kayıt

vikings

  1. 128
    4x16
    Odin babamızın sonunda ragnarın oğullarına görünmüştür peki ya aksakallı dede neden Endülüs muhafızlarına görünmedi?
    Lagertha'cığım gene döktürdü oyunculuğu.

    -- spoiler --

    Yalnız koca şehre sadece bi tane muhafız dikip ayıp ettiler.
    Floki de kuran okunuşunu duyduktan sonra hz. Muhammedi öldürmekten vaz geçip imana gelen adam olucaktı nerdeyse

    Önümüzdeki bölümleri anlatıyorum Northumbria istilası york'un kurulması aella'ya* blood eagle. Arada da odin babamız ragnarı yılanların arasından alıp Valhalla'ya çıkarıcak.

    -- spoiler --
  2. 129
    ragnar lothbrok karakterini canlandıran travis fimmel'in %50'sini oluşturduğu dizi. adam hayatı boyunca bu rol için pusuda beklemiş resmen.
  3. 130
    sözlüktekiler beğenmiş mi diye merak ettim. izlemeyi planlıyorum, yorumlara göre hareket edecektim. fakat medeniyet düşmanı spoiler butonunu kullanmayanlar sağolsun ragnarın biyografisini çıkarabiliyorum artık.

    - ragnara şu olduğu sahne.
    - flokiye bu olduğu bölüm.
    - rolloya o olduğu kısım.

    yapacağınız işi sikeyim.
    • malesef spoiler butonu kullanmayı beceremiyoruz sözlük olarak. ben çok kişiyi uyardım daha önce bu konuda ve hepside de karşı taraf hatasını kabullenmek yerine ısrarla kendini savundu.
    • çok zor bir şey ondandır. düşünsene ilgili içerikle ilgili bilgi vereceğin zaman izlemeyenlerin seyir zevkinin içine sıçmamak için bir butona basacaksın. iki defa tıklayacaksın yani butona... zor iş, zeka ve birikim gerektiriyor.
  4. 131
    30 aralık'ta kalan 10 bölümü yayınlanıp final yapacak olan dizi. sezonu amazon prime'dan izleyebilecekmişiz aynı zamanda:

    twitter.com/...

    lan nereden nereye ya...
  5. 132
    4x2

    -- spoiler --

    floki'yi mankurtlaştıracak ragnar. vikingler aslında türktü.

    -- spoiler --
  6. 133
    spartacus'un akabinde yayın hayatına başlayarak heyecanlandırmış, beklenini veremeyip daha sonra kendi çizgisini oluşturmasıyla beklenilenin üstüne çıkan dizi.
  7. 134
    04x04 ile şaşırmama sebep olan dizidir.

    -- spoiler --

    o fransız prensesin koca bulunca nasıl zıvanadan çıkacağını tahmin ediyordum da ama kadın bildiğin yanıyor ragnar baba! hatun yemek salonunu bastı, rollo'yu aldı götürdü mutfakta neler neler yaptı. böyle giderse bu kadın rollo'yu yer.

    sünepe bjorn iki soğuk suya girdi çeliklendi sanırsın bana karındeşen jack! solucan gibi oğlan dağda, bayırda yalnız kalınca viking kanının hakkını vermeye başladı. bunlar görmek istediğimiz tatlar.

    ragnar ile sefere çıkacağım ayağına gelen o abi ileride bela olacağa benziyor. rollo kadın ve makam buluncu kanına ihanet etti, floki zaten deli, ragnar yalnız kaldı. balık ağızlı karısı olacak sırık ise ragnar'ı sırtından vurmak için pusuda, reyizin sonu son değil. hayır başına gelecekleri zaten bilmesem de insan yine anlıyor.

    -- spoiler --

    her sezon ve hatta her bölüm yakındığım kırmızı boya olayını hala çözemediler. hoş değil.
  8. 135
    mükemmel bir 19. bölüm yayınladılar bugün. açıp yine izleyeceğim.
  9. 136
    arkadaş önerisi ile başladığım ben bunu neden daha önce izlememişim amk dediğim dizi.

    floki adamsın kardeşim.
    • yoo değil....
    • valla rollo hiç değil :D
    • shasjsjskakd aynen aynen. büyüksün ragnar.
    • Floki adamdır
    • yoo değil...
  10. 137
    20 bölümlük 4. sezonunu az önce bitirdiğim dizi. bana göre gayet doyurucu bir sezondu. 5. sezonda neler olacağını merak ediyorum. herkes ivar'ı destekliyor sosyal medyada ama ben onun amına koyayım.