kayıt

3 idiots

  1. 35
    Kendimize Davranış Bilimleri'nden bir ders:
    "Arkadaşınız başarısız oluyor, üzülüyorsunuz. Arkadaşınız birinci oluyor, daha çok üzülüyorsunuz."
    Başrolünde aamir khan' ın olduğu 2009 yapımı bir Bollywood filmidir. Film Hindistan'ın en iyi mühendislik okulundaki üç arkadaşın dostluklarını ve hayatını anlatırken eğitim sistemini eleştirmektedir. Hindistan'da tüm zamanların en yüksek gişe rekoru ve hasılatını yapan filmidir...
  2. 36
    sinemadan anladığımı iddia eden birisi olarak şu ana kadar izlemediğim ama bugün bir arkadaşımın yoğun ısrarları sonucu izlediğim ve şok olduğum film. filmin birçok sahnesinde kahkaha attım. kurgu olarak tarantino filmlerine taş çıkartr adeta :) espriler hangover ötesi (ciddiyim), sonu tabi amerikan mutlu sonu olmuş o ayrı da gerçketen harika bir film. eğer benim gibi hint sinemasına önyargılıysanız hemen bu filmi izleyin ve fikrinizin değiştiğine şahit olun :)
    not : bu arada hindistan'da arabalar sağdan direksiyonluymuş ya lan :)
  3. 37
    Film Hindistan'ın en iyi mühendislik okulundaki 3 arkadaşın dostluklarını ve hayatını anlatırken eğitim sistemini de eleştirmektedir. Hindistan'da tüm zamanların en yüksek gişe rekoru ve hasılat yapan filmidir. Ayrıca yine bir Aamir Khan filmi olan Ghajini tarafından elde edilen en yüksek gişe rekoru bu film ile geçilmiştir.

    3 Idiots yurtdışı pazarında da en yüksek hasılat yapan bollywood filmidir. Filmin başrol oyuncuları: Aamir Khan, Kareena Kapoor,Sharman Joshi, Boman Irani ve Madhavan'dır.
  4. 38
    Resmen bazı donemlerde delı gıbı canım o fılmı ızlemek ıstıyor.. tıpkı vucudumuz yeme ıcme ıhtıyacı gıbı..ve ruha ınanılmaz derecede ıyıelen bır fılm.. hala ızlemeyen varsa suan ısını gucunu bırakıp ızlesın derım..