kayıt

kaybedenler kulübü

  1. 1
    Nejat işler ve Ahu Türkpençe'nin oynadığı 2011 yapımı yalnızlık üzerine güzel bir film. ayrıca filme adını veren, haftanın belli günleri standart fm' de çıkan radyo programı.
  2. 2
    ''Kocaman dünyadan bana düşen göt kadar oda'' efsanevi replik canımdan can alır...
  3. 3
    90'lı yılların efsane radyo programının adıdır. dinleyenler, programı sunan kaan çaydamlı ve mete avunduk'un ağzından çıkacak cümleleri kaçırmamak için kulaklarını dört açardı. yanılmıyorsam "cuna hariç, hafta içi her gün saat 22'den 01'e kent fm'deyiz sevgili dinleyenler" şeklinde bir sloganı vardı.

    (bkz: efsane radyo programları)
  4. 4
    an itibariyle ilk defa kanal d'de yayınlanan film... repliklerini ezbere bilmemden ötürü artık tat bile almadığımdır... ama ilk defa izleyecek mağara kaçkınlarına şiddetle tavsiye edilir...
  5. 5
    www.youtube.com/...

    --! spoiler !--

    - geç gelicem demişken geçen gün erken geldim...

    --! spoiler !--
  6. 6
    güzel filmdir.
  7. 7
    eski kayıtlarını bulabildiğim kadar arşivlediğim, ayrıca yeni dönem programlarının 90'larda ki kadar tat vermediğini düşündüğüm ve aslında birçok kişinin filmden sonra 'lan böyle bi program harbiden varmış' diyerek varlığını öğrendiği radyo programı.

    programla özdeşleşen müzik için ise

    (bkz: sacred spirit)
    (bkz: Yeha Noha)

    www.youtube.com/...
  8. 8
    birkaç müziğini ülkemizin popüler kültürüne katmış film.

    (bkz: melancholy man)
  9. 9
    "efkarım birikti sığmaz artık içime"

    www.youtube.com/...
  10. 10
    rocknrolla filminin çakması demeyeyim de türkiye versiyonu diyeyim :(
  11. 11
    pazartesi, salı ve perşembe günleri standart fm üzerinden yayın yapan kaan çaydamlı ve mete avunduk'un sunduğu radyo programı. aynı zamanda pazartesi günleri netd üzerinden görüntülü izleyebilirsiniz.

    www.standart.fm...
    www.netd.com...
  12. 12
    birçok müziğin ve sanatçının keşfedilmesine yaramıştır. ancak yine ve yeniden karaktersiz tiplerin kendilerine ara dönem karakteri sağlamasına da yardım etmiştir.

    itiraf ediyorum can gox'u oradan tanıdım.
  13. 13
    bütün 95-00 doğumlu ergen arkadaşların imrendiği, yetmediği gibi hayatlarını buradaki rahatlığa adamaya çalıştığı filmdir.ama güzel mi güzeldir.

    editlendi bak bu :)
  14. 14
    güzel filmdir. aynı zamanda
    türlü yalanlarıyla kızları kendisine aşık edip onları kullanan ve bunun bir halta yaradığını zannedip siktiri çeken erkeklere, her yıl şubat'ın 14. peronunda ormantik* mesajlar yazdırarak geri vites yaptıran filmdir; kaybedenler kulübü.
  15. 15
    Aslında kazanmak nedir ki? En büyük zaferi kazandığında bir Antonius olduğunu düşün, Paris'e geldiğini ve o takın altında olduğunu ve bütün insanların senin altında olduğunu düşün ve gücün en üstünde olduğunu... Yalnız kaldığın o anda, "ne oldu be, şimdi ne olacak?" diyorsan kaybedensin sen. Kaybetmişsin. Yani o anda en büyük zaferin içinde kaybetmişsin.
  16. 16
    efsanevi radyo programıdır. bilmeyenler sadece film zanneder. yanlış bilenler filmin taklidi zanneder.
  17. 17
    " sıvı, zamansız öldürülmüş bir ejderin kanı gibi, köpürerek yükselen.
    yakıcı, yalnızlık kadar."
  18. 18
    (bkz: kaybedenler kulübü'nün etkisinde kalıp manitasına siktiri çeken erkek çekiciliği)
  19. 19
    (bkz: benfica)
  20. 20
    filmi çok başarısızdır.

    daha gerçek bir kaybediş hikayesi için başrolünü abdullah g.'nin aldığı yozgat buluğvz...................

    (dava arkadaşlarınca pandiklenişin hikayesi)
  21. 21
    Modern zamanda, ilkellik kurmuş ve buna kaybedenler kulübü demişlerdir.
  22. 22
    allah'a şükür popüleritesini bir nebze kaybetti, böyle bir boktan anlamayan tipler "ağbi kaan ve mete! oufs. loser. oufs. kaybedenler kulübü!" ağzını bıraktı da biz yeniden melankolisine kapılabiliyoruz. benden tüm sevenlerine gelsin:

    www.youtube.com/...
  23. 23
    program standart.fm ile birlikte netd.com'da da canlı yayımlanmaya başlayınca cılkı çıkmıştı. ikili de bunu fark etmiş olacaklar ki programı aniden bitirdiler. 1.5 yıl oldu, galiba önümüzde yıl yine başlar.

    bir de filmi var tabii, filmiyle ilgili de birkaç bir şey söylemek istiyorum. senaryo kaan ve mete'nin yaşadıklarını tamamen anlatan bir senaryo. hepsi gerçek. yalnız yönetmenin biraz puştluğu var.
    mesela kaan'ın ev arkadaşı. sürekli tv başında belgesel izleyen, hantal tip. izleyiciye, "siz bu hayatta işte bu tipsiniz. arada bi karı buluyorsunuz, başka da bi halta yaradığınız yok. ama bakın millet ne hatunlar götürüyor" denmesi için konulmuş. kaan sevgilisi ile sinemada yiyişirken arkada onlara ters ters bakan yaşlı kadın. kendisi zamanında bunları yapamadığı için hem pişmanlık hem de nefret duyuyor. yönetmen bunu gözümüze sokmuş.
    üstelik senaryo 1999-2001 yıllarındaki kaybedenler kulübü'nü anlatmasına rağmen içerik hiç öyle olmadı. bildiğim kadarıyla milenyum zamanında gençler eddie vedder değil de blue monday dinliyorlardı hala. ama sanki bizim neslimizmiş gibi göstermiş yönetmen.

    bana göre en komik replik; "genetiğinde yok kızım."dı.
    en taşaklı ve anlamlı sahneyse, partideki asıl masada oyuncu kaan ve mete'nin yanında gerçek kaan çaydamlı ve mete avunduk'un oturmasıydı. şahane düşünmüşler.
    ismini unuttuğum hafif kıvırcık saçlı kilolu karakterin konuşmasının alt yazı geçilmesi de bence ne dediği anlaşılmıyor diye değil, rtük'ün tvde yayımlamak istememesi öngörülüp, onlarla alay etmek mahiyetindeydi.
  24. 24
    www.youtube.com/...
  25. 25
    "sizinle yatmış mıydık?" diyen iki değişiğe "ayy yhaaa çok tatlııı" diyen kızları türeten radyo programı. bu sebeple, kendilerine "ayy yhaaa çok tatlııı" denilmesini isteyen birçok yurdum gencinin, bu programa benzemeye çalışarak radyolarda yitip gitmesine sebep olmuştur. hoş değil.