kayıt

vikings

  1. 186
    bana göre sakal modasını başlatan dizidir. dünyalar yakışıklı bir adam sakal bırakınca insanların sakala olan bakışı değişti diye düşünüyorum.
  2. 185
    All his Angels - 4. Sezon 15. Bölüm

    -- spoiler için tıkla --

    Bölüm başından itibaren kaçınılmaz sonun geldiğini yüzüme çarptı. Ragnar Lothbrok'un kendi seçtiği yolun sonu ölüme varması bir miktar üzmüş olsa da tam da Ragner'lik bir hamle. Zira bu hamle ile tanrılarının çizdiği kaderi değil kendi seçimini yaşıyordu. Ragnar'ı öldürmesi için kral aelle götüren adamın kör olması kahinin "Kör adamın seni gördüğü gün öleceksin" şeklinde bulunduğu kehanetin de gerçekleşeceğine dair ince işlenmiş bir ipucuydu. Ölüm, her vikingin arzuladığı bir şey olsa da Ragnar için artık sadece intikam için bir başlangıçtı. Son sözleri bu yüzden inanmadığı halde Valhalla ve Odin’in şölenine dair oldu. Oğulları için intikamın kapısını bu şekilde araladı. Velhasıl kelam Ragnar Lothbrok’un yılanların arasındaki o son bakışını unutmak zor olacak.

    R.i.p Ragnar!

    -- spoiler --
  3. 184
    30 aralık'ta kalan 10 bölümü yayınlanıp final yapacak olan dizi. sezonu amazon prime'dan izleyebilecekmişiz aynı zamanda:

    twitter.com/...

    lan nereden nereye ya...
  4. 183
    Son sezonu kötüydü ama insan özlüyor işte.
  5. 182
    Yıllar sonra başladığım dizi. Azmettim bitireceğim son sezondayim
  6. 181
    güzel dizi ama boylu poslu civanmert delikanlıların kurban edildiği dizi.

    olm niye kıyıyorsunuz lan gencecik uşaklara? yani bi de hem hayvan kurban ediyorlar hem insan. yazık değil mi lan? sadece hayvan kurban etseniz olmuyor mu? acımasız herifler...
  7. 180
    uzun zamandır başlamaya niyetli olduğum fakat şimdi boşlukta kalınca başladığım güzel dizi. 1. sezon 2. bölümde ragnar’ın godoşluk yapmaya çalışması çok sinir bozucuydu. hiç yakıştıramadım.
    • Ragnar daha neler neler yapacak
    • böyle godoş hareketlerde bulunmasın da...
  8. 179
    Güzel dizi, fakat vikingleri kalkan duvarı şeklinde savaşırken göstermek gibi bir hatada bulunmuşlar. Phalanax düzenini ben de severim ama, yunanların aksine vikinglerin sahip olduğu kalkanlar, ki çam odunundan yapıldığını tahmin ediyorum, o gösterilen formasyonu sağlayacak kadar sağlam değil. Sanırım sağa sola rahat zıplamalarına yardımcı oluyor o hafiflik, hatta belki yumuşak tahtaya bilerek darbe alıp saplanan silahları kıstırmak için kullanıyor olabilirler. Ama kesinlikle omuz omuza durup saldıranları geri püskürtme taktiğini, hele küçük çaplı çatışmalarda, kullanmamış bu adamlar.
  9. 178
    Beşinci sezonunu nihayet bitirdiğim dizi.

    -- spoiler için tıkla --

    All hail king bjorn of kattegat!


    -- spoiler --

  10. 177
    (bkz: overrated)
  11. 176
    6. sezonuyla final yapacak olan dizi. geç alınmış bir karar.
    dizinin yaratıcısı Michael Hirst, Vikings evrenini devam ettirecek yeni bir dizi çıkarmayı planlıyormuş ayrıca.
    • the last kingdom vardı aslında emma...
    • var ve vikings'in son sezonundan bin kat daha iyi xd
  12. 175
    (bkz: o eski halinden eser yok şimdi)
    İyice boka saran dizi.Kırk beş dakikalık bölümü bile sıkılarak izledim.Ragnar'ın veletlerinin tamamı Ragnar'ın çeyreği dahi etmezler.
    The Last Kingdom, güncel olarak bu diziden çok daha iyi durumda.
  13. 174
    6. sezonuyla birlikte final yapacak olan dizi

    diziyi seviyoruz ama bana biraz geç gibi geldi...
    • graaaalllın ölümü ile bitmeliydi kanımca.
  14. 173
    allah canımı alsın, lagerta kollarında...
    • vatan hainini ne övdün terbiyasız
  15. 172
    11. bölümüyle 28 kasım'da dönecektir.

    ohoo daha çok var.
  16. 171
    Son bölümü çok boktan olan dizi. Bu sezon kalite baya düştü.
  17. 170
    bugün sezon arasına girmiş sanırım. eldeki diziyi bitirmişken bunun yeni sezonunu mu izlesem diye düşündüm de sonra vazgeçtim. yazın tüm sezonu izlerim amk. ne o öyle parça parça?

    ayrıca okuduklarıma göre bu sezon çok bozmuşlar. yapmayın böyle şeyler.
  18. 169
    björn dışında ragnarssonların çöp olduğu dizi. ha bir de izlenme sebebi olarak aşkım katheryn'im var. şayet bir gün lagertha ya da björn ölürse izlemem bu diziyi.
  19. 168
    4. Sezonun 16. Bölümünde sanırım ezan okunmuştu. Aniden ezan sesi duyunca şaşırdım ama sevindim biraz da. O bölüm favorimdir. Genel olarak dizi çok güzel bence. Kısaca türkiye'de diriliş ertuğrul dizisinin avrupa versiyonu diyebiliriz izlerken birçok açıdan benzetiyorum sahneler olsun savaşma stilleri vs vs.
  20. 167
    Herkesin, abi mutlaka izlemelisin, harika bir dizi, got'tan bile daha iyi bir dizi, diye övdüğü beklentimi arş dağlarına çıkardığı dizi. Beklentimi düşürdüğüm zaman izlemeye başlayacağım diye düşünüyorum...
    • hemen düsüreyim beklentini. dizi güzel, izlenebilir dizilerden. ama brba, prison break, spartacus, sherlock, got gibi dizilerin yanına dahi yaklaşamaz.
    • Sanırım bunu bana söyleyen tek insan olabilirsin, teşekkürler :)
  21. 166
    an itibarıyla 5x5'i izlediğim ve king harald'ın kardeşinin elmalı nargile içtiğine tanıklık ettiğim dizi. nerde ulan takım elbisen nerde ulan kısa parlament görünümün. pü allah belanı versin.

    image.prntscr.com/...
  22. 165
    5. sezonu baya iyi giden dizidir. sınavlar yüzünden 2-3 bölümü bekletmiştim bir anda izleyince başlığına yazasım geldi.

  23. 164
    Son iki sezonunu bekletiyorum. 3.sü de gelip tamamlandığında hepsini 1 günde izlemeyi planladığım dizi. O yüzden ben buralarda fazla gezinmeyeyim
  24. 163
    5. sezonunun ilk bölümü malum ortamlarda olan dizi.

    ayrıca tlc kanalı 22:25'ten itibaren 5. sezonun ilk 2 bölümünü türkçe dublajlı olarak yayınlayacakmış.
  25. 162
    bir iki saat Sonra 5. sezonu yayınlanacak sevgili dizim.