kayıt

onur recep kıvrak

  1. 1
    trabzonspor'un ve milli takımın başarılı file bekçisi... karşıyaka'da yetişip ersun yanal tarafından oynatılma garantisi ile transfer edilmiştir... şüphesiz ülkemizin en iyi kalecisidir...
  2. 2
    karşıyaka spor kulübü'nün gurur kaynaklarından birisidir onur kıvrak.
  3. 3
    şu an trabzonspor'da oynayan milli kalecidir. kesinlikle bu ülkedeki en iyi kalecidir.
  4. 4
    avrupa seviyesinde bir kalecidir.

    ama trabzondan ayrılmayı düşünmüyor olsa gerek. az cesaret..
  5. 5
    trabzonspor'un file bekçisi. türkiye'deki en iyi kalecilerden biri. ilk üçe kesin girer. ama yan topları cidden zayıf. bugünkü izlanda-türkiye maçında da gördük.
  6. 6
    maalesef bir volkan demirel olmadığını bu gün gösterdi.

    iyi kaleci lafım yok ama bu gün sıçtı gibi.
  7. 7
    türkiye'de ilk 10'a bile almayacağım kaleci. kalecinin zaten en önemli işlerinden biri yan top. onu yapmadığın zaman adamlar senin zayıf noktanı buldu mu rezil ediyor. yıllar önceki belçika maçına bakalım, onur boşa çıktıkça maçı zora sokmuş, hücumumuz iyi olduğu için son anlarda çevirmiştik. pek çok trabzon maçında da yiyor böyle. bugün işte o golü yiyip oyundan düşersin, adamlar da seni rezil eder. büyük maçların kalecisi değil kısaca...
  8. 8
    defansın azizliğinden örselenmiş kalecidir. izlanda maçında volkan kalede olsa aynı onura yapılanlarla bir olacaktı.

    ama yan topları cidden zayıf.
  9. 9
    yine nefis kurtarışlar yapıp rezil goller yedi. ilk golde ersan kendisini tutarken faul bekledi. 2. gol ise nasıl yenmez diye sorsalar böyle derdim. topa yetişememesi sorun değil çeldiği yer saçma zira topu hizzalayamadı.
  10. 10
    bu gece çok şanssız olan türkiyenin şu anki en iyi kalecisi. başlığını görünce biri swfsini yolladı sandım. korktum.
  11. 11
    3 isimli torba.

    Babaannem 3 isimlilerden korkacaksın evlat derdi. Haklıydı kadıncağız haklı haklı!
  12. 12
    galatasaray'a transferi gelmişte geçmekte olan oyuncu.ara dönemde galatasaray'a satmazsa trabzon bunu ellerinde patlayacak.

    adamlar bize burağı,selçuğu,ceyhunu yittiler darısı onura.(olcan'ın daha mallığını göremediğim için bu listeye dahil etmedim)
  13. 13
    ülkenin en iyi yerli kalecisi olarak kabul gören isim.

    milli maçın 3 yenilmesinde ise savunma oyuncularıyla birlikte en büyük suçlusudur. tabi kalecilik mesleği böyle, kurtarırsan kral, yersen suçlu..
  14. 14
    galatasaray'a gelmeyecek oyuncudur. galatasaray teklifte bile bulunmamıştır. sebebi ise galatasaray'da muslera gibi dünyanın en iyi kalecilerinden birinin görev yapmasıdır. bundan dolayı galatasaraya gelen onur forma şansı bulamayacak. forma şansı bulamazsa da yeteneği köreleceğinden dolayı, belki de galatasaray oyuncuya yazık etmek istemiyordur.
  15. 15
    9 eylül 2014 izlanda türkiye maçı'nda yediği gollerden dolayı bazıları tarafından yerlere vurulan kaleci.

    şahsi kanaatime göre yediği gollerin biri hatalıydı, o da ilk gol.

    ikinci golde sigurdsson beklenmedik noktadan topa müthiş bir falso verdi ve top oldukça hızlıydı. onur'un bu şutu kurtarması ekstrem bir olay olurdu sanırım.

    son gole gelecek olursak, savunma arkasına atılan topta ersan yavaş kaldı. şut da bir hayli düzgün ve sertti, köşeye gitti. onur'dan bu topu da kurtarmasını bekleyemezsiniz.

    volkan olsa işler değişir miydi bilmem fakat onur bu maçta sıçtı diyemem.
  16. 16
    2 ekim 2014 trabzonspor legia varşova maçında geçirdiği sakatlık neticesinde 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan file bekçisi.
  17. 17
    geçireceği operasyonun iyi geçmesi durumunda 6 ay sonra antrenmanlara başlayabilecek kaleci. sezonun başında sezonu kapatmış. allah acil şifalar versin.
  18. 18
    büyük ihtimalle sezonu kapatan kaleci.

    geçmiş olsun. ama bu haber trabzonspor için bir yıkım mı olacak, yoksa yeni bir kalecinin doğuşuna mı şahit olacağız bekleyip görelim.
  19. 19
    afedersin taşşakları meclise kadar uzanan kaleci.

    www.milliyet.com.tr/...
  20. 20
    haftaiçinden yaşanan ve süleyman hurma'nın istifa edip gelmesine kendisinin de kadro dışı bırakılmasına sebebiyet veren hadise için kıvrak bir hamle ile özür dileyen isim.

    olması gereken buydu zaten. oyunculara değil hocalara bağlı bir sistem şart!
  21. 21
    cendere cendere cendere cendere...

    www.youtube.com/...
  22. 22
    feda diyen ilk isim olmuştur. parasını düşürüp sözleşmesini uzatmıştır.

    pbs.twimg.com/...
  23. 23
    ameliyat olacağı açıklanmış. beşiktaş maçında yok mutlu oldum.
  24. 24
    sezonun ilk yarısında oynanan maçta ortada hiçbir sebep yokken tribünlere karşı armasını falan öpüp kışkırtmaya çalışmış ama başaramamıştır. bugün ise kendi taraftarı tarafından yediği küfürlerden dert yanmış. eldivenini, formasını bırakıp ben yokum demiş. acıdım mı? hayır. onur fazla değer veriyor bu topluluğa. gereksiz yere yıpratıyor kendini bu insan olmayı beceremeyen asalaklar yüzünden. futbol hayatını harcadı bu uğurda. kendisi de anlamıştır belki bu gece bunlara değmeyeceğini.

    pbs.twimg.com/...
  25. 25
    söylentilere göre çıkıştan önce eldiveni ve formayı sahaya bırakmıştır.