirken farkına varmadan öğrenme gerçekleştirmiş olsam gerek, teneffüste arkadaşlarıma rüyamda bi kız gördüm adı ranuna'ydı, çok güzel kızdı ama isim ne alaka yahu diye söylenirken arkadaş söyledi derste adı geçti diye. ama çok güzel kızdı falan diye sevdim kullandım da sonraları birkaç yerde.
    • sevdiğim iki gözüm ellere yar oldu raaanuunaa..
    • olur ki öyle...
    • ___s
    • ipucu muydu bu?
    • yanan sigara emojisi...
  9. 314
    ilkokul yıllarımda, normal insanların başlarına gelmeyecek bin bir türlü belayı çekmeyi başarmışımdır.
    o zamanlar Mustafa Vural adlı bir arkadaşım ile her anımızı beraber geçirmekteyiz.
    Bizim Mustafa bir gün inanılması güç olan bir duruma düştüğüm zaman bana, hayatın kaymış olum senin neye yaşıyorsun artık diyerek, bu cümlesinin de master halini düşünerek, buldum! sana bundan sonra Hayatı Kayan Adam diyeceğim ve herkese de aktaracağım demiştir.
    Yıllar birbirini kovalarken, hayatımın gerçekten de o zamandan bu zamana değişmediğini fark etmiş ve sonunda bu lakabı benimsemiş ve bir çok mecrada da bu nicki kullanmaya başlamışımdır.

    Tanım: Başlığa uygun olacak şekilde hikaye şeklinde olay anlatmak.
  10. 313
    adını okumayı öğrendikten sonra güzel geldi. bir de sözlükte yakınım varsa onların beni tanımasını istemedim. sonra kalmadı tabi anonimlik falan.
    geçen değiştirip z-pod beeblebrox yapayım dedim ama öyle karakterler kullanılamıyormuş. şimdilik bu nickten devamke.
  11. 312
    bu isimde bir şarkı vardı sanırım o zamanlar. (yıl 2014'tü.) bi arkadaşım sürekli bana bu şarkıyı söyleyip duruyordu, baktım baya baya alıştım. bir saat nick mi düşüncem dedim yazdım gitti.
  12. 311
    İnce uzun bir yapıya sahip olduğum için arkadaşlarım safinaza benzetirler. Ben de ammeaan ne nick düşüncem yapıştır gitsin dedim ve kankitoşkolarımın taktığı bu isimle nickimi aldım.
  13. 310
    Şukulamaktan şukulet'e oralardan buralara 2012 den bu yana buralardayız.
  14. 309
    Amatör müsabaka ve halisahalardaki rolümdür kendisi. Bir elmander veya vardy değiliz ama biz de defansa geliyoruz :D
  15. 308
    anlatmama gerek yok diye düşünüyorum. gayet açıklayıcı *
  16. 307
    O kadar yoruldum ki seçerken. Önceki hesaplarımda çok mutluydum ama yeni bir hesap daha iyi olur dedim demez olaydım. Bu nasıl ama?? Çok yaratıcı dimi?? Bence de...
    • clap clap clap
  17. 306
    2015 senesi... ilk sözlük alemine girişim oldu. o zamanlar kullandığım sözlüğe ilk girişimi amsterdam dolaylarında barney’s coffeeshop’ta gerçekleştirdim. hem bulunduğum ortam, hem de arkada snoop dogg’un o sene çıkardığı reggae albümünden çalan smoke the weed parçası çalarken aklıma bu nick geldi. sonra başka bi sözlükte kullandım, sonra da buraya kadar geldik...
  18. 305
    zamanında bir site için genelde kullandığım nicki gireyim dedim başkası almış,farklı versiyonunu denedim onuda başkası almış,yedek bulundurduğum bir nick vardı onuda başkası almış,,ee zkerim lan sizi dedim sonra birden aklıma ogh geldi buna da kısa demişlerdi,oogghh oldu kendiliğinden.

    sıradan bir hikaye ama mutlu sonlu.
    • Masaj salonu gibi hikaye alkış xd
  19. 304
    her yerde aynı kedili nicki kullandığımdan burda onu yaparsam anonim kalmayacağımı düşünüp "ben kediyim" yazayım bari dedim, o sıra fazla anime izlediğimden Japonca yapmış bulundum. Dümdüz düşünmüşüm yine, kafama yazık.
  20. 303
    5-6 sene kadar önce ilk defa sözlük alemine giriş yaptım. sözlük kültürüne oldukça yabancıyım yani. Kayıt ol kısmına geldiğimde çok fazla düşündüm. Bi 15 dakika falan yani lolll. ne direkt cinsiyetimi belli etsin ne de sonradan anlamsız gelecek bir şey olsun istemedim. O sırada masamda gülse birsel'in gayet ciddiyim kitabı duruyordu. hem kitabı hem yazarı severim. efendime söyleyeyim neden gayet ciddiyim olmasın dedim ama gayet ciddi olmadığımı düşünüp ciddigibiyim dememin daha doğru olacağına karar verdim. O gün bugündür hangi sözlüğe gitsem bu nickleyim. merhabalar.
  21. 302
    Pep guardiola'nın ilk olarak barcelonaya oynattığı ve sonralarında gittiği her takımda uyguladığı Johan Cruyff taktiği olan meşhur tikitakadan ilham alarak bulduğum bir nicktir. Üzerine çok çalıştım ve birçok taktik arasından kendime uygun olanı seçtiğimi düşünüyorum. Oha çok güzel boş yaptım yabshsshsbs
  22. 301
    hesabı açarken boynumda koalalı kolyem vardı. benzer özellikler de taşıyor gibiydim. koala olamayacağıma göre koalamsı olayım bari dedim.
  23. 300
    Önce sidneyiniçinden di. Uzun oluyor diye Sidney demeye başladılar, en son geriye Sid kaldı
  24. 299
    Vardır ama anlatmayacağım..
  25. 298
    okur ve gezer bir halden ibaret hikayemsi atıştırmalık.

    aşk- ihtiras - gizem dolu hikayeler zinciri.