kayıt

ballı hardal

  1. 1
    *

    enfes bir lezzete sahip olan hardal türüdür. hardal seven kişiler için daha tatlı bir alternatiftir. birçok yemeğin içinde kullanılmasına rağmen fazla bilinmez. bir kaç fastfood markasının da sos çemberine girmiştir. kendiniz hazırlamayacaksanız en ideali için bornier marka olanını alabilirsiniz.
  2. 2
    1 tatlı kaşığı hardal ile 1 çay kaşığı bal karışımından oluşur.
  3. 3
    burger king'de bulunan bir sos. hardalın o acımtrak tadı yoktur, sevilesi.
  4. 4
    seviyorum seni.
  5. 5
    (bkz: ballı sucuklu dürüm)
  6. 6
    patatese ranch sostan sonra en çok yakışan sostur.
  7. 7
    ballı hardal artı sarımsaklı mayonez patates kızartmasına birbiri ardınca batırıldığında müthiş bir tat oluşturur.
  8. 8
    öyle güzel ki patatesler dökülsün yoluna.
  9. 9
    deliziya hardal varken ne gerek var böyle egzantirik şeylere. Hardal dediğin adamı bayıltması lazım, bal koyup niye oğlanlaştırırsınız ki ?
  10. 10
    Senin için sol böbreğimi veririm. Ne kadar yenilesi bir şeysin haberin var mı?
  11. 11
    senin için hiçbir yerimi veremem kusura bakma.
    tadı bir hoş olan sos
  12. 12
    (bkz: hallı bardal)
    (bkz: bardallı hal)
    (bkz: bir berber bir berbere gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş)
  13. 13
    SENi etrafımdaki hiçkimse sevmezken o kadar çok seviyorum ki. Çok güzelsin.
  14. 14
    gayet güzel ancak bal tadının hissedilirliği biraz fazla. her markanın* böyle midir bilmiyorum tabi ama balın baskınlığı biraz azaltılırsa çok daha güzel olur.
  15. 15
    şanslı hardaldır....
  16. 16
    Sadece hardal yiyemeyenler için en ideal olanıdır.
    Patates kızartması ile güzel gidiyor.
  17. 17
    #1350733
    hala aynı durum geçerli. herkes seni sevdiğim için beni linçliyor. zevksiz vizyonsuz diyorlar, hor görüyorlar beni, git ötede ye pattes kızartmanı diyorlar. ama ben senden vazgeçemiyorum. sensiz ağzıma attığım her pattes eksik gibi. ben de sensiz eksik gibiyim. dostlarım seni görünce bana fotoğraflarını atıyorlar bak burda ne var diye. inceden inceden hoşuma gidiyor mükemmel bir ikili olmuşuz gibi geliyor bana.bilmiyorum benimle anılmak senin hoşuna gitmiyordur belki ama ben seninle anılmaktan hoşlanıyorum.
    sen de biraz çeki düzen ver kendine ne bileyim en azından sevmiyorum ama saygı duyuyorum falan desinler senin için. ötekileştirilmeyelim artık.
    • ben de hardal severim. sandviçe çok yakışır. ama bir gün dijon hardal aldım. o kadar kötüydü ki. acı falan böyle tuhaf. onu yiyemiyorum. skt'si geçsin de lavaboya dökeyim diye bekliyorum. kavanozu güzel ama. ballısı fazla tatlı gelmişti. neyse ileride başka bir tanesiyle tekrar denicem şansımı.
    • Dijon çok acı değil mi ya nasıl aldın onu ? :(
      Ben burger kingin ballı hardalına bayılıyorum. Büyüğünü almadan önce menü yanına bir tane al beğenirsen büyüğünü de alırsın hem
    • ya bilmiyorum işte eskiden yediğim ve çok sevdiğim sanırım dijon değilmiş :d ama ballı da değildi. eskiden ballı yoktu. eskiden kastım 18-20 sene falan xd bizim burger ne istersen iste ketçap mayonez yolluyordu en son :D. sarımsaklı alamamıştım bir türlü. koronadan beri de almadım hiç
    • Evet ballı hardal son yılların işi. Yemeksepetinde burgerda ballı hardal seçeneği yok benim bildiğim de :( mecburen gidip yemek gerekiyor. Ben koronadan önce bir süre hamburger yemeyi bırakmıştım dolayısıyla 6 7 ay olmuştu yemeyeli. En son geçen hafta dayanamayıp pattes kızarmasına ve hamburgere kavuştum xd ben küçük şehirde yaşıyorum gittiğim saat de normalde yoğun olmayacak bir saatti gayet sakin şekilde yedim geldim. Sen de bir durum yoklaması yap istersen xd
    • yoğun olan olmayan saatleri hakkında hiçbir fikrim yok :D en son geçen sonbaharda eğitim arasında öğlen gitmiştik, kalabalıktı. demek ki öğlenleri kalabalık :) alan arkadaş falan olursa ondan isterim artık :D
  18. 18
    soğukken tükettiğim sos. kendisini seviyorum ancak çok uzun zamandır ayrıyız.
  19. 19
    fast food zincirleri sayesinde hayatımıza giren lezzetlerden.