kayıt

ricardo quaresma

  1. 77
    hakkında uzun zamandır bir şey yazılmadığını görünce şaşırdığım sarı kafalı topçumuz. benfica maçında yaptığı hata ve sonrasındaki kötü oyunu ile yavaştan yedek kulübesine göz kırpmaya başlamıştır. ulan zaten bir topçu ne zaman saçını boyatsa hep bir şeyler oluyor. boyatmayın kardeş su saçlarınızı sikicem. neyse konuyu dağıtmadan söyleyeyim geçen yılki takım oyununa devam edilmesi isteniyorsa quaresma'ya acilen yedek kulübesi hatırlatılmalı, eğer böyle devam ederse bu kulübede daha çok oturması gerekeceği tembih edilmelidir. kanımca tabi.

    uzun zaman sonra futbolcu entry'si girdim sanırım. şimdi izninizle teletext'ten 150'yi tuşlayıp spor haberlerine göz gezdireceğim.
    • aras'a noldu sakat mı?
    • sakat değil de oynatmıyor ya
  2. 78
    bir dönem yetenekleri cristiano ronaldo ile karşılaştırılan oyuncu. kendisi katar ligini boylamış, ronaldo ise başarılı epl performansının ardından la liga civarlarında da oldukça başarılı performanslar göstermiştir. quaresma esasen bakıldığı zaman teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu. belki bir ronaldo değil ancak oyun zekası ronaldo kadar iyi olsaydı, şüphesiz şu an dünyadaki kanat oyuncuları arasında ilk beşi zorlardı ancak o mental gelişimini sağlayamadı, potansiyeline ulaşamadı ve heba oldu. aslında kendisinin yaşadığı kariyer tipik türk futbolcusu kariyeri.
  3. 79
    gelmesini hiç istemediğim ama geri geldiğine göre başımın tacı yapacağım futbolcu. kadrodaki diğer oyuncular gibi. taraftarın özel olarak bir göt kaldırma halinde olduğunun farkındayım ama ilk geldiği zamanki kendini büyük görmesi bu sebepten çok aldığı ücretti. herkesin 1-1.5-2 aldığı yerde sen 3.75 alıyorsan sıkıntı büyük. şuan alacağı para takımdaki çoğu oyuncudan düşük takımdan üstün görme gibi bir durum olamaz. oldu diyelim. kadro dışarı bırakırsın olur biter. geçen senede bu takımın solunda ronaldo oynamıyordu. tutarsa tutar baş tacı yapılır, tutmazsa olcay, kerim geçen seneki gibi idare eder.
  4. 80
    "ayağının içi dışı fark etmiyor."
  5. 81
    beşiktaş'ın efsanesi.

    tinerci tayfanın şopar çocuğu.